reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
Aneczka ja mam podobnie. Wogóle w tej ciąży to jakaś jestem niemyśląca i rozkojarzona.
Mój mąż mowi, ze skoro córeczki odbieraja mamusią urodę, to chłopcy rozum;-)

a mnie nic nie przeszkadza:) zakupy robie i nie zapominam:) a najleiej robi mi sie zakupy samej bo przynajmniej nikt mnie nie pogania i mozna poogladac,dotknac i powachac heheh

ja dzis kupialm 2 reczniki do kapieli dla malenstwa i wkladki laktacyjne:)
no i w sumie jakby co to jestem gotowa:) zostaly pieluchy,posciel i wozek:)
po niedzieli bede juz torby pakowac zeby wszystko juz stalo przygotowane:)

czesc Deli, jak dzisiaj się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej!

Niestety Gosiu nic na razie nie pomaga, ale jeszcze czekam i biorę leki :-(. W poniedziałek do lekarza idziemy i zobaczymy co dalej...

Gorzej, że Aniusia mi mówiła, że czytała na lipcówkach, że dziewczyna z tego powodu ma CC, a ja tak bardzo chce mieć naturalny :-(, choć jak ma mi później być znów tak źle jak teraz to dziękuje, bo się nawet dzieckiem nie zajmę :baffled:.

No i mam problem teraz.

nie no ja zakupy z mężem robię ale sęk w tym że mój mózg pracuje jak u staruszki połowę zapominam:(

ja slyszalam ze kobieta w ciazy traci polowe mozgu - ja w drugiej ciazy to juz na oparach jade :-):-D;-)
ostatnio mielismy miec gosci - moje ciazowe ADHD nie pozwolilo mi sie skupic na jednej czynnosci.... robilam ciasto, scielilam Jaskowi lozko itp. no i efekt byl taki ze do ciasta zamiast 1 jajka wtrzaskalam az 4 :szok::baffled:
dosypalam troche cukru i maki i wyszlo ale bylam zla na siebie i do tej pory nie wiem jak moglam cos takiego zrobic gapiac sie w przepis...:-);-):tak::-D

Witam, ja też po zakończeniu roku.
Dzieciaki kochane już się nie mogą doczekać kiedy ich z Maluchem odwiedzę (najpierw niech wyjdzie o czasie)
W kaplicy masakra, śmieję się, że oni tam na wsi mają czyściec za życia i później żywcem do nieba pójdą. Ławki mogą służyć jako narzędzie tortur, a ksiądz ględzi i sam nie wie o czym, mimo że korzysta z gotowych kazań:baffled:, bo komentuje po swojemu.
Jak wróciłam, to spałam 3 godziny i jestem nadal zmęczona.

Gratuluję Dziewczynki Wzorowych Uczniów, bo wiem, że przy obecnych programach i pokusach pozalekcyjnych, nie jest to proste:tak:

Witam sie wieczorkiem....
U mnie tez deszczowo,ja juz po kolacji,bo jesli za pozno zjem to mam zgage ma maxa....hi,hi....
Dzis dowiedzialam sie ze kolezanka urodzila synka 3800 waga,to spory jak na pierwsze dziecko...no i dodam ze po terminie az 8 dni :szok:
Wiec nie spieszcie sie tak moje kochane,bo to nic nie wiadomo z dzidziusiami kiedy im sie zachce wyjsc na swiat...hi,hi....;-)

reklama
Witaj Aneczka. Widzę, że jesteś z Olsztyna.
Ja jestem z Ostródy a mam zamiar rodzić w Olsztynie, bo mam chore nerki a u nas nie ma takich specjalistów. Czy mogłabyć mi poradzić jakiś szpital? Z góry dziękuję:)

Do góry