reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anetko, tak na marginesie moja imenniczko:tak: widzisz jak to jest, jak mamy zakaz przytulanka to jak na zlosc ochota rozpiera, a jak mozna do woli to sie nie chce:-ptak jak u mnie:wściekła/y: a jak juz sie chce, a zdarza sie to nawet czesto to akurat M nie ma pod reka:no::angry: i tak w kolko :-)

Kurcze Dziewczyny, wiem jestem monotematyczna, ale normalnie nie dosc ze bol zeba mnie wykonczy (choc teraz na cale szczescie nie boli, zawsze w nocy zaczyna sie jazda bez trzymanki:angry:)to jeszcze na jakis zawal zejde z powodu tego paracetamolu:-(normalnie martwie sie okropnie ze przedawkowalam:no:

Cześc dziewczynki z rana, dzisiaj sobie pospałam, wstałam po 9 :)

U gina wczoraj wszystko ok, co do płci to nie wiemy czy to dziewczynka czy chłopiec. Cieszę się bo mam L4 do 09.03 odpocznę sobie od pracy. Zaraz wstawię zdjęcie naszego maleństwa w odpowiednim wątku.

Aniu no wlasnie wyszlam z zalozenia, ze stres spowodowany bolem bedzie duzo gorszy niz 3 tabletki paracetamolu.. Tym bardziej,ze ktoras z Was chyba pisala ze dopuszczalna dawka dobowa to 6 tabletek-hmmm...I tym tropem wzielam 3, myslac sobie i tak o polowe mniej. Staram sie raczej unikac tabletek, ale naprawde wczorak , a raczej dzis w nocy nie dalo rady:wściekła/y:
tak czy inaczej dzieki za dobre slowo i pocieszenie :-)

majaam dlatego ide dzis do zebologa:wściekła/y: niech zrobi z nim porzadek-bo szpikowac sie lekami nie zamierzam!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam dziewczyny:happy:
ja wstałam i jeszcze bez humoru:wściekła/y:
cukier w domu się skończył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja jak rano nic z cukrem nie wypije to klaput bez życia jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
piwonia co ci się dzieję bo chyba nie napisałaś wcale:confused::confused::confused::confused:
aniu nie napisalam mam bóle po prawej stronie dosc wysoko pasujące do woreczka,załatwiam własnie na szybko sobie usg i jak cos to pojade dzisiaj,oprócz tego jeszcze wizyta,podejrzewam,ze stad mam tez zle wyniki,a ze robiłam je dwa tygodnie temu to dopiero początki stanu zapalnego pewno sie zaczynały

andziaaa do dętysty to kiedy się wybierasz????
bo wiesz chyba ci trzeba porzadnego kopa zasadzić:)hihihihii więc lepiej uważaj ,bo jak trzeba to ja się tam do ciebie przejade!!!!!!!!!!
hhihihih bo mnie siła dziś rizpiera:)

aniu nie napisalam mam bóle po prawej stronie dosc wysoko pasujące do woreczka,załatwiam własnie na szybko sobie usg i jak cos to pojade dzisiaj,oprócz tego jeszcze wizyta,podejrzewam,ze stad mam tez zle wyniki,a ze robiłam je dwa tygodnie temu to dopiero początki stanu zapalnego pewno sie zaczynały
To trzymam kciuki za Was!.Będzie dobrze!;-)

Piwonia to trzymamy kciuki i życzę powodzenia. Oby się szybko i sprawnie wyjaśniło i żebyś już nie cierpiała. Daj znać jak będziesz już wiedziała co i jak, bo się będziemy martwić....dobrze?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry