reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aneczko, a Tobie zdrowia zycze! mleko + czosnek + miod, cieple lozeczko etc.... mam nadzieje, ze to tylko leciutkie przeziebienie, a nie grypa albo inne cholerstwo

reklama
panuje teraz niestety wirus paskudny ale niby kontaktu nie miałam a jak na złość wyjść muszę dwie sprawy mam do załatwienia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: resztę mi T załatwi ale to sama muszę
i sobie coś do ssania na gardło kupię

Ostatnia edycja:
Efe masz siłę sprzątać, bo ja nie mam siły wstać z łóżka :(. Wczoraj byliśmy na spacerku i na malutkich zakupach (oczywiście kupiliśmy wszystko A, a dla mnie nic nie było ). A dzisiaj jestem całkiem wypluta.

BB mi głupieje :wściekła/y::angry::no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Efe masz siłę sprzątać, bo ja nie mam siły wstać z łóżka :(. Wczoraj byliśmy na spacerku i na malutkich zakupach (oczywiście kupiliśmy wszystko A, a dla mnie nic nie było ). A dzisiaj jestem całkiem wypluta.
Deli ja nigdy nie mam siły na sprzątanie. Cały weekend się obijałam. Ale jak mam mieć gości to aż mi głupio w takim bałaganie przyjmować, więc chcąc nie chcąc się biorę. Za to obiadu nie zrobię. Bo wczorajszego kurczaka u mamy jeszcze czuję...:wściekła/y: Więc gary to tylko pozmywam nic więcej!

To idę:-( Sama sobie kopa muszę dać:angry:

Deli ja nigdy nie mam siły na sprzątanie. Cały weekend się obijałam. Ale jak mam mieć gości to aż mi głupio w takim bałaganie przyjmować, więc chcąc nie chcąc się biorę. Za to obiadu nie zrobię. Bo wczorajszego kurczaka u mamy jeszcze czuję...:wściekła/y: Więc gary to tylko pozmywam nic więcej!

To idę:-( Sama sobie kopa muszę dać:angry:
Ja mam w sumie porządek, bo A mi zrobił. Tylko obiecałam, że poodkurzam, bo wczoraj był tez padnięty. A przecież nie mogę go cały czas wykorzystywać i tak dużo robi.
Ja może się zbiorę tak koło 13 by coś zacząć robić. Niby dużo nie mam do robienia, ale leń nie pozwala mi wstać.

Dobrze masz z tym A.
Ja jak jestem w domu to nie zmuszam mojego do sprzątania. Taka dobra jestem hihi:sorry2: (wmówić sobie nie mogę) No i niestety mój wróci dziś ok 12 więc nie mogę czekać z tym sprzątaniem:-(

reklama
hej dziewczyny ja juz zdrowieje:-D ale niestety antybiotyk mi nie spasowal i od paru dni mam mdlosci:wściekła/y: ale dzisiaj do gina na kontrole... moze dzis tez usg mi zrobi po tych antybiotykach;-) milego dnia zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry