Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
" (to odnośie tych włosków). Ja też mam i moje to nawet niekiedy machają do mnie łapkami ;-) A tak powaznie to mam nadzieję że po porodzie znikną :-)
A te nasze hormony to faktycznie nieraz dają nam popalić. No ale dobrze że nie dusiłas tego w sobie tylko powiedziałaś o tej wiadomości od tej wstrętnej baby :-) Ale z drugiej strony to ona teskni więc jej problem 
Chociaż ja pierwszy raz w życiu to określenie w ogóle słyszałam. U nas to po prostu jednorazówka. A z kolei ja się z męża smieję jak wychodzi do sklepu czy zabrał "prezerwatywe" .. takie moje własne określenie 
A tak ogole moje zdanie jest takie, że są na pewno wygodniejsze dla maluszka niz np fotelik samochodowy (ktoś pisał o takim pomyśle), bo po pierwsze są regulowane, mają zwykle jakiś pałąk z zabawkami, są dosyć szerokie i maluszek ma swobodę ruchów, a w takim np foteliku to maluszek jest "ściśniety". No a poza tym wszystkim to jak dla mnie leżaczek jest fajny chociażby z takiego względu ze można maluszka ze soba do kuchni zabrać czy nawet do łazienki pranie wstawić :-)
A co do pobudki to ja mam zwykle taka pobudkę o 4.30 (tak na marginesie kto głupi o 4.30 wywozi śmieci)
A jak już i się uda pospać dłużej to niestety zwykle jestem brutalnie z łóżka wyrzucona bo mieszkam na przeciwko straży pożarnej i wtedy np syreny wyją albo coś 
Ale wszystkie takie małe cuda są świetne :-) Juz nie mogę się doczekać az się maleństwo urodzi... ale wtedy bedziemy szaleć z przebieraniem co? 
Chce ktoraś trochę? A tak jeszcze na marginesie to wiecie co.. dzisiaj to jak śmieitnik chodze... zjadłam obiad o 13.30, a od tamtego czasu to wciągnęłam: flipsy czekoladowe, marsa, twixa, 2 jabłuszka, trochę wiśni z kompotu, kawalek placka - murzynek z serem, popiłam wszystko wodą smakową i dopchnęłam się miętową gumą do żucia bo mnie ochota naszła :-)Pajeczko mam pytanie robiłaś zakupy w aptece internetowej...jakiej? Podeślij mi linka plisss
do Was wszystkich pytanie...
A majtki poporodowe dużo ich trzeba?
Wkładki laktacyne bella są ok? Czy jakie kupować...ile tego trzeba?![]()
ehtele a co konkretnie byś chciała z apteki internetowej bo znam jedną dosyć dobra, ale czeską :-) Co do gaciorków poporodowych to ja kupiłam 4 pary, ale nie wiem ile powinno być. A wkładki laktacyjne mam firmy mamma czy jakoś tak i powiem szczerze że trzymają się dobrze, ale trochę grube mi się wydają... chyba że każde takie są :-)
Wuzelek ja też miałam takie odczucie jak zobaczyłam że siorka kładzie na tym córcię, ale na szczęście nie musiałam nic mówić bo siorka sama stwierdziła ze to chyba głupi pomysł i wreszcie kupiła gabeczkę :-)
Kładłam na niego pieluszkę i było dobrze
Mała nam się nie ślizgała, a gąbki jako siedliska bakterii nie są polecane dla takiego małego dziecka
Myślę, że 4szt majtek powinny wystarczyć;-)A ja Wam powiem, że u mnie plastikowy leżaczek sprawdził się i byłam z niego bardzo zadowolonaKładłam na niego pieluszkę i było dobrze
Mała nam się nie ślizgała, a gąbki jako siedliska bakterii nie są polecane dla takiego małego dziecka
Ehtele-ja polecam wkładki laktacyjne Bella-najbardziej mi podpasowałyMyślę, że 4szt majtek powinny wystarczyć;-)