Black_Opal
Fanka BB :)
Witam się pięknie 
Jednak znalazłam chwilę, żeby zajrzeć, ale przygotowania świąteczne pełną parą i pustki na furumku ;-)
Starlet widzę, że już 6 miesiąc Ci na suwaczku wskoczył - jak to pięknie wygląda
Czekam na mój, bo chyba w przyszłym tygodniu też już przeskoczy 
Nektarynko dlatego ja jestem zdania, żeby meble oglądać z każdej strony na żywo. Po tym jak nadzialiśmy się na łóżko od tego sprzedawcy to już przez głowę nam nawet nie przechodzi zamawianie takich rzeczy przez net.
My dokładnie mamy w sypialni z tej kolekcji łóżko i szafki nocne:
Sypialnia - Kolekcje - Sen
Tylko w ciemniejszym kolorze (orzech perseo). Łóżko jest wyjątkowo stabilne i solidne, bo komoda z tej serii i szafa to szajs ;-)
Co do łóżka to jest wersja z pojemnikiem na pościel i bez, ale jak się decydujecie na łóżko z pojemnikiem na pościel to nie kupujcie materaca oddzielnie, bo to właśnie taki specjalny materac jest. My kupiliśmy materac z Magnata i już przy nim zostaliśmy przez co musieliśmy kupić łóżko bez pojemnika
Ethele super ta lampka! Chyba normalnie zaraz wyskoczę do Biedrony

Jednak znalazłam chwilę, żeby zajrzeć, ale przygotowania świąteczne pełną parą i pustki na furumku ;-)
Starlet widzę, że już 6 miesiąc Ci na suwaczku wskoczył - jak to pięknie wygląda
Czekam na mój, bo chyba w przyszłym tygodniu też już przeskoczy 
Nektarynko dlatego ja jestem zdania, żeby meble oglądać z każdej strony na żywo. Po tym jak nadzialiśmy się na łóżko od tego sprzedawcy to już przez głowę nam nawet nie przechodzi zamawianie takich rzeczy przez net.
My dokładnie mamy w sypialni z tej kolekcji łóżko i szafki nocne:
Sypialnia - Kolekcje - Sen
Tylko w ciemniejszym kolorze (orzech perseo). Łóżko jest wyjątkowo stabilne i solidne, bo komoda z tej serii i szafa to szajs ;-)
Co do łóżka to jest wersja z pojemnikiem na pościel i bez, ale jak się decydujecie na łóżko z pojemnikiem na pościel to nie kupujcie materaca oddzielnie, bo to właśnie taki specjalny materac jest. My kupiliśmy materac z Magnata i już przy nim zostaliśmy przez co musieliśmy kupić łóżko bez pojemnika

Ethele super ta lampka! Chyba normalnie zaraz wyskoczę do Biedrony

bolalo jak choooolera dostalam kroplowe i konska dawke magnezu i przeszlo zatrzymali mnie na obserwacji do wczoraj. Mam duuuuuuuuuuuzo pic i lykac magnez . W tygodniu musze zapisac sie do mojej pani doktor bede miala czesciej siusiu badane i nerki a co sie z tym wiaze czesciej bede podgladala synusia
a ślub zgadza się nasz;-) co prawda skromnie bo tylko cywilny i dla najbliższej rodziny ale bardzo się cieszymy, a jak życie pozwoli to w przyszłym roku zrobimy kościelny;-)