Black opal moj tez się stale wierci, najgorsze są podżebrowe kopniaczki i też w takie miejsce jakby mi ktoś nożem ciągnął od pępka do pęcherza, normalnie jakby tam wbijał igłę
Bombusia ja wczoraj u teściowej zeżarłam masę przepysznych gołąbków (kurcze "teściowej" nie lubię tego słowa

)A ciuszki - miodzio
Pajeczko nie gotuj takich pyszności bo mi ślina cieknie....
Fiufiu też pyszne

nie piszzcie o takich dobrzychach bo umrę z głodu
Kasikz no niestety nie ma czasu na leniuchowanie, ale są w pracy osoby do pomocy - więc nie jest źle

Ja kochana obieram takie ogórasy, kroję w kosteczkę, obieram pomidorki kroję w kosteczkę, dodaję posiekany szczypiorek, troszkę oliwy i soli i pieprzu i gotowe
Ciamajdko no nie faworki

mniam mniam mniam, zabijecie mnie tekstami o jedzonku, ja też się cieszę jak Darek w smsku napisze mi "tęsknie za wami" to takie wzruszające
Ehtele no ja już Pajeczce w ogóle pisałam coś na temat pękających pięt, w sumie nadmiernie zrogowaciałe. Na takie piętki to ja robię sobie tak

- moczymy stópki w wodzie do której dodajemy (trochę mydła w płynie - działa jak emulgator, do tego dwie łyżki oliwy lub oleju - dzięki mydełku ładnie rozproszy się w wodzie i nie będzie pływała na powierzchni. Moczenie 15 min
- wcześniej przygotuj sobie 2-3 łyżki cukru, do których wciśnij 4 kapsułki wit A z E, lub A, do tego łyżka oleju lub oliwy i wcieraj ok. minuty w stópki, możesz jeszcze wspomóc sobie tarką na piętach
- po osuszeniu stóp nałóż grubą warstwę kremu do stop zmiękczającą, na to folię, skarpetki i folię no i tak siedzisz ok. godziny, ewentualnie zrób zabieg przed snem

powinno pomoc. Gratuluje 30 tyg

Ehtele ja też miałam tyle wydatków, mój bierze 100 zł, ale musiałam obowiązkowo iść 3 razy na 3D i jeszcze jedno mnie czeka, więc za samo 3D zaplacę 1000 zł. Za badania, ktore wykonałam w laboratorium wydalam 700 zl, dodatkowo specjaliści nefrolog (100zl) laryngolog (100zl) okulista (70 zl) dentysta (100zl) po to zeby wpisac, że jest ok, teraz mam chodzic co 2 tyg

Bombusiu ciesze się, że po wizycie wszystko oki
Mallaika ty wypoczywaj slonce i nie mysl o Tym co w pracy
Saudades no nie ty tez o jedzonku

mniam uwielbiam taki barszcz
Ewelinka 2106 podobno jak się ma zgage to włoski dzieciątku rosną
Wuzelek wszystkiego naj kochana, przede wszystkim szczęśliwego rozwiazania, zdrowego dzidziusia i samych radosnych dni
A mnie dziś w nocy czeka wyjazd do Kazimierza Dolnego na konferencje i cholerka tak mi się nie chce, a teraz siedzę w biurze i zabieram się za drukowanie materialow szkoleniowych na piatek echhh