reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

reklama
wiem wiem Agus :-) wyglada to zdecydowanie jak tlumaczenie, ale ja nigdy w zyciu nie chcialabym aby ktos mnie zaliczyl do tych leniwych :-) wydaje mi sie ze w moim wypadku na plus wyjdzie mi swobodne przebywanie w domku niz codzienne bezczynne siedzenie w pracy-choc praca do ciezkich nie nalezy i spokojnie moglabym tam siedziec nie szkodzac dzidzi. Jednak fakt nudy i asow dasow na widok moj i brzuszka, a mozliwosc L4-zdecydowanie przemawia za tym drugim :-)

Aga_irlandia a jak okaże się, że nie to co bede płaciła?? bratowa mojego chłopaka też mi tak radzi jechac i się nie przejmować... Ale to jest leń... wkurza mnie...:angry:

nayeczka jedz....napewno nie dadza ci rachunku......testy byly pozytywne:):):) mowie ci jedz i bedziesz miec spokojna glowe:)
ja juz wiekowa jestem i po przejciach wiec posluchaj mnie bardzo cie prosze:):):)

izabela wejdz w ustawienia edytuj sygnature tam wstaw bb code i zapisz:) bedz\ie wyswietlal sie za kazdym razem

andzia kochanie ty sie nie przejmuj ludzmi i tym co mysla tylko soba a wszystko bedzie ok:):):)
i sie nie denerwuj:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry