pije czerwoną,pije zieloną miete i melise,sporo tego ale jak mam dużo pić to niech to bedzie coś konkretnegowspółczuje, niestety nie miałam nigdy takich problemów i nie mam pojecia co może pomóc a może czerwona herbata?
reklama
bajorekaga
Fanka BB :)
kazde dzieciatko jest kochane a to ze mamy marzenia to normalne, a i tak dobrze wiemy ze jakiejkolwiek by nie były płci bedziemy kochac te nasze dzieciaczki najbardziej na Swiecie
ja bym chciała chłopca,ale ja nie mam szczescia,przeczucia wiec pewno bedzie odwrotnieja tez czuje ze bede miec drugiego chłopczyka bo zbyt bardzo marzyłam na początku o diewczynce, a teraz to chyba juz mi wszystko jedno,
ja juz też to olałam i nie nastawiam sie bo potem bede rozczarowana,ale nie ukrywam,że już bardzo chciałabym wiedzieći dlatego ja sie nie napalam:0 ma byc zdrowe i donoszone i to wystarczy![]()
zgadza siekazde dzieciatko jest kochane a to ze mamy marzenia to normalne, a i tak dobrze wiemy ze jakiejkolwiek by nie były płci bedziemy kochac te nasze dzieciaczki najbardziej na Swiecie
bajorekaga
a liśc senesu nie można w ciązy on jest na przeczyszczenie ale ziołowy wiec nie powinien szkodzic, kiedyś kiedyś piłam a efekt był jak smokpije czerwoną,pije zieloną miete i melise,sporo tego ale jak mam dużo pić to niech to bedzie coś konkretnego
własnie o nim czytałam na innym forum i sie zastanawiam,moze też zakupie i bede próbować,ale to bedzie awaryjnie bo niby nie wolnoa liśc senesu nie można w ciązy on jest na przeczyszczenie ale ziołowy wiec nie powinien szkodzic, kiedyś kiedyś piłam a efekt był jak smok
Ostatnia edycja:
bajorekaga
pamiętam jak byłam młoda i chciałam sie odchudzac to go miedzy innymi rzeczami stosowałam , piłam go na wieczór a rano koło 6 była rewolucja w kibelku, musisz tylko sprawdzic czy napewno w ciązy możnawłasnie o nim czytałam na innym forum i sie zastanawiam,moze też zakupie i bede próbować
zapytam we wtorek lekarki tak bedzie najbezpieczniej,a na razie bede próbowac inaczejpamiętam jak byłam młoda i chciałam sie odchudzac to go miedzy innymi rzeczami stosowałam , piłam go na wieczór a rano koło 6 była rewolucja w kibelku, musisz tylko sprawdzic czy napewno w ciązy można
ja rewolucje w brzuchu mam od dwóch dni,ale to tylko rewolucja i nic wiecej
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
lo matko ale wy sie macie dziewczyny
Podziel się: