reklama

Sierpień 2010

Bombusia Dzisiaj rano zrobiłam ciasto drożdżowe z budyniem, ale mnie natchnęłaś i właśnie piecze mi się Twoje ciasto, ale Ja zrobiłam z bananami, bo u mnie brzydkie truskawy w sklepie były :-)

Nektarynka No nauczycielkę zatkało, ale Nas też jak nam to opowiadała :-D Ach te dzieci,a dzisiaj moja mamę wezwała nauczycielka, bo Kasia kazała sobie wpisać ocenę, a nauczycielka powiedziała, że teraz nie ma czasu więc Kasia odchodząc powiedziała głośno do koleżanki: "Ty jaka polewka nie wpisała mi oceny..."

reklama
Bombusia Dzisiaj rano zrobiłam ciasto drożdżowe z budyniem, ale mnie natchnęłaś i właśnie piecze mi się Twoje ciasto, ale Ja zrobiłam z bananami, bo u mnie brzydkie truskawy w sklepie były :-)

Nektarynka No nauczycielkę zatkało, ale Nas też jak nam to opowiadała :-D Ach te dzieci,a dzisiaj moja mamę wezwała nauczycielka, bo Kasia kazała sobie wpisać ocenę, a nauczycielka powiedziała, że teraz nie ma czasu więc Kasia odchodząc powiedziała głośno do koleżanki: "Ty jaka polewka nie wpisała mi oceny..."

Bogusiu no to cieszę sie, że pieczesz, ale wiesz zaintrygowałaś mnie... z bananmi hmmmm jeszcze nie jadłam ho ho!!!!
A siostre masz debeściarę jak nie wiem hi hi.
Co do wezwania do szkoły Twojej mamy to dla porównania z moim synem napisze tak: jak leżałam niedawno w szpitalu to nie mogłam iśc do szkoły na zebranie (M w delegacji) i Adrian poszedł do wychowawczyni i powiedział, ze mama nie moze przyjśc, a ona mu powiedziała "ale Twoja mama nie musi przychodzić często na zebrania" huuura!!!!

Bogusiu no twoja siostra poprostu jednorazowa!!!:-D:-D:-D

Bombusiu a ty przypadkiem nie chcesz ;-) sprzedac recepty na takiego wspanialego syna co? Kurcze jak mi sie marzy takie dobre dziecko ktore w dodatku chetnie sie uczy!!!:tak:

Ehtele no juz inaczej byc nie moze jak ciocia Kalinka hihiih ja chyba mojego M ktory uwaga! jest zawodowym fotografem :eek: poprosze o jakies ladne foteczki zoneczki:-D

Bogusiu no twoja siostra poprostu jednorazowa!!!:-D:-D:-D

Bombusiu a ty przypadkiem nie chcesz ;-) sprzedac recepty na takiego wspanialego syna co? Kurcze jak mi sie marzy takie dobre dziecko ktore w dodatku chetnie sie uczy!!!:tak:

Ehtele no juz inaczej byc nie moze jak ciocia Kalinka hihiih ja chyba mojego M ktory uwaga! jest zawodowym fotografem :eek: poprosze o jakies ladne foteczki zoneczki:-D

Lea kochana jakbym tylko jakąś znała to bym Ci podyktowała, ale on poprostu od urodzenia był dobrym dzieckiem pruł się tylko co 3 godz. na mniamcium, a takto to nawet z brudną pieluszką nie płakał, musiałam ja pilnowac.
Ale masz rację avatarki dziś b. ładne dziewczynki wstawiają ślicznie:) a Twój M fotograf łoj super to Ty masz pewnie sesje różne iiiii rozbierane hi hi!!!!

Lea fotografem???? No extra - to musisz go zachęcić żeby jakieś bajeczne zdjęcia Ci zrobił ze stanu ciężarnego:):):):):):):):):) Super..ale fajnie masz...:P

no fakt fajnie ( tylko nie pracuje obecnie w tym zawodzie :/ ) i jest niezly w te klocki tylko zawsze czasu brak , ale ten weekend jest moj hihihiihihih no i bedzie sesyja hihihihih

haha rozbierana sesyja hahahaha niech strzela fotki a pozniej wszystko ladnie retuszuje hihihihiih bo bez wyretuszownaia teraz z tymi moimi kg to nie wiem czy cus ladnego wyndzie hihiih

Ostatnia edycja:
bombusia - zaraz zrobie M liste zakupow i jutro tez pieke ciasto!!!:-) ja jestem totalna nowicjuszka w kuchni, wiec teraz pytanie z serii glupich - czy 27 cm srednicy starczy do tego ciasta?? nie pojdzie gora?? sorrki z gory za glupie pytanko :zawstydzona/y: jeszcze raz - gratuluje wspanialego syna, mysle ze to cudownie miec dziecko, ktore dobrze sie uczy, pomaga i jest ulozone. mam nadzieje, ze nasze tez takie beda. ja moge sie pochwalic takim bratem przyrodnim - z nauka tak sobie, ale za to prawie sam wychowal nasza siostre.
pati1982 - najezdzilam sie kolejka trojmiejska, oj najezdzilam - 5 lat mieszkalam w Sopocie w DS8 :-), takze na wydzial moglam w papciach chodzic.
mallaika - no ja tez stwierdzilam po ostatniej wizycie, ze czas sie powoli pakowac, bo w kazdej chwili juz moze sie cos zaczac dziac. miejmy nadzieje ze nie, ale...
no ja juz nie chcialam pisac, ze nasz siuniek tez sprawdza jak smakuja rzeczy malego :tak:

cosya - masz racje, ze my tez troche winne jestesmy (ale tylko troche:-)) i nie powinnysmy sie ciagle zaslaniac hormonami. jesli sa to sporadyczne przypadki to oki, ale takie ciagle hustawki nastroju moga najcierpliwszego faceta wytracic z rownowagi - wiem po swoim :tak: gratuluje mieszkanka :-)

Wuzelek, Lea28 - kciuki zacisniete bardzo mocno!!!:-) ja juz tez zaczelam 34 tc, oby do 36 tc. damy rade :-)

Bombusiu Ciasto wyszło pyszne z bananami :-) Mniam, ale ja dałam za mało bananów, albo za cienko pokroiłam następnym razem czyli w sobotę zrobię z większą ilością :-)
A jeżeli chodzi o to jak bardzo smakowało ciasto to zdaje raport: Ciasto wyciągnęłam z piekarnika 15 min temu, a zostały tylko 2 kawałki które odłożyłam dla Marcina do pracy, bo poprosił wcześniej :-) Jedynie te dwa kawałki zdążyły ostygnąć :-D
Reszta ciasta znikneła w jakiś magiczny sposób :-D

reklama
Riba1 jak najbardziej właśnie taka tortownica moze być, życzę przyjemnego wypieku i smacznego.Smiało daj sporo owoców!!!
To fajnie, ze masz dobrego brata to wazne, rodzeńtwo to rodzeństwo!!!!

Bogusiu86 możesz smiało dac dużo owoców, ja akurat robiłam z truskawkami to jest takie bardziej mokre, ciesze sie, ze Wam smakowało:) Prawda,ze proste w obsłudze?????
Mój M właśnie zjadł WIEEELKI kawał, popił pół litrem mleka i lezy na kanapie, ale niech lezy, bo od jutra biega z drabiną hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry