Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

resztę mi T załatwi ale to sama muszęDeli ja nigdy nie mam siły na sprzątanie. Cały weekend się obijałam. Ale jak mam mieć gości to aż mi głupio w takim bałaganie przyjmować, więc chcąc nie chcąc się biorę. Za to obiadu nie zrobię. Bo wczorajszego kurczaka u mamy jeszcze czuję...Efe masz siłę sprzątać, bo ja nie mam siły wstać z łóżka. Wczoraj byliśmy na spacerku i na malutkich zakupach (oczywiście kupiliśmy wszystko A, a dla mnie nic nie było ). A dzisiaj jestem całkiem wypluta.
Więc gary to tylko pozmywam nic więcej!
Ja mam w sumie porządek, bo A mi zrobił. Tylko obiecałam, że poodkurzam, bo wczoraj był tez padnięty. A przecież nie mogę go cały czas wykorzystywać i tak dużo robi.Deli ja nigdy nie mam siły na sprzątanie. Cały weekend się obijałam. Ale jak mam mieć gości to aż mi głupio w takim bałaganie przyjmować, więc chcąc nie chcąc się biorę. Za to obiadu nie zrobię. Bo wczorajszego kurczaka u mamy jeszcze czuję...Więc gary to tylko pozmywam nic więcej!
To idę:-( Sama sobie kopa muszę dać![]()