reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
Heloł
Ja dziś później bom była krew oddać z rana i potem na zakupach. Gabi dziś pierwszy raz u niani tak od rana.Podobno biega cały czas po mieszkaniu i nawet mnie nie woła. Chlip chlip:blink: Padła w łóżeczku o 13 i ciekawa jestem ile pośpi (zwłaszcza że sąsiad z wiertarką szleje:wściekła/y:)
U nas rano było -20 stopni!:szok: Ledwo szło oddychać a ja jeszcze musiałam dziecko do samochodu przemycić. A samochód odzyskałam i znowu się do mechanika nadaje. P*****ny francuski pudelek:wściekła/y::angry::wściekła/y:

Reksio no musiałam z nią wyjść żeby ten mróz zarazki w nosie zabił hihi

Andariel widzisz jaki dobry pomysł miałam:) My też wróciliśmy do turystycznego, bo jest tak niskie że mała sobie swobodnie z niego może korzystać. A na większe jeszcze mają czas. A jakie mebelki ci się dla Ninki podobają?

Basia dobrze że się odezwałaś, bo choć wiem że nie masz łatwo teraz z trójką to jakoś tak zaczynałam się martwić...

Bonżur ;-)
U nas też mroźnie, ale byliśmy z Marcelem na spacerunku i w Rosmanie i siem wkurzyłam nieziemsko bo mi babka paragonu nie dała (zawsze wkładała do środa wydawanej reszty) i się okazało że mnie obcieli na prawie 10 zł a tak mi się coś nie zgadzało przy kasie, wrrrrr
Marcel miał iść spać ale mu nie wychodzi i łazi ze swoją ukochaną podusią i smoczkiem, teraz właśnie położył się na dywanie i udaje że śpi pochrapując... :)
Aaa gorączka przejszła całkiem :))
Basia fajnie że się pokazałaś choć na chwilkę :)
Megaczka, to niezłe te balony :D mocarze niepękające ;-)
Efe, przeczytałam "francuski pedałek" :D heh a poważnie to współczucia, moja friend ma "peżocika" i co chwilę też u mechanika

Ide se szukać zajęcia, ciao

Ostatnia edycja:
Efe jeszcze nie wiem konkretnie jakie, stawiam na Ikeę, bo mi się prostota podoba i funkcjonalność, a cena też przystępna; no i chciałabym, żeby potem móc to jakoś rozwijać-powiększać o nowe mebelki w miarę potrzeby; w sumie teraz, na start, potrzebna jest na pewno szafa jakaś i może komoda z szufladami, ale co jeszcze? nie wiem czy coś jeszcze się zmieści w tym małym pokoiku;-)grunt, żeby zabawki miały jakieś swoje stałe miejsce, bo się już walają po naszym pokoju i wciąż się o coś potykam;
maggie czyli reakcja poszczepienna, możesz odetchnąć;-)

a my jutro rano całą rodzinką na badanie... tzn. ja krew, w tym glukoza (obciążenie 75g i po 2 godz. znów pobranie - nie wiem jak wytrzymam 2 godz.bez jedzenia!), do tego Ninka krew z żyły (nie wyobrażam sobie tego w ogóle) i jak się uda złapać rano to i siuśki do zbadania; nie wiem ile my tam czasu spędzimy, ale nie podoba mi się wizja takiego poranka; no ale co zrobić:nerd:

hej Basia, fajowo, że się imprezka udała; tak niedawno były chrzciny Oliwii, a tu kolejny bobas, jaaaaacie!

hejki :-)
Ja tylko na szybciora piszę że u nas ok :-) byłam u lekarza i wszystko si :-) przeziernosc, kosc nosowa i wszystko inne :-)
Lecę do mojej Małej bo zdemoluje rodzicom mieszkanie :-)

Reksio, cieszę się bardzo, że u Ciebie wszystko w porządku:-).

Tradycyjnie życzę wszystkom zdrówka. Może to i lepiej ze przymroziło, będzie mniej zarazków. Trzeba szukać jakichś plusów:-D.

Ja mam gości - rodzice przyjechali, więc nie bardzo jest jak pisać. Szymon mam ferie, to musze mu jakoś czas organizować, ale od dzisiaj już siedzę w domciu, więc jest ok.

Trzymajcie się Dziewczyny:-)

Jak mi się marzy, żeby tu wrócić i znów być na bieżąco....
Pozdrawiam Was Dziewczynki Kochane

Mju kochana już nie nadrabiaj tylko pisz co u was;)

Dzień dobry lasencje...
Witam się przy -19 na dworzu. Mam nadzieję, że to ostatni tak zimny dzień w tym roku. No dobra chociaż tej zimy!
Ostatnio jakoś się nie mogę zorganizować żeby pisać. Ciągle coś/ktoś mi przeszkadza! A co to będzie jak wrócę do pracy? Już mam ciary.
Reksio super że przyzierność ok. Ja pamiętam jak się bałam tego usg. A między nóżkami coś już było widać? Czy za wcześnie?
Enka miłych ferii życzę i miłych gości.
Andariel ja też jakoś wolę taką zbieraninę mebli niż komplety. Zawsze można dokupić coś później jak się teraz nie ma kasy. I nie musi to potem być z Ikea'i przecież! Dlatego Gabi będzie miała wszystko białe, bo najłatwiej będzie coś potem dobrać. Ja miałam taki biały komplet jak byłam nastolatką i powiem że super się sprawdził bo najmniej kurz było na nim widać. I tego się trzymam hihi
Maggie ja w Rossmannie wczoraj też wyszłam z siebie bo nie mieli pampersów "4". Mojemu powiedziałam żeby kupił sam w innym mieście ale oczywiście też nie mieli i mi przyjechał z "4+"

witm i ja was
w weekend nas nie było,ale jak miałam chwilke to tylko poczytałam
wczoraj mój miał urlop,a ja z dziewczynkami w poradni byłam i strasznie zakręcony dzien miałam
do tego chyba mnie zawiało lub przeziębiłam korzonki bo mnie znów tak w dole złapało,ze siedziec nie mogłam
dziewczynki mam kaszlące,Ala co raz gorsza wiec chyba jutro do przychodni sie wybierzemy,bo ma brzydki ten kaszelek i najwiecj w nocy choc wolałabym nie isc bo zwlecze cos innego,a wirusy straszne szaleją,ale zobaczymy co i jak
kupie jej dzisija jeszcze jakis syropek i zobaczymy

reklama
hejko dziewczyny:-D:-D
u mnie odpukac choroby nazrazie odpuscily:-D:-D:-D
mam totalny sajgon w domu...Oli to cale przedszkole w jednym...taka niedobra...co chwile Nati mleko zabiera:laugh2:
a Sylwie namietnie za wlosy ciagnie i bije po buzi:crazy:
normalnie chlopczyca jak nie wiem:laugh2::laugh2:
w piatek moze juz bede miala fotki ze chrzcin to powrzucam...:-D
szczerze nie ma tak zle...ale ten szpital i zalatwianie ze chrzcinami i malo czasu na wszystko:zawstydzona/y:
ale teraz mam juz troszke spkoju...napewno nienadrobie ale bede teraz czesciej zagladac:-D:-D:-D
zdrowka dla Was kochane i Waszych dzieciazkow:-D
milego dnia zycze:-D:-D:-D

Do góry