reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja wróciłam zła bo odołali mi wizyte u fryzjera i dopiero jutro idę ,wściekla jestem bo juz nie moge w tych klakach wytrzymac,no ale co zrobic
pójde jutro,zaraz lece do sklepu po składniki na szarlotke,bo o 12 do lekarza z mlodsząide bo juz ten kaszel jej mi sie nie podoba

Ja tez mam dzis lenia,nic mi sie nie chce...wiec jeszcze troszke tu posiedze,hi,hi...
A propo fryzjera,to czy mozna malowac wlosy w ciazy,albo pasemka robic? Bo kolezanka mi mowila ze jej lekarz,zabronil,bo to szkodzi dzidzi....ale ja nie wiem czy to prawda...

ale jestem zła ok 12 tyg cera mi się śliczna zrobiła a od 2tygodni wyglądam jak pryszczata 15latka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:do tego przed ciążą włosy zdrowiutkie tak teraz fakt bardziej puszyste mogę dłużej nie myć ale jak się strasznie rozdwajają i łamią to szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pytanko... od ktorego tygodnia badaja ktg dzidziusia?:-( nie wiem a polozna jest taka leniwa ze szkoda gadac... nie wazy nie miezy cisnienia... nic nie robi tylko zkolezankami gada:angry::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry