• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

reklama
witam:)

ja dopiero przed chwila wrocilam do domu, caly dzien bylismy zabiegani z mezem i teraz oczywiscie padamy....

pajkaa dziekuje ci bardzo za namiar do sklepu dzieciecego w bedzinie, zobaczylam tam pare wozkow ktore mnie interesowaly:)

riba 3maj sie cieplo, nie doluj sie, i lepiej odpoczywaj skoro takie sa zalecenia lekarza... bedzie dobrze:)

ehtele ...:(( no przykro mi bardzo, ale nie martw się tak kobietko!!nic na to nie poradzisz ze trafilas na takiego egzaminatora, zdasz w sierpniu, i takiej myśli się trzymamy!!

Bombusia gratuluję udanej wizyty:) a ta 66letnia mama - to już chyba przesada.....

martuska85 ja też nie lubię być sama w domu, nie lubię jak męża nie ma na noc... nie wiem, może jednak masz jakąś inną bliską koleżankę....?

navijka oj, ale masz teściową... współczuję, ale dobrze, że tylko "gada", bo niektóre to posuwają się dalej... masz racje, you tube jak najbardziej wskazany :)

ciamajdko ale cię fajna niespodzianka spotkała:)) cieszcie się z tych 4 dni i korzystajcie ile wlezie:)

aga_natalia bardzo się cieszę, że jesteście już wszystkie w lepszym stanie, wiedziałam, że tak będzie, ehh cudownie, że masz już córcie po swojej stronie:)

byłam dziś z mężem ostatecznie wybrać wózek... i śmiać mi się chce, bo ja byłam za bebe confort high trek a on za mutsy, a po obejrzeniu wozkow w sklepie zamienilismy sie, tzn teraz ja jestem za mutsy, a on za high trekiem:) i dalej zgody nie ma co wózka hihi

bombusia to super ze szewek trzyma- oby same takie super wiadomosci:)))))))))

mallaika mniam mniam- ale mi smaka narobilas. ja na obiadokolacje szykuje mlode ziemniaczki z mizeria i kotlety mielone:))))))))

black_opal ja ostatnio tez tak mam i tez wydaje mi sie ze to od truskawek:))))))))))

koralowa mnie tez wizja spania w staniku przeraza dlatego do spania kupuje taki do karmienia bez fiszbin- taki babciny. mysle ze do spania bedzie wygodny. ja mam wypatrzony w triumf za 30 zl.

martuska85 spokojnie bedzie dobrze. wiadomoz e samemu to smutno a w naszym stanie jeszce stres dochodzi ale zawsze sa telefony. glowa do gory.

aga_natalia
super wiadomosci:)))))))))))bardzo sie ciesze ze wszytsko jest ok.

wrocilam ze spotkania z kolezanka- jej malutka przepiekna i jaka spokojna- plakala tylko jak chciala jesc albo miala mokro. zglodniala nam na spacerze i trzeba ja bylo nakarmic w parku- owinelysmy ja kocykiem i jakas zjadla ale kolezanka byla zawstydzona- ale jak trzeba to trzeba.
teraz jestem padnieta i szykuje obiadokolacje dla siebie i meza.
a i kurier w koncu przyjechal- kunkiety takie jak chcielismy wiec jestem puki co zadowolona.

reklama
Ooooj wcielo mi posta :(((((((

Ciamajdko - niespodzianka superrrrrr tez bym chciala zeby moja mama mi taki psikus zrobila:)
Aga Natalia - super wiadomosci, cieszymy sie ze perelki rosna, ze po cyscie ani sladu i ze Ty juz w lepszej formi! Zobaczysz ani sie obejrzysz a juz w domciu bedziecie!!!

Ehh dziewczyny - ta moja tesciowa to rzeczywiscie jest (nie)udana. A takich tekstow to jest miliony w ciagu dniu + ciagle narzekanie. Uszy wiedna od trucia :-) I oczywiscie ona wszystko wie najlepiej!!! Bedzie ubaw jak sie Matilde urodzi, bo mi tesciowka pewnie zyc nie da, czekam na ta przeprowadzke na jesien jak na zbawienie:tak: - wtedy tez przejde na system max jedna wizyta na tydzien, a co do jej opieki nad wnuczka nie biore nawet pod uwage.

Tesciowo ty stary rowerze, dlaczego pedalow ci brak....lalala lalala lalala.....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry