bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
wlasie mam maseczkena twarzy i przez te siedzeniezglodnialam wlasnie wcinam kanapke z saata seremi pomidorkiem - ostatnio jem jem jem 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Madziujka ortopeda zapewne powie, że będę miała, bo mam ta sama sytuacje co Cayra... od małego miałam podana taka informacje od lekarzy, że nie jest wskazane, żebym urodziła SN.
Bardzo dziękuje Ci za te słowa
własnie mam nieprzyjemna sytuacje na all... nigdy nie miałam problemów a tu znalazł sie ktos kto chce mi wmówić, że zrobiłam go w balona
sprzedałam słownik polsko niemiecki, niemiecko polski... dziewczyna go kupiła za 5 zł (!!!!) z mega dobrym stanie... miała zdjęcie, wiedziała co kupuje.. a teraz dostałam mejla że zrobiłam ją w balona, bo ona kupiła słownik, który już ma, i czemu ja jej nie napisałam że to kieszonkowy. a przeciez na zdjęciu było na okładce "taschenworterbuch". Skąd ja mogłam wiedzieć, że ona ten słownik ma? boże.... i każe mi wyjasniać dlaczego nie napisałam że to ten kieszonkowy...
a dodam że w żadnej aukcji nie opisywałam ksiazek, bo sprzedawałam je hurtem (100 sztuk), i pisało że sprzedaje TO CO NA ZDJĘCIU POKAZANE
doradźcie..
Ehtele o! Milusia dobrze mówi, LECZO!!! mogę Ci zrobic, jestem w tym dobra)))))))