Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale to tak jest ze starszymi ludzmi ja sie boje jaka ja bede babcia albo tesciowa
skoro ja juz taka wredna jestem :-( o przepraszam dzisiaj moj M powiedzial ze jestem wstretna:-( podczas klotni o!
a wogole to ja sie wredna zrobilam jak sie do Dojczlandii wyprowadzilam taka zgorzkniala ( cza jak sie to tam pisze) , odludek i jeszcze by sie cus znalazlo.

rozalka odpoczywaj i dbaj o siebie)))))) jeszce troche musimy wytrzymac
lea podziwiniam ze dajesz rade zrobic nozki- mnie podczas dluzszego zgiecia bardzo boli brzuch- wole nie ryzykowac. a poza tym i tak nie wchodze w swoje baleriny i japonki((((((((((
riba powodzenia przy stopkach. podziwiam
ja wlasnie zjadlam sobie kanapeczki z komfitura z czarnych porzeczek- moj przysmak w ciazy i wywiesilam pierwsza ture ubranek Nikoli. pewnie jutro wezme sie za prasowanie.
dzie na obiad serwuje spagetii- ulubione danie mojego meza ale z okazji dnia ojca nalezy mu sie- zwlaszcza ze nie mam innego prezentu![]()

A porównywałam ceny i bardziej opłaca się kupować przez net także ja nawet nie rejestrowałam swojej kart dla mamy i maleństwa ;-)