reklama

Sierpień 2010

Izunia ja moge tylko pogratulowac wizyty i ze z mala wszystko ok. to jest najwazniejsze ale w sprawie lozyszka to pojecia nie mam. jak to z tymi stopniami bo ja tylko na wyizcie slysze ze lozysko ok

reklama
A Ja dzisiaj poszłam wczorajszymi śladami Ciamajdy i wynik następujący:

1. Pościerałam kurze
2. Poodkurzałam
3. Umyłam podłogi na kolanach ;-)
4. Wymyłam łazienkę
5. wstawiałam i powiesiłam pranie
6. Ogoliłam się :-p
7. Zrobiłam ryż z truskawkami i jogurtem jako szybki obiadek :-)

8. Byłam u koleżanki na pogaduszkach

A teraz znowu mnie brzuch boli jak przy okresie... Ja oszaleje:baffled:

A Ja się cieszę, że nie mam takich snów...

koralowa- dziękuję!! Umowę miałam do 21 czerwca, przedłużono mi ją na okres minimalny do dnia porodu. Czyli po porodzie zgłaszam ten fakt pracodawcy a on już zajmuje sie zgłoszeniem tego do Zusu... Dziękuję za odpowiedź!

Ale sie wkurzylam. Mała zasneła i po chwili przeniosłam ją do pokoju a tam sie obudziła i znowu zaczełą swoje zabawy. A ja położłam się na kanapie i przysnęłam :-( Oczywiście mogę sobie spać,gdy małolata postanowi mnie obudzić. Weszła na szklany stól,zaczeła po nim skakać i tyle było z odpoczynku. Kurde.Naprawdę potrzebuję spokoju i snu,chociaż godzinke... :(Kawa mi nie pomogła,nadal jestem jak wybudzona w połowie nocy :/

Bogusiu - gdybym była przy Tobie to dostałabyś ode mnie na tyłek! Jak to "umyłam podłogi na kolanach" tak sie robi jak chce się urodzić a nie w 35 tygodniu!!!!! :-[ Ja po umyciu podłogi mopem biodrami nie mogę ruszać. Za bardzo ryzykujesz. No powiedzcie jej cos dziewczyny!!

Ciamajdko lez i odpoczywaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to Ci babcia :no::no::no: ale to tak jest ze starszymi ludzmi ja sie boje jaka ja bede babcia albo tesciowa :szok: skoro ja juz taka wredna jestem :-( o przepraszam dzisiaj moj M powiedzial ze jestem wstretna:-( podczas klotni o!
No i co takiemu zrobic!!!!! Ale ja wiem ze ja w tej ciazy sie wredna zrobilam i sie przyznaje do tego :baffled: a wogole