Witajcie kobietki,
Black_
Opal gratuluję obrony

) no to teraz faktycznie możesz już spokojnie delektowac się stanem błogosławionym

a co do ciuszków... są świetne
Bombusia pamiętam, że już kiedyś poruszałyśmy temat usg, i doszłyśmy do wniosku (po licznych artykułach), że nie jest udowodnione, aby było szkodliwe dla dziecka, zresztą pytałam też o to mojego lekarza i takiej innej lekarki i powiedzieli, że nie jest groźne ani dla dziecka ani dla matki, są to po prostu fale dźwiękowe.... ale..... wiadomo szkodliwe efekty czegokolwiek widać dopiero po latach... miejmy nadzieję, że usg jednak jest neutralne; ja mam na każdej wizycie, ale takie 5-10 minut, raz tylko miałam 40,,,
sierpień8 gratuluję zdanego prawka

) no to teraz jestem mobilna mamuśka, czekamy tylko, aż Ehtele dołączy do naszego grona
Krzynka dobrze, ze jesteś już w domku kochana, odpoczywaj na wszelki wypadek i dbaj o siebie
Pajeczko ciuszki fantastyczne... no i fajnie, ze z teściówką się powoli dogadujesz

No i uważaj na siebie kochana... odpoczywaj lepiej, bo nie chcemy wiecej sierpniówek w maju w szpitalu...idź leżeć, ale co jakiś czas zajrzyj do nas
Polianna gratuluję udanej wizyty

ale duża już Twoja córunia!!! Jak będzie pod 4kg to będziesz mieć cesarkę???
Ehtle ehhh ci faceci.. cały dzień go nie ma, z kumplami się umówi i jeszcze na rower... i jeszcze nie rozumie czemu chcesz, aby został w domu.. kobiety jedenak chyba są z Wenus, a faceci z Marsa... mam nadzieję, że szybko się pogodzicie... Bo szkoda czasu tracić na takie "pierdółki"; ja jak się pokłocę z P. to cięzko mi sie z nim pogodzić, ale jak sobie pomyślę, że mogłoby go zabraknąć to od razu mam motywację do działania... tylko dlaczego oni nie mogą nigdy zadziałac....
co do makijażu permamentnego to kiedyś myślałam o brwiach bo mam takie sobie, raczej rzadkie, ale jest to bardzo duży koszt a poza tym niech się takiej kosmetyczce ręką zatrzęsie i co.... będę straszyć przez dłuższy czas..
.
Alaa gratuluję 5

) co do ciuszków to się okazało , że już też trochę tego mam, a niby nic szczególnego nie kupowa
łam:/
Saudades ehhh ale mi smaka narobiłaś tą sałatką z brokuła z tuńczykiem i pomidorem,, uwielbiam tego typu smaki mniam mniam
Marulka gratuluję udanej wizyty
Gorzka_Słodka_Czekolada witamy na forum sierpnióweczek
Wszystkim wizytującym w poniedziałek życzę powodzenia!!!
wow, chyba z pół godziny odpisywałam wam na posty, mam nadzieję ze się nie skasuje,
do nas dziś przychodzą znajomi, właściwie to za chwile bo o 6, robimy mięsko a la gyros, fryteczki + sałatkę grecką + jakieś przekaski, pogramy w scrabble pośmiejemy się jak zawsze a potem do łóżeczka; ostatnio jestem w łóżku o 8 nie spię, ale potrzebuję odpoczynku , poleżenia...
miłej sobotki kochanej i jutro niedzieli też
buziaki