reklama

Sierpień 2010

shyla-pilnowanie cudzych dzieci jest dobrą praktyką dla nas, Ja mam na codzień chrześniaczkę mojego męża 3 latka

ehtele-ciuszki śliczne ,jak ja wam zazdroszczę że już możecie kupować wyprawki,ja muszę poczekać aż będę wiedziała jaka jest płeć dziecka:-)
jak ida przygotowania do świąt,ja już pokój posprzątany,serniczek zrobiony,składniki na sałatke ugotowanie czekają aż mój mąz się za nie zabierze:-)
z babeczkami poszłam na łatwiznę i kupiłam,teraz siedzę i nadrabiam wasze posty, trochę tego jest.wszystkie was pozdrawiam i tym z dolegliwościami życzę zdrówka i wypoczywajcie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
upiekłam te ciasteczka i z serem są niedobre za to z jabłkami super i dorabiam z jabłkami :P
Shyla juz mi lepiej porozmawiałam z mezem przytulił mnie i było mi dobrze :)

shyla-pilnowanie cudzych dzieci jest dobrą praktyką dla nas, Ja mam na codzień chrześniaczkę mojego męża 3 latka

Ja jedno swoje już wychwalam, także praktykę już mam ;)
a ja jako ciocia tych dziewczynek ,piłuje z innego względu ;)

upiekłam te ciasteczka i z serem są niedobre za to z jabłkami super i dorabiam z jabłkami :P
Shyla juz mi lepiej porozmawiałam z mezem przytulił mnie i było mi dobrze :)

mmmmm to te ciasteczka muszą być smaczniutkie :-)
ciesze się ze lepiej się czujesz , i nie martw się już nigdy więcej , bo naprawdę nie warto ;-)

łózio piękne.. mi też się takie podobają.. ale mojemu M nie.. znalezlismy w necie drewniane które mi przypadło do gustu i chyba takie sobie kupimy.. bardzo skromne z racji tego iż mamy maly pokój.. Łóżko Azja 140 orzech MAGNAT sklep internetowy
Nektarynko mogę powiedzieć że ja tez mam łózko z tej firmy (typ Wiktoria) a nawet całą sypialnię i jestem zadowolona. Cena bardzo atrakcyjna no i drewno.:-) jest jeden minus, przy większych szaleństwach łóżkowych nózki środkowe się wyginały;-)

łózio piękne.. mi też się takie podobają.. ale mojemu M nie.. znalezlismy w necie drewniane które mi przypadło do gustu i chyba takie sobie kupimy.. bardzo skromne z racji tego iż mamy maly pokój.. Łóżko Azja 140 orzech MAGNAT sklep internetowy

Nektarynko przestrzegam Cię przed tym sklepem jeśli chodzi o łóżka :baffled: Ja wiem, że ma tysiące pozytywnych komentarzy, ale zwróć uwagę na te negatywne i neutralne. My zamówiliśmy łóżko sosnowe z tej firmy i jak przyszło to się załamaliśmy :no: Dziura po sęku przy dziurze i czarne fleki wielkości nakrętki od dużego kubusia powtykane :wściekła/y: Czekaliśmy na to łóżko bardzo długo, bo najpierw nie produkowali w tym kolorze co chcieliśmy (orzech) a potem zwlekali z wysyłką. Oczywiście łóżko odesłaliśmy spowrotem, bo było naprawdę koszmarne. Niestety straciliśmy na przesyłce 100zł i strasznie się nawściekaliśmy :wściekła/y:
Materac za to mamy z tej firmy (kokosowo-bonellowy) i jest super. Śpi się extra.

My ostatecznie kupiliśmy łóżko z Black Red White i jest rewelacyjne. Nic się nie telepie, nie skrzypi. Jest naprawdę stabilne i solidnie wykonane, a kosztowało ok 500zł.

Kochane, nie wiem czy uda mi się zajrzeć do Was jutro, więc już dziś składam Wam serdeczne życzenia Wesołych, spokojnych i pachnących wiosną Świąt Wielkanocnych!

Zobacz załącznik 232235

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki
Ostatnio miałam mało czasu żeby pisać ale zdążyłam was poczytać.;-)
U nas się plany w ostatnich dniach pozmieniały - mieliśmy jechać do moich rodziców na święta ale u mojego mężczyzny problem w pracy i musi iść do roboty we wtorek więc z wyjazdu jutrzejszego nici:-( Pojedziemy dopiero we środę bo 10 w sob mamy ślub - dobrze że na niego chociaż zdążymy:-p
Ale ogólnie szkoda, rodzinka rozczarowana, a do tego mój Marcin nadwyrężył nogę w kostce (spadł ze schodów) i wszystko na mojej głowie. Ledwo żyję :-( Ale staram się zrobić tyle ile dam radę bez szaleństw i też będzie dobrze. Ważne że będziemy na święta razem :tak: i żeby się ta jego noga szybko wyleczyła bo nie wiem jak da radę prowadzić przez 10 godz.:dry: Dobra koniec smutków:tak:
Wszystkim Wam które miały ostatnio wizyty gratuluję, a chorutkim życzę żeby szybko przeszły wszystkie bóle brzuszków, migreny i katary i żebyście mogły nacieszyć się świętami w gronie samych miłych osób - czy to rodziny czy przyjaciół:tak:
Życzę Wesołych i przede wszystkim zdrowych Świąt Wielkiej Nocy, samych pyszności i oczywiście mokrego Dyngusa:-D

