No to mniej więcej nadrobilam
Mf 22 dobrze, ze z glukoza oki, to jest jednak bardzo ważne....I te podwyżki

nie dziwię się, że się denerwujesz
Bogusia86 gratuluję wizytki, najważniejsze, że Wiktoria zdrowiuchna

i duuuuuuuża

Przykro mi z powodu Twojego taty

cóż napisać....
Mama Aneta, ale mnie ta Twoja sytuacja zdenerwowała, napiszę krótko "Polskie chamstwo urzędowe", jak my się z czymś spoźniamy to milion korespondencji do domu, telefony i oczywiście odsetki, szkoda pisaać, może pieniążki przyjdą wczesniej, trzymam za to mocno kciuki...echh
Kasikz, ale masz dobre serducho.... inaczej jakieś dzieciaki mogłyby się zaopiekować kaczusiami...
Mallaika bardzo ładna sukieneczka

taka delikatna
Polianko na skurcze łydek mam sposób, gdy on nadchodzi ściągnij mocno palce do siebie
Marulka bidulko kochana mam nadzieję, że Twój nastrój się zmieni to pewnie przez tą porąbaną pogodę.Niech Twoj Oluś wraca do zdrowka.
Pajeczko ja nosze pod biustem 85 nosilam wcześniej 75, a zauwazyłam, że i ten mnie obciera

Gratuluję wizytki, oj rosnie ten Twoj synuś
Ehtele jak dla mnie ta sukienka jest bombowa ma w sobie tyle romantyzmu i subtelności, masz ciemne włosy więc dla siebie zbyt płowa nie będzie)tylko nie wiem jak dekolt bo Ty masz taki piękny biust,chociaż łódeczka podkreśli szyjkę

A materiał to chyba oki, zależy ile procent wiskozy i elastanu, często dodaje się wiskozy, żeby materiał się lepiej układał

A ta purpurowa też jest śliczna, taka żywa no i mój ulubiony kolor, Darek jak wieszał pranie ostatnio śmiał się, że wszystko w jednym kolorze

Do tej sukienki takiej żywej to widzę malutki piękny łańcuszek z błyszczącą końcówką. Ale to od Ciebie zalezy w czym się lubisz najbardziej
Ewelinka lepiej słonce o jedną wizytę za dużo niż za mało, bardzo dobrze zrobiłaś. Co do gorącej herbaty to mitomania

- nie wierz w takie rzeczy, znamię w skórze bierze się z nadmiernego nagromadzenia pigmentu - uwarunkowane genetycznie. A wrzątkiem to tylko się troszkę poddenerwowało dzieciątko...bo miałaś na pewno wyrzut adrenalinki
Malagonia nie przeciążaj się słoneczko.... bo tak jest, że brzuszek twardnieje...
Bombusiu ach te chłopy nawet młode to coś wypalą

ale w oczach syna na pewno to brzmiało tak słodko

Ola myślałam, że napiszesz o typie mamy np. magda lub agnieszka, a tu Abigeil

tez bym się pośmiała
Nektarynko, a pomyśl może inaczej, skoro kupuje takie same rzeczy, które Ty kupujesz to znaczy, że bierze z Ciebie przykład

ma do Ciebie zaufanie

nie denerwuj się

A co do komentarzy z jej strony - manifestowane śmiechem to ja bym odpowiedziała jedno: Wy się nie staraliście, wy otrzymaliście praktycznie od razu to wymarzone szczęście, a my (1,5 roku) możemy powiedzieć, że się staraliśmy...
Aga Natalia slodką masz córenkę...
Starlet fajne rzeczy zakupiłaś
Alaa kurcze przykro mi bardzo, ale musisz powtórzyć badanie...
Ciamajdko wiele z nas ma taki podły dzień, wtedy to świeczuszki zapachowe, kadzidełko - obowiązkowy masaż stóp przez tatusia, duuużo czekolady, ewentualnie bitej śmietany, muzyka chillout i odplywasz

Ciamajdko i no stress tymi skurczami bo zawału dostaniesz

luzik luzik luzik
Cayra jeżeli nie czepiają się Ciebie żadne grzybki to nie widzę przeszkód w uczęszczaniu na basen, zapobiegawczo włóź lactovaginal przed pływaniem
Black Opal na pewno znikną

ale mnie też dobija jak odsłaniam komuś brzunia i pierwsze co widzi to "Ale masz duużo włosków", ale nie mam czasu na depilację, a i faktycznie ból to wyrzut adrenaliny no i spinamy dzieciątko
MAdziujka trzymaj sie słońce... Co do wypychania to u mnie to samo, w różne strony świata
KAsia2506 choina szkoda, ze ta glukoza w moczu wyszła
Fiuu kochana jak tam Twoja praca

? No i przygotowałaś rewelacyjny wykaz sukienek dla ehtele brawo się nalezy
Dziękuję wszystkim brzuchatkom za martwienie się o mnie :*:*:*:* Ale jak mnie nie ma to znaczy, że gdzieś gonię
Zamiast stosować drogich emulsji do kąpieli polecam inną bardzo skuteczną metodę: do wanny nalać troszkę płynu lub szamponu do mycia dzieciątek, do tego oliwkę (która pod wpływem płynu pięknie rozproszy się w wodzie, a po wyjęciu dzieciątka pozostanie na skórze

przecież oilatum to zwyczajna parafiina płynna z emulgatorem dzięki któremu rozprasza się w wodzie. To samo uzyskamy stosując oliwkę cleanic (bez konserwantow) z emulgatorem, ktorym jest szampon, mydełko lub zel