reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

reklama
Efe miałaś rację!! a jeszcze się w piątke spięłam i ubrałam się jak BARONOWA na wesele:-):-) fryzjer makijaż.. nie wiem skąd tę moc wzięlam ale z dresowego kopciuszka zrobiłam się na bóstwo MEGA BIG BÓSTWO:tak::-D:szok:

Witam wszystkie sierpniówki mnie ostatnio na forum nie było bo nie miałam czasu to do lekarza to z małym cały dzien na dworze i mam straszne zaległośći ale pewnie nawet nikt nie zuważył ze mnie nie był.ja dzisiaj na zakupki zapełnić lodówke do hurtowni z rzeczami dzieciecymi może pojedziemy wszystko zależy od mojego bo ma focha od piotku. a na jutro umówiłam sie z babką ktora sprzedaje wożek i inne rzeczy za 500zł już sie nie moge doczekac bo ponoć sa one w idealnym stanie gdyż jej coreczka ma dopiero rok.

Dzień dobry dziewczyny
Ja niestety chora się obudziłam :-( gardło boli, katar i do tego kaszelek pomału dochodzi. Nie wiem czy tylko przeziębienie złapałam czy coś więcej :wściekła/y: muszę się wybrać do lekarza.
Dobrze, że nie pojechałam nad morze, bo bym się załamała :baffled::no:.

Ciekawa jestem czy mnie dziś wcisną do lekarza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Do tego jutro chyba do gin pojadę, bo cały czas boli mnie w okolicy "krocza" i mam ciężko wstać w nocy na siusiu, a w dzień też boli tylko mniej i nie wiem juz czy macica czy coś innego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Jak się wali to wszystko na raz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

reklama
Dzień dobry dziewczyny
Ja niestety chora się obudziłam :-( gardło boli, katar i do tego kaszelek pomału dochodzi. Nie wiem czy tylko przeziębienie złapałam czy coś więcej :wściekła/y: muszę się wybrać do lekarza.
Dobrze, że nie pojechałam nad morze, bo bym się załamała :baffled::no:.

Ciekawa jestem czy mnie dziś wcisną do lekarza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Do tego jutro chyba do gin pojadę, bo cały czas boli mnie w okolicy "krocza" i mam ciężko wstać w nocy na siusiu, a w dzień też boli tylko mniej i nie wiem juz czy macica czy coś innego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Jak się wali to wszystko na raz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
ja mam identyczny ból i jest coraz gorzej własnie,najgorsze jest wstawanie z łóżka i zmiana pozycji

Do góry