reklama

Sierpień 2010

reklama
Zadumy u grobu pustego,
radości ze spotkania Zmartwychwstałego,
pokoju, nadziei, jajka smacznego
i udanego oblewanego!
Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek
Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek

Wszystkiego najlepszego moje sierpnióweczki :-)​

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,

radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,

smacznego jajka, mokrego dyngusa,

a także odpoczynku w rodzinnym gronie.

Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

witam
byłam dzisiaj u lekarki bo znowu złapał mnie wczoraj ten potworny ból i się okazało ze mam kolke nerkową :( dała mi skierowanie do szpitala , ale nie pojechałam bo ona sama twierdziła, ze nie jest to nic groźnego tylko w szpitalu podepną mnie do leków przeciwbólowych i podadzą magnez.Ma pić dużo wody.

Witam sie dziewczyny po kolejnej przerwie ale niestety w srode wyladowalam w szpitalu z tymi moimi nerkami :-(:-(:-( . Wczoraj wyszlam ale nie bylam w stanie juz do was zajrzec. Okazalo sie ze nerki mam bardzo skurczone i zatrzymuje sie w nich mocz:baffled: bolalo jak choooolera dostalam kroplowe i konska dawke magnezu i przeszlo zatrzymali mnie na obserwacji do wczoraj. Mam duuuuuuuuuuuzo pic i lykac magnez . W tygodniu musze zapisac sie do mojej pani doktor bede miala czesciej siusiu badane i nerki a co sie z tym wiaze czesciej bede podgladala synusia :sorry2:Niestety moze sie to powtorzyc , i znajac moje szczescie to sie powtorzy. Ale przez to ze bylam w szpitalu to dwa razy mialam usg :-D:-D:-D i widzialam naszego synka naszczescie z bobo wszystko ok. no i kolejnych dwoch lekarzy potwierdzilo chlopca :-).

Lea to widze, ze nie jestem sama :( wiem jaki to ból bo przechodze go od wczoraj więc masakra:(

życzę Wam jeszcze raz Wesołych Świąt.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lea, Pajkaa Współczuje problemów z nerkami :( Mam nadzieję, że szybko wrócicie do zdrowia:)

Ehtete Świetna ta lampka, pokazałam mojemu M i też taką chce ;)

W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
dużo jedzenia w koszyczku
i mokrych ubranek
w poniedziałkowy poranek!

ethele lampka rewelacja:))))
lea dobrze ze juz wszytsko ok.

a ja wlasnie skonczylam sprzatac- narobilam sie strasznie ale mam juz blysk w domku. wieczorem salatki zrobie i bede miala koniec.

Lea, Pajkaa Współczuje problemów z nerkami :( Mam nadzieję, że szybko wrócicie do zdrowia:)

Ehtete Świetna ta lampka, pokazałam mojemu M i też taką chce ;)

W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
dużo jedzenia w koszyczku
i mokrych ubranek
w poniedziałkowy poranek!

Nie wiem czy to widać ale lampka jest w kształcie malucha,
było jeszcze zielone auto terenowe, a dla dziewczynki taki uroczy domek:) Biedronka górą hehheh

Pajeczko przykro mi, więc kochana dużo teraz odpoczywaj...kolka nerkowa to podobno masakra...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry