• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny ja znikam wzywają mnie obowiązki, na obiadek trza coś wymyslić... zajżę do Was póxniej, jak mnie córy do kompa wpuszczą :-):-):-)

witam dziewczyny:happy:
ja wstałam i jeszcze bez humoru:wściekła/y:
cukier w domu się skończył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja jak rano nic z cukrem nie wypije to klaput bez życia jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
piwonia co ci się dzieję bo chyba nie napisałaś wcale:confused::confused::confused::confused:

ja w nocy umierałam bo żełądek mnie strasznie bolał!!!niestety po 2 tygodniach brania antybiotyków zaczynam go coraz częściej odczuwać mimo że staram się zawsze jakiś jogurcik wszamać:)

aneczka2425:-)łap!!!!!!!!!!!!!!!
posyłam ci troche dobrego humoru ,bo ja dzis mam go w dostatku:):-):-):-):-):happy::happy::happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mika myslisz ze przegielam ? cos czytalam, ze mozna chyba wziac do 6 tabletek... Boze teraz to sie dopiero stresuje... no ale naprawde gdybym ich nie wziela to nie dalabym rady z bolu...

Aneczka i ja przesyl.am usmiech i pozytywne wibracje ! :tak: jak nie cukier, to moze miod gdzies masz ukryty ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
andziaaa z tymi wibracjami to wiesz poczekaj na swojego!!!!!!!!!!!!!!!hihihih:-):-):-)
oj ale mi teraz ochota na mojego męża przyszła -hihihale niestety mąż w pracy a na dodatek kinekolog zabronił:(:no:
no ale damy rade:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry