krzynka77
Fanka BB :)
Rany Ciamajdko - co za sen!!!!!! Ale dla pocieszenia powiem, że takie kiepskie sny z reguly znaczą naodwrót -że wszystko jest ok- ale w sumie to ciekawe co w głowie ciężarnej siedzi, nie?? Mi się co noc śnią jakieś tego typu głupoty, ale po obudzeniu się nie umiem spamiętać i szybko na szczęście wyparowują z głowy resztki tego sennego koszmarku.
A co do gołębia to trzymam kciuki, zeby tym razem jednak się nie sprawdziło - ja mam podobnie ze snem z wypadającymi zębami - już 2 razy tak miałam i za każdym razem złe wieści...
A co do gołębia to trzymam kciuki, zeby tym razem jednak się nie sprawdziło - ja mam podobnie ze snem z wypadającymi zębami - już 2 razy tak miałam i za każdym razem złe wieści...

hi hi;-)........o przepowiedni gołębia nie wspomnę

nie dość, że taka paskudna pogoda to jeszcze przed blokiem na parkingu od 4 rano wył alarm. Szkoda, że właściciel samochodu nic z tym fantem nie zrobił. Auto zniknęło dopiero przed 8.
) A koszulki do porodu będziecie zamawiać przez allegro czy poszukacie gdzieś u siebie? O mini kosmetykach też myślałam (są np. w rossmanie) żeby nie targać tych wszystkich butelek ;-)
Trzeba się poświęcać, jak mi taki chopok wyrasta ;-)