nayeczka
Początkująca w BB
Witam przyszłe mamy... Oczywiście co?? wstałam późno... Jak tam po weekendach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostalam skierowanie na wyniki i nastepna wizyta juz za trzy tyg bo chce mnie miec pod kontrola ze wzgledu na poronienia. Normalnie jestem w szoku. ale pozytywnym

Jedyne co sie przesunelo to termin porodu na 18sierpnia z usg bo mam nieregularne cykle, ale zawsze mialam kilka terminow takze to nic nowego. Najwazniejsze ze wszystko jest ok
Hej hej :-)
Dziewczyny pisze w sprawie zwolnienia L4-jak to jest? czy ginekolog zaznacza ze jestem w ciazy, zeby ZUS placil mi 100%, czy potrzebuje jakiegos specjalnego zaswiadczenia, ktore dolaczam do zwolnienia
Pracuje tu dopiero 4 m-ce i juz mam szczerze dosyc takiego klimatu, a po ciazy na pewno tu nie wroce-praca slabo platna, do tego cholernie nudna...wiec tym bardziej nie powinnam miec chyba skrupolow z L4 ?? Ja sie tak ciagle wypytuje, bo dosc lojalna jestem, no ale w koncu oni nie sa...