reklama

Sierpień 2010

Mallaika piękny gest z Waszej strony takie wspomaganie dzieci, b. doby wybór:)
Cayra już spakowana hmmm ja jeszcze nic, no ale najpierw remont, potem torby, zresztą ja to nie wiem jak sie spakowac bo.... musze isc najpierw na zdjecie szewka, więc chyba najpierw tylko moja torba, a potem wróce i przepakowkywanie bedzie hmmm chyba,ze nie wróce i zaczne rodzić??? Czyli tak czy tak musze popakować, aby w razie czego M przywózł reszte.
A tekts do M ze idziesz do mamusi z torbami he he he świetny:)
Kassia181 u nas też piękna pogoda, słoneczko świeci od rana, jest cieplutko, wróciłam z rynku powolutku, bo tak mi sie fajnie spacerowało:)
Pajka tez już spakowana??? No proszę ja ładnie:)
Ehtele śliczne te ubranka , jesteś rozgrzeszona, ale nie wolno Ci już kochana wchodzic do LUMKA absolutnie, bo jak tam sie wchodzi to żal nic nie kupic takie cudeńka są piękne i znów uzbierasz ze 2 pralki, a porem 2 dni prasowania he he he
Bardzo Ci dziękuje, ze wstawiłaś to ciasto na swojego Bloga hurrra, ja być szczęsliwa i życzę SMACZnego każdej dziewczynce:)
A te Mamuśki, które będą piekły z jabłkami to doradzam powciskać kawałki jabłuszek do ciasta, aby sie fajnie upróżyły, a nie obeschły na wierzchu:)
Polliano Tobie jest b. ładnie w tych jasnych włosach, hmmm no nie wiem zastanów sie, bo przyciemnić to raz dwa i już są pomalowane, a potem znów rozjaśnić to dłuższa droga.

Zeżarłam pół kg truskawek, mam jeszcze arbuza i czeresnie w planach:)
No ja ide opróżniać segment do końca, bo M go dziś będzie wynosił wiec troche mu pomoge w opróżnieniu, choć on nie każe mi nic robić, ale szkoda mi go on ma tyle dziś do zrobienia w domu,ze do 2 w nocy na bank nie pójdzie spać. A dodam, ze pracuje codziennie też po 10 godz. i cały weekend będzie na drabinie w domu,( moze na następny weekend wróce od Mamci) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się dopiero z Wami witam :-) U mnie chyba awaria internetu!!!! Co próbuję to mi się nie udaje....
To tak na szybko:

Cayra, Pajka Wy już spakowane :szok: ja jeszcze nic nie mam...:-(
Ehtele kolejne super zakupy dla synka, noi ta ławka tez super.
Bombusia udanego wypoczynku u mamci, jak wrócisz to będziesz mieć piękny, odnowiony pokoik :-)
kasia2506 współczuję że męża tak długo nie ma, mój choć wraca po 8h, to znów pracuje na podwórku i tak praktycznie do wieczora siedzę sama :-(

Wszystkie Was ciepło pozdrawiam i życzę miłego dnia
:-)

Wszystkim wizytującym oraz sobie :-) życzę dobrych wiadomości i powodzenia :-):-):-)

Dzis ja sie pozale.
Bylam wczoraj na zakupach w miescie. Kupilam sobie spodnie dresowe, szorty i sukienke do biegania po domu, bo w jeansach sie paze i jest mi niewygodnie. Pozniej zajechalam po zakupy na obiad. No i przy ostatnim sklepie, jak juz wkladalam zakupy do auta to zauwazylam, ze na przednich drzwiach pasazera jest wielkie zarysowanie i spore wgniecenie. Wscieklam sie niemilosiernie. Normalnie szlag mnie trafil. Nie dosc, ze i tak mamy wydatki, wiadomo zwiazane z dzieckiem to jeszcze to (a juz ktos wczesniej zarysowal nam tylne drzwi po obu stronach; do tego placharka sie sypie, bo rdza zaczyna wylazic, no szok). Myslicie, ze pokryja koszty naprawy z AC, ktore mamy wykupione? Domyslam sie gdzie to moglo byc zrobione. To na bank nie moja wina, bo ja jak parkuje to zawsze staram sie parkowac tak, by zaden samochod kolo mnie nie stal, bo auto jest dluuuugie i szerokie. jak juz musze gdzies sie wcisnac, to kurcze, zawsze mi wychodzi, ze ja ledwo wychodze a po stronie pasazera jest kupa miejsca, tak wiec to ktos zle zaparkowal obok i na hama otwieral swoje drzwi. Do tego robiac obiad wsadzilam czubek palucha w rozgrzany olej a dzis mam zapalenie gardla, bo mnie booli i mam chrypke. Buuuu. :(

Jedyny plus - dzis rozpoczynamy ostatnia prosta. Przed nami ostatnie 10 tygodni.

koralowa widze ze dzis ty masz zly dzien:((((( z tym samochodem to rzeczywiscie nie za ciekawie ale moze to AC zwroci- ja sie nie znam takze nie doradze.glowa do gory kochana:)))))) tulam mocno

Polianno ja tez senna sie zrobiłam a jak tu spać przy Małej;-)

Ciastko się upiekło..nie wyrosło mi pewnie przez to ze dałąm gorącego mleka do drożdży...ale i tak bardzo dobre
dzis obiad piatkowy jajo ziemniaki marchewka i kefirek

Hejka :-)

Fiuu ja mam podobnie i tak jak Wuzelek, po wysikaniu się jest spoko :tak:

Ethele spoko spoko! Szkoda by było takie śliczności zostawić jak to takie grosze!
A ławeczka superaśna! Też chcę taką :-p

Polianna czyli M choć próbuje się zmienić?? Oby było wszystko dobrze :tak:

Niunia dobrze, że już w domku! Odpoczywajcie sobie :tak:

Ola ja się nawet nie zastanawiałam ile brać ręczników, ale czytając co odpowiedziały Dziewczyny to trza dwa spakować, a jak coś to doniosą świeże :tak:

Ja dziś kupiłam fajny komplecik z cieniutkiej bawełenki za całe 34zł ;-) Jeszcze dokupię koszulę jedną i będzie git! Znalazłam w końcu u siebie stoisko na ryneczku, gdzie koszule dla karmiących są za 17zł :-) Tylko mojego rozmiaru nie było, ale Pani ma przywieść w przyszłym tygodniu :tak:
p1340669.jpg

Witam!!!
Ja dzisiaj tez na razie leniu...je:) ale do czasu, bo tez w ten weekend malowanko, wiec conieco musze z sypialni powynosic do salonu - same lekkie rzeczy oczywiscie. Nie sprzatam, strajkuje;-)choc w kuchni niezle pobojowisko....moze tylko troche ogarne dla przyzwoitosci:)
koralowa - wlasnie tak to jest, ze my na drodze i przy parkowaniu staramy sie uwazac na innych, ale zawsze znajdzie sie jakis pacan jezdzacy byle gruchotem co to w nosie innych ma!
Niuunia - witamy spowrotem, fajnie ze dzidzia rosnie jak trzeba no i odpoczywaj ile wlezie. Przylaczam sie do pytania o to badanie - dlaczego jest bolesne??
Ehtele - rozgrzeszam;-), fajnie sie macie u mnie niema allegro (sa mniejsze odpowiedniki aukcji ale g... na nich jest) ani lumpkow, chociaz innych pokus nie brak. Laweczka rewelka - tylko nie siadaj hihi
Bombusiu - milego pobytu w gronie rodzinki - jak wrocisz pewnie bedzie ze 100 stron do nadrobienia:P
Cayra, Pajka - u mnie pakowanie po malowaniu, choc tez juz prawie wszystko mam. W razie akcji wiem gdzie co jest tylko polapac, ale i tak boje sie ze spanikuje...Tak sobie mysle - jak juz bedzie pomalowane, poustawiane, poskladane, poskrecane,poprane,poprasowane i spakowane to co my bedziemy dziewczyny robic??? Lezec i klikac ( i czeeeeeeeeeeekac):-D
Kasia - moj M tez ostatnio duzo nieobecny, albo jak wroci wczesniej to z ojcem w ogrodzie dlubia (robia takie plotki ozdobne), albo ciagle gdzies musi jechac....z ta roznica ze Wy macie Basie, a u nas jak na razie tylko ja tesknie. Wczoraj tez gadalismy o tym ze jak sie mala urodzi to pewne zmiany beda musialy zajsc...

Umykam dziewczynki, bo mnie juz poludnie tu zastalo (a i pospalo mi sie tez zdrowo:-)), a wiadomo ze nic sie samo nie zrobi - procz mojego kocyka na drutach ale to ewenement:-)

Witam sie pora obiadowa :-)

u mnie drugi dzien lezakowania:-) dobrze, ze jestescie, przynajmniej czytam sobie Was i jakos czas leci:tak::tak: wczoraj M zlozyl mebelki do konca, takze porobie zdjecia i wstawie :-) dziewczyny a slyszalyscie o akupunkturze jako formie przygotowania do porodu?? bo tu co raz wiecej lekarzy to proponuje, ponoc latwiej sie przechodzi porod i polog.
Niunia - super, ze juz w domku jestes :-D i wypoczywaj kochana,
Bombusia - fajnie brzmi - wakacje u rodzicow :-D poodpoczywaj sobie, leniu...uj, daj sie rozpieszczac, a remontem sie nie martw. M napewno sobie poradzi :tak:, ale rozumiem, kontrola musi byc. moj M jest budowlancem (tzn teraz pracuje w budowlance, bo ogolnie to mechanikiem jest) i mimo, ze jest swietny, ja musze zawsze nadzorowac :-)
kasia2506 - znam bol poznych powrotow :-( nie martw sie kochana, moze teraz przed porodem specjalnie tak pracuje, aby pozniej miec wiecej czasu? teraz chce nadgonic, a potem jak malenstwo sie urodzi miec wolne?

cayra1984 - gratuluje spakowania!!!! niezly numer wycielas mezusiowi :-D:-D:-D
ehtele - super pomysl z blogiem :tak::tak::tak:, dodalam jako zakladke i napewno bede zagladac :-) mam ochote na te lazanki :tak: moze jutro bym zrobila? hmmm, pomysle.
zakupy rewelcja, no jak nie kupowac za taka cene :-) ze mna jest podobnie, powinnam dostac zakaz wchodzenia na ebay i chodzenia po pchlich targach :-) no ale jak widze swietne ciuszki za 1 euro lub 50 centow? jak tu nie kupic:tak:
moze mama probuje Cie jakos podejsc tylko nie wie do konca jak? ale super, ze chociaz tesciowa masz fajna. :-)

reklama
Poliannno :) jak masz ochotę to farbuj. włosy zawsze odrosną, ja tam jestem za zmianami :) chociaż w swoim wyglądasz jak księżniczka :)

ehtele- śliczne :) ciuszki miodzio. Ja dzisiaj wybrałam się na poszukiwanie kanapy i nic nie ma.Wszystko takie strasznie beznadziejne jest. Zamówię sobie przez internet i wsio =)

Koralowa- ja się na oc nie znam więc nie pomogę. A wgniatacze są niestety wszędzie;/ mam wrażenie, że niektórzy traktują to jak sport.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry