reklama

Sierpień 2010

reklama
Hej dziewczynki :-) w czwartek na spontanie pojechaliśmy do Łodzi, więc po takim czasie nie jestem w stanie Was nadrobić. Wróciliśmy do mnie na zachód a tu słonko :happy2: ale dziś musze wbić się dentyście jakoś w grafik, bo normalie codziennie boli mnie inny ząb albo dziąsło w okolicach zęba - strasznie mnie to drażni i boję się, żeby jakaś infekcja się nie wdała. mam nadzieję, że u Was wszystko oki i wizyty przebiegają pomyślnie :-)
Wuzelek wszystkiego naj...naj...najlepszego :-)

Madziulka ja sama mieszkam składniki, nie kupuję gotowców, narazie się uczę, bo wiadomo każda mąka jest inna i wymaga innej ilości wody, ale jest ok; do piekarnika masz dużo przepisów i tam jest dokładnie co masz po ile gram dodać
Jeśli chodzi o wymaz z szyjki to wiem że każdy lekarz robi go pod koniec ciąży, aby sprawdzić czy dziecko może się bezpiecznie rodzić drogą naturalną
Pati przepisy banalne, chleb praktycznie sam się miesza, sam się robi, ja mam moulinex home bread, kosztował coś koło 450-500zł nie pamiętam dokładnie, bo mąż płacił:)

WUZELKU STO LAT!!!! Dawaj ten tort, bo mnienosi na słodkie tak, że zaraz oszaleje- lecę do sklepu po jakieś łlodkości :D

ALA- allegro Ci w tej sprawie nie pomoże. Będą bardzo długo zwlekać z decyzjami aż im się czas skończy i musztarda po obiedzie- wiem, bo miałam na allegro sklep.
Albo się z człowiekiem dogadasz albo... (jako, że jestem diablica ja bym tak zrobiła) MA CI DAĆ TO ZA 1ZŁ, bo to nie Twoja wina, że się walnął on czy żona. W końcu aukcja musiała trwac minimum 3 dni i trzeba być idiotą, żeby tego nie porpawić. Ja więc nie miałabym skrupułów i dręczyła gościa. Prosta sprawa - postrasz go policją i sądem- masz do tego prawo- możesz pójśc na komende i zgłosić, że zostałaś oszukana. Allegro to transakcja wiązana!!!

tu masz ciekawy artykuł Sprzedał na Allegro samochód za 15 zł

mówi rzecznik prasowy Allegro, Patryk Tryzubiak. Zanim aukcja zostanie wystawiona, sprzedający ma podgląd jej wyglądu. Jeżeli cokolwiek w treści aukcji jest niezgodne z jego życzeniem, może to poprawić, bądź też zdecydować się na niewystawianie aukcji. Trudno więc w takim wypadku mówić o przypadkowym wystawieniu oferty czy ceny. W przypadku gdy sprzedający i kupujący nie mogą dojść do porozumienia, sprawę może rozstrzygnąć niezawisły sąd. Według naszego
regulaminu doszło do transakcji. Jednym słowem została zawarta umowa cywilno -prawna. To sąd może rozstrzygnąć o zasadności roszczeń jednej ze stron.

Wuzelek- sto lat,sto lat!!! Ale mi smaka narobiłaś tym tortem :szok:
Bombusia- gratuluję wizyty :)
Ja miałam 2 maja komunię chrześnicy i zakupiłam sobie ciążowe kanty i do tego kolorową, zwiewną tuniczkę. Wyglądało oki i było bardzo wygodnie. Dodam,że ta tuniczka nie jest ciążowa,więc po ciąży też się przyda.:tak:;-)
Jeżeli chodzi o pościel-ja nie kupuję . Za pierwszym razem dostałam komplet (poduszka+kołdra+pościel) od siostry i jakiś czas to leżało. Te kołderki jakieś ogromne mi się wydają w porównaniu do dziecka. Używałam rożka i przykrywałam kocykiem (zima była wtedy) Później babcia uszyła mi poszewki na rożek(z flanelki) i tak rożek stał się kołderką. Teraz też tak będę robić.:cool2:

Black opal moj tez się stale wierci, najgorsze są podżebrowe kopniaczki i też w takie miejsce jakby mi ktoś nożem ciągnął od pępka do pęcherza, normalnie jakby tam wbijał igłę

Bombusia ja wczoraj u teściowej zeżarłam masę przepysznych gołąbków (kurcze "teściowej" nie lubię tego słowa:D)A ciuszki - miodzio

Pajeczko nie gotuj takich pyszności bo mi ślina cieknie....

Fiufiu też pyszne:D nie piszzcie o takich dobrzychach bo umrę z głodu:D

Kasikz no niestety nie ma czasu na leniuchowanie, ale są w pracy osoby do pomocy - więc nie jest źle:) Ja kochana obieram takie ogórasy, kroję w kosteczkę, obieram pomidorki kroję w kosteczkę, dodaję posiekany szczypiorek, troszkę oliwy i soli i pieprzu i gotowe:)

Ciamajdko no nie faworki:D:D:D:D mniam mniam mniam, zabijecie mnie tekstami o jedzonku, ja też się cieszę jak Darek w smsku napisze mi "tęsknie za wami" to takie wzruszające:D

Ehtele no ja już Pajeczce w ogóle pisałam coś na temat pękających pięt, w sumie nadmiernie zrogowaciałe. Na takie piętki to ja robię sobie tak:D
- moczymy stópki w wodzie do której dodajemy (trochę mydła w płynie - działa jak emulgator, do tego dwie łyżki oliwy lub oleju - dzięki mydełku ładnie rozproszy się w wodzie i nie będzie pływała na powierzchni. Moczenie 15 min
- wcześniej przygotuj sobie 2-3 łyżki cukru, do których wciśnij 4 kapsułki wit A z E, lub A, do tego łyżka oleju lub oliwy i wcieraj ok. minuty w stópki, możesz jeszcze wspomóc sobie tarką na piętach
- po osuszeniu stóp nałóż grubą warstwę kremu do stop zmiękczającą, na to folię, skarpetki i folię no i tak siedzisz ok. godziny, ewentualnie zrób zabieg przed snem:) powinno pomoc. Gratuluje 30 tyg:)
Ehtele ja też miałam tyle wydatków, mój bierze 100 zł, ale musiałam obowiązkowo iść 3 razy na 3D i jeszcze jedno mnie czeka, więc za samo 3D zaplacę 1000 zł. Za badania, ktore wykonałam w laboratorium wydalam 700 zl, dodatkowo specjaliści nefrolog (100zl) laryngolog (100zl) okulista (70 zl) dentysta (100zl) po to zeby wpisac, że jest ok, teraz mam chodzic co 2 tyg:(:(:(

Bombusiu ciesze się, że po wizycie wszystko oki:)

Mallaika ty wypoczywaj slonce i nie mysl o Tym co w pracy:)

Saudades no nie ty tez o jedzonku :D:D:D mniam uwielbiam taki barszcz

Ewelinka 2106 podobno jak się ma zgage to włoski dzieciątku rosną:D

Wuzelek wszystkiego naj kochana, przede wszystkim szczęśliwego rozwiazania, zdrowego dzidziusia i samych radosnych dni:)

A mnie dziś w nocy czeka wyjazd do Kazimierza Dolnego na konferencje i cholerka tak mi się nie chce, a teraz siedzę w biurze i zabieram się za drukowanie materialow szkoleniowych na piatek echhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry