Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

badanie w izbie przyjęć strasznie bolesne. Powiedzieli,że mogę po nim krwawić ale obyło się, choć inna bardzo po nim krwawiła, więc jak przyszedł dzień wypisu obawiałm się bolesnego badania ale nie było źle. Dostałam kroplówe i te same tabletki co w domciu. Brzuszek się rozluźnił a pobolewania brzucha mogą być- ot tak mi powiedzieli. Pierwszego dnia leżała ze mną dziewczyna tydzień po terminie i wywoływali jej poród ale nie wyszło, na drugi dzień powtórka i urodziła dziewczynkę bardzo malutką 50 cm długości i 2600 gram. Więc zostałam sama w pokoju ale nie na długo, bo trafiła dziewczyna w 31 tyg z plamieniami. Poza tym na oddziale była brzuchatka, która spodziewa się trojaczków i to podobno same chłopy
no to tyle z opowieści. Uciekam dalej do łozeczka później postaram się Was odwiedzić. Miłego dnia brzuchatki :-)Hej dziewczyny :-) My już od wczoraj w domku, ale dalej wypoczywamy. Mamy się dobrze i tak jak wspomniałam w esach mała ma 1600 gram, rozwarcia nie ma, szyjka podobno długa. Oczywiście mamy się maksymalnie oszczędzać.
Dziękuje Wam wszystkim za trzymanie kciuków
szczególnie dziękuje ehtele i Pajce :-)
Teraz bylam w innym szpitalu w którym chce rodzić- tłok niesamowitybadanie w izbie przyjęć strasznie bolesne. Powiedzieli,że mogę po nim krwawić ale obyło się, choć inna bardzo po nim krwawiła, więc jak przyszedł dzień wypisu obawiałm się bolesnego badania ale nie było źle. Dostałam kroplówe i te same tabletki co w domciu. Brzuszek się rozluźnił a pobolewania brzucha mogą być- ot tak mi powiedzieli. Pierwszego dnia leżała ze mną dziewczyna tydzień po terminie i wywoływali jej poród ale nie wyszło, na drugi dzień powtórka i urodziła dziewczynkę bardzo malutką 50 cm długości i 2600 gram. Więc zostałam sama w pokoju ale nie na długo, bo trafiła dziewczyna w 31 tyg z plamieniami. Poza tym na oddziale była brzuchatka, która spodziewa się trojaczków i to podobno same chłopy
no to tyle z opowieści. Uciekam dalej do łozeczka później postaram się Was odwiedzić. Miłego dnia brzuchatki :-)
Nie dałam się i dziewczynka musiała sama się ubrać, postać w kącie i nie oglądała dobranocki
)... Basia go nie widzi i nie ma z nim żadnego kontaktu... Wczoraj miał wrócić o 18 ale oczywiście zadzwonił, że musi zostać, bo zostało mu dużo pracy-a ja już sobie zaplanowałam wspólny spacerek... Już nic nie powiem o tym, że wieczorów wspólnych też nie spędzamy, bo on w pracy
A przygotowania kącika dla Małgosi chyba zacznę sama...