Chogata
Mama Aluni i Dominika
Dobra ja uciekam na pocztę wysłac L4 do firmy i cos na obiad kupić .Za 1,5h jestem:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no własnie mamie można powiedzieć wszystko i zrozumie...Dlatego ja się cieszę, że u mnie bedzie mama, bo ona wie, że jak mi cos nie bedzie odpowiadało, to powiem wprost i się dostosuje. Sama wspomina, jak z moim bratem słuchała rad ciotki i dobrze na tym nie wyszła.
Nie no mama może i siostra też, ale reszta nieAle dyskusja
Ja wam powiem tylko z doswiadczenia ze nie ma co sie zapierac rekami i nogami ze nikogo nie wpuszcez i nikomu nie dam dziecka i takie tam
Czasami moze sie okazac ze bedzie potrzebna czyjas pomoc
Ja pamietam ja urodzilam corke to moj M niestety nie mogl sobie zalatwic wolnego bo taka mial wtedy prace i jak przyszlam do domu to on za 3 godziny szedl do pracy na nocke wiec mama i siostra byly jak zbawienie siedzialy ze mna do nocy zrobily kolacje posprzataly wypraly a ja moglam zajac sie soba i Paulinka
Samej bylo bylo by trudno