reklama
Nektarynko łóżko, które wybraliście jest bardzo ładne, ja szczerze powiedziawszy zajrzałam z Darkiem na allegro w poszukiwaniu dobrego materaca i okazało się, że Pan produkuje również łóżeczka:D my tacy jesteśmy, że wszystko za jednym zamachem, mam nadzieję, że niedługo się wyśpimy jak ludzie, bo ja już nie daję rady:)
racja czasem mozna wszystko u jednego sprzedawcy kupic i placisz raz za wysylke.. nam sie spodobalo to lozko bo mozemy wsunąc pod nie szuflade:-) zalezy nam na dodatkowym miejscu
Nektarynko a w Twoim łóżku to wprost się zakochałam...na prawdę niezły klimat...idealne...gratuluje wyboru...
dziekuje.. bardzo mi sie pogobają proste i ciemne łóżka:-) taki już mój urok
Milusia, Naktarynka Śliczne łóżeczka będziecie miały, Ja niestety jeszcze poczekam do przyszłego roku na własny kąt i własną sypialnie. Teraz mieszkamy u mojej mamy więc śpimy na kanapie bo na łóżko małżeńskie nie było by miejsca, a jak bylismy na wynajmie mieliśmy takie duże łóże i strasznie za nim tęsknie :zawstydzona/y:
wiem jak to jest, jak mieszkalismy w Anglii mielismy w sumie nie wiele wieksze lozko niz teraz (spimy na wersalce 135cm) ale było proste bez podzialu na srodku.. i tez tesknie za takim łózkiem..
Nektarynko mogę powiedzieć że ja tez mam łózko z tej firmy (typ Wiktoria) a nawet całą sypialnię i jestem zadowolona. Cena bardzo atrakcyjna no i drewno.:-) jest jeden minus, przy większych szaleństwach łóżkowych nózki środkowe się wyginały;-)
az tak bardzo nie szalejemy ale gdyby sie okazało, że łózko nie daje rady M zrobi wzmocnienia:)
Nektarynko przestrzegam Cię przed tym sklepem jeśli chodzi o łóżka :baffled: Ja wiem, że ma tysiące pozytywnych komentarzy, ale zwróć uwagę na te negatywne i neutralne. My zamówiliśmy łóżko sosnowe z tej firmy i jak przyszło to się załamaliśmy :no: Dziura po sęku przy dziurze i czarne fleki wielkości nakrętki od dużego kubusia powtykane :wściekła/y: Czekaliśmy na to łóżko bardzo długo, bo najpierw nie produkowali w tym kolorze co chcieliśmy (orzech) a potem zwlekali z wysyłką. Oczywiście łóżko odesłaliśmy spowrotem, bo było naprawdę koszmarne. Niestety straciliśmy na przesyłce 100zł i strasznie się nawściekaliśmy :wściekła/y:
Materac za to mamy z tej firmy (kokosowo-bonellowy) i jest super. Śpi się extra.

My ostatecznie kupiliśmy łóżko z Black Red White i jest rewelacyjne. Nic się nie telepie, nie skrzypi. Jest naprawdę stabilne i solidnie wykonane, a kosztowało ok 500zł.
Dziekuje za rade.. ostatnio chodzilismy po sklepach w posukiwaniu ładnego a nie drogiego łózka i co sie okazało te tańsze na naszą kieszem były niestety już w sklepie rozklekotane. a co dopiero przy użytkowaniu.. zalezy nam na szufladzie akurat ten sprzedawca oferuje w tym saym kolorze szuflady do łóżek więc mielibyśmy komplet.. minie jeszcze troszke czasu zanim będziemy kupować łózko więc może u innego sprzedawcy trafimy na podobny styl.. jeszcze raz dziękuje za poradę..

Upiekłam już na jutro 3 kruche placki do sernika.. i 5 blach duzych ciasteczek.. wyszło ich naprawde sporo.. także kruche.. jutro jeszcze pieke babke i ciasto z masa brzoskwiniową (biszkopt masa, biszpokt kokosowy, masa, biszkopt) zostało mi troszke roboty.. najgorsze ze troszke doskwiera mi brzuszek ale M dobrze pomaga:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry