aneczka2425
Fanka BB :)
andziaa paracetamolem się nie przejmuj, przecież nie bierzesz go dla przyjemności ;-);-);-)
z bólu skręcanie gorsze:-)
Piwonia?????
z bólu skręcanie gorsze:-)
Piwonia?????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widzisz jak to jest, jak mamy zakaz przytulanka to jak na zlosc ochota rozpiera, a jak mozna do woli to sie nie chce
tak jak u mnie
a jak juz sie chce, a zdarza sie to nawet czesto to akurat M nie ma pod reka
i tak w kolko :-)
)to jeszcze na jakis zawal zejde z powodu tego paracetamolu:-(normalnie martwie sie okropnie ze przedawkowalam

niech zrobi z nim porzadek-bo szpikowac sie lekami nie zamierzam!aniu nie napisalam mam bóle po prawej stronie dosc wysoko pasujące do woreczka,załatwiam własnie na szybko sobie usg i jak cos to pojade dzisiaj,oprócz tego jeszcze wizyta,podejrzewam,ze stad mam tez zle wyniki,a ze robiłam je dwa tygodnie temu to dopiero początki stanu zapalnego pewno sie zaczynaływitam dziewczyny
ja wstałam i jeszcze bez humoru
cukier w domu się skończył
a ja jak rano nic z cukrem nie wypije to klaput bez życia jestem
piwonia co ci się dzieję bo chyba nie napisałaś wcale![]()
To trzymam kciuki za Was!.Będzie dobrze!;-)aniu nie napisalam mam bóle po prawej stronie dosc wysoko pasujące do woreczka,załatwiam własnie na szybko sobie usg i jak cos to pojade dzisiaj,oprócz tego jeszcze wizyta,podejrzewam,ze stad mam tez zle wyniki,a ze robiłam je dwa tygodnie temu to dopiero początki stanu zapalnego pewno sie zaczynały