reklama

Sierpień 2010

Witam się pięknie :happy2:

Jednak znalazłam chwilę, żeby zajrzeć, ale przygotowania świąteczne pełną parą i pustki na furumku ;-)

Starlet widzę, że już 6 miesiąc Ci na suwaczku wskoczył - jak to pięknie wygląda :-D Czekam na mój, bo chyba w przyszłym tygodniu też już przeskoczy :-p

Nektarynko
dlatego ja jestem zdania, żeby meble oglądać z każdej strony na żywo. Po tym jak nadzialiśmy się na łóżko od tego sprzedawcy to już przez głowę nam nawet nie przechodzi zamawianie takich rzeczy przez net.
My dokładnie mamy w sypialni z tej kolekcji łóżko i szafki nocne:
Sypialnia - Kolekcje - Sen
Tylko w ciemniejszym kolorze (orzech perseo). Łóżko jest wyjątkowo stabilne i solidne, bo komoda z tej serii i szafa to szajs ;-)
Co do łóżka to jest wersja z pojemnikiem na pościel i bez, ale jak się decydujecie na łóżko z pojemnikiem na pościel to nie kupujcie materaca oddzielnie, bo to właśnie taki specjalny materac jest. My kupiliśmy materac z Magnata i już przy nim zostaliśmy przez co musieliśmy kupić łóżko bez pojemnika :sorry2:

Ethele super ta lampka! Chyba normalnie zaraz wyskoczę do Biedrony :-D

reklama
Witam sie dziewczyny po kolejnej przerwie ale niestety w srode wyladowalam w szpitalu z tymi moimi nerkami :-(:-(:-( . Wczoraj wyszlam ale nie bylam w stanie juz do was zajrzec. Okazalo sie ze nerki mam bardzo skurczone i zatrzymuje sie w nich mocz:baffled: bolalo jak choooolera dostalam kroplowe i konska dawke magnezu i przeszlo zatrzymali mnie na obserwacji do wczoraj. Mam duuuuuuuuuuuzo pic i lykac magnez . W tygodniu musze zapisac sie do mojej pani doktor bede miala czesciej siusiu badane i nerki a co sie z tym wiaze czesciej bede podgladala synusia :sorry2:Niestety moze sie to powtorzyc , i znajac moje szczescie to sie powtorzy. Ale przez to ze bylam w szpitalu to dwa razy mialam usg :-D:-D:-D i widzialam naszego synka naszczescie z bobo wszystko ok. no i kolejnych dwoch lekarzy potwierdzilo chlopca :-).

Zdrowych, rodzinnych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych dla Was i Waszych Bliskich!

wpadłam tylko z życzeniami, mam nadzieję, że u każdej wszystko w porzadku po Świętach Was nadrobie. Jeszcze raz najlepszego

Ja już po święconce!

dziewczyny życzę wam rodzinnych,pełnych miłości i radości świąt, oraz obfitego dyngusa:)

pewnie bedę do was zaglądać w czasie świąt ale może nie tak często, jutro na śniadanie idę do moich rodziców ale po południu będziemy już w domku.

Nektarynko
dlatego ja jestem zdania, żeby meble oglądać z każdej strony na żywo. Po tym jak nadzialiśmy się na łóżko od tego sprzedawcy to już przez głowę nam nawet nie przechodzi zamawianie takich rzeczy przez net.
My dokładnie mamy w sypialni z tej kolekcji łóżko i szafki nocne:
Sypialnia - Kolekcje - Sen
Tylko w ciemniejszym kolorze (orzech perseo). Łóżko jest wyjątkowo stabilne i solidne, bo komoda z tej serii i szafa to szajs ;-)
Co do łóżka to jest wersja z pojemnikiem na pościel i bez, ale jak się decydujecie na łóżko z pojemnikiem na pościel to nie kupujcie materaca oddzielnie, bo to właśnie taki specjalny materac jest. My kupiliśmy materac z Magnata i już przy nim zostaliśmy przez co musieliśmy kupić łóżko bez pojemnika :sorry2:
spodobało mi sie jedno łózko "RESET" ale niestety gabarytowo niestety sie nie zmiesci.. jesli chodzi o łóżka bardzo zalezy mi na szufladzie.. a niestety jakbym kypowała np w BRW tam niestety nie oferują szuflad i musiałby M sam złożyć jakąs szuflade.. a jesli chodzi o łózka z pojemnikiem na posciel, jest to takze dobrze rozwiązanie ale niestety już nie na naszą kieszeń.. chce się w 1000zł zmieścić z łózkiem szufladą i materacem.. a te łózka z pojemnikiem strasznie drogo wychodzą.. więc pozostaję póki co Magnat.. no chyba ze znajde jeszcze coś innego
Witam sie dziewczyny po kolejnej przerwie ale niestety w srode wyladowalam w szpitalu z tymi moimi nerkami :-(:-(:-( . Wczoraj wyszlam ale nie bylam w stanie juz do was zajrzec. Okazalo sie ze nerki mam bardzo skurczone i zatrzymuje sie w nich mocz:baffled: bolalo jak choooolera dostalam kroplowe i konska dawke magnezu i przeszlo zatrzymali mnie na obserwacji do wczoraj. Mam duuuuuuuuuuuzo pic i lykac magnez . W tygodniu musze zapisac sie do mojej pani doktor bede miala czesciej siusiu badane i nerki a co sie z tym wiaze czesciej bede podgladala synusia :sorry2:Niestety moze sie to powtorzyc , i znajac moje szczescie to sie powtorzy. Ale przez to ze bylam w szpitalu to dwa razy mialam usg :-D:-D:-D i widzialam naszego synka naszczescie z bobo wszystko ok. no i kolejnych dwoch lekarzy potwierdzilo chlopca :-).

to dobrze ze juz wszystko w porządku.. pij duzo wody.. mi M od początku ciąży kupował cisowianke i powiem szczerze ze bardzo mi smakuje:-) a poza tym nie jest droga:)

Cześć kobitki :-)
Ehtele - lampka super:tak: a ślub zgadza się nasz;-) co prawda skromnie bo tylko cywilny i dla najbliższej rodziny ale bardzo się cieszymy, a jak życie pozwoli to w przyszłym roku zrobimy kościelny;-)
Lea28 - to dbaj o siebie, szybko wracaj do zdrowia
Miłej soboty brzuszki:-D

`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
`•.¸ WESOŁEGO ALLELUJA (*)
(¸.•*(¸.•*´¨¨¨¨`*•.¸)*•.¸)
_____§§____________§§
____s§$$§__________§$$§
___§§$$$$§_________§$$$§
__§$$$_$$$§_______§$$$$§
_§$$$$_$$$$§_____§$$$$§
_§$$$§_§$$$$§___§$$$$§
__§§§___§$$$§§_§§$$$§
___$$____§$$$$_$$$$§____§§_§§
________§$_________$s__§§§♥§§§
_______§____@___@___§__§§§§
_______§______()______§___§§
_______§____\\\♥_///___§__§
________§____§§§____§____§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__§§§
§$§$§_____§_______§__§__§$§$§
§$$$$§_____§_____§__§__§$$$$§
_§$$$$§____§_____§_§__§$$$$§
__§$$$$§§_§_______§§_§$$$$§
___§$$$$§___________§$$$$§
____§$$$$§_§§$$$§§_§$$$$§
______s§§§$$§§§§§$$$§§§s
ZDROWYCH I POGODNYCH
ŚWIĄT WIELKANOCNYCH
W WIOSENNYM NASTROJU.
SMACZNEGO JAJKA
I POGODY DUCHA
NIECH RAZEM Z NOWYM
ZMARTWYCHWSTAŁYM ŻYCIEM.
OBUDZI SIĘ W WASZYCH
SERCACH OPTYMIZM,
A POWIEW WIOSENNEGO,
LETNIEGO WIETRZYKU
ORAZ SOCZYSTA ZIELEŃ
PIERWSZYCH KWIATÓW
NA ZAWSZE ZASZCZEPI
W WASZYCH SERCACH
RADOŚĆ I ŻYCIOWE ZADOWOLENIE.
DLA CIEBIE I BLISKICH
ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT..
..........$...$...$...$..
........$..................$
.....$.......................$
...$..........................$
..$.000000........۩۩۩۩...$
.$.0▒0▒0▒0....۩۩۩۩۩۩...$
$.§▓§§▓§§▓..۩۩۩۩۩۩۩۩.$
$.♥♥♥♥♥♥♥♥.۩۩۩۩۩۩۩۩۩$
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
.$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
..▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
...$$$$$$$$$$$$$$$$$$
....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
.....,,▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
\\\\////....\\\////....\\\\\/////....

Ostatnia edycja:
Pati dziekuje bardzo staram sie nic nie robic i lezec bo znowu czuje te nerki moze przesadzilam dzisiaj z porzadkami. No kochana to wielki dzien przed wami ja tez jestem tylko po cywilnym i tez mielismy w malusim gronie i bylo bardzo milo!!! Takze ja juz zycze Wam Przyszla Mloda Paro wszystkiego co zwie sie szczesciem na nowej drodze;-)

reklama
Cześć kobitki :-)
Ehtele - lampka super:tak: a ślub zgadza się nasz;-) co prawda skromnie bo tylko cywilny i dla najbliższej rodziny ale bardzo się cieszymy, a jak życie pozwoli to w przyszłym roku zrobimy kościelny;-)
Lea28 - to dbaj o siebie, szybko wracaj do zdrowia
Miłej soboty brzuszki:-D

No to słońce życzę Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)
Niech Wasz małżeństwo będzie przepełnione miłością, cierpliwością i zrozumieniem...
Samych słonecznych dni...

Tak poza tym upiekłam właśnie pyszne ciacho ze śliweczkami... mniam, mniam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry