reklama

Sierpień 2010

Nie wiem czy to widać ale lampka jest w kształcie malucha,
było jeszcze zielone auto terenowe, a dla dziewczynki taki uroczy domek:) Biedronka górą hehheh

Pajeczko przykro mi, więc kochana dużo teraz odpoczywaj...kolka nerkowa to podobno masakra...

niestety to prawda ból niesamowity i trzyma pół godziny miinimum mnie po nospie przechodzi , ale niestety ten ból lapie znienacka nawet ostatnio miałam o 1 w nocy. Na razie wypilam dziasiaj 3 litry wody i jest mi niedobrze.

reklama
mam chwilke wolna wiec wkleje moje zdobycze- dostalam od przyjaciółki ubranka 1..jpgubranka..jpg

dziekuje- mnie tez urzekly bo sa takie slodkie.
ja juz mowie dobranoc- zajrze pewnie jutro po poludniu bo na sniadanie do moich rodzicow jedziemy i bedziemy tam do poniedzialku a poniedzialek u tesciowej.
buziaczki brzuchatki

Mam pytanie czy wiecie może co zrobić jak mam zapalenie układu moczowego? Wizytę mam dopiero w czwartek a do tego czasu muszę się jakoś sama ratować.

Podstawa jest spać dobrze okrytym, nie przy otwartym oknie, unikać kontaktu z zimnymi podłożami....zapalenie może też być spowodowane przez sex z partnerem...polecam sok z żurawiny w dużych ilościach i jak dobrze pamiętam herbatę urosept...
Miedzy innymi trzeba leżeć w łóżku,przyjmowac conajmniej 2 litry plynow na dobe,tak aby dobowa ilość wydalanego moczu wynosiła ok. 2 litrów przy braku przeciwwskazań,regularne wypróżnianie pęcherza, oddawanie moczu bezpośrednio przed snem oraz po stosunku płciowym utrzymywanie właściwej higieny osobistej, częste podmywanie pod bieżącą wodą,unikanie zaparć...
pozdrowionka i mam nadzieje ze po żurawinie przejdzie ;)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Zdrowych, pełnych radości i spokoju Świąt Wielkanocnych życzy wszystkim sierpniowym Mamom magda.wu
Dziewczyny to nasze ostatnie święta w tym składzie, następne będą z naszymi kochanymi Maluszkami :-D

witam sie
udalo mi się dzisiaj przespać noc :) cudnie jeżeli dzisiaj będą się powtarzały ataki to niestety czeka mnie wizyta w szpitalu:(

mam chwilke wolna wiec wkleje moje zdobycze- dostalam od przyjaciółki Zobacz załącznik 232443Zobacz załącznik 232444

śliczne sukieneczki :)

Mam pytanie czy wiecie może co zrobić jak mam zapalenie układu moczowego? Wizytę mam dopiero w czwartek a do tego czasu muszę się jakoś sama ratować.

dokładnie to co napisała Shyla można też pić dużo wit. C podobno pomaga:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry