Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo produkcja jak zwykle swietna wiec tylko egoistycznie opowiem co u mnie
a wiec impreza urodzinkowa udana i ciasto też dodatkowo powstały jeszcze ciastka
wiec byłam z siebie dumna
kolejna wizyta za mna
a wiec u mnie znowu zapalenie dróg moczowych dostałam leki i powinno byc ok pozatym jesli wszystko bedzie dobrze to na poczatku sierpnia ide do szpitala i tam bede przygotowywana do porodu wiec nic mnie juz nie uratuje przed cesarka .dokładnie sie dowiem prawdopodobnie 2 lipca ,pozatym przyszło do mnie dzis kolejne wielkie pudło z rzeczami dla małej od koleżanki juz nie mam gdzie kłasc
niedługo kramik z ciuszkami otworze
jutro mam wreszcie dostac szawke chociarz watpie ze sie wszystko zmiesci
a tak wogule to okropna jedza sie zrobiłam maz przydzwigał mi zakupy na urodzinki gdy mnie nie było w domu a zamiast dziekuje to dostał opierdziel az mi puzniej głupio było
na szczescie zrozumiał i potem jeszcze w pichceniu pomagał 

nie lubiec tego !!!!
Ale już bym chciała choć kawałek zjeść 
Gruchajcie se dziś na całego 

Mówię już Wam dobranoc, idę coś do jedzenia sobie zrobić...do juterka

Lea a czemu Ci leci krew z nosa miałaś już tak przed ciążą???? Jakieś badania itp.???
MamaAneta ale Cię długo nie było, myslałam dziś o Tobie co słychać??? Fajnie, ze imprezka udana
Marulka no to dobrze, ze se chłopina przemyślał i już ćwierkacie, super, moze bedziesz miała teraz spokojniejsze i cichsze wieczorkijak to trzeba czasami zadyme zrobić i oczyścić atmosferę, od razu czyste powierze wpada hi hi
kassia181 cieszę sie, ze ciasto się udało i smakuje, tak trzymać!!!!
Black no cieszę sie b. ze wizyta udana, gratuluję!!!!!!!!!!
PS ja też już uciekam bo mój M taki samotny leży buuuu
no ja nie mam pojecia dlaczego nigdy w zyciu mi krew z nosa nie leciala dopiero w ciazy ( juz wyczytalam w necie ze to jest normalne w ciazy) i to na poczatku a dzis chlusnelo tak ze nie moglam zatamowac jutro zapytam gin czy to cos niepokojacego. wyniki wszystkie ok takze zobaczymy ale troszke sie przestraszylam!
Dobranoc mamuski!!!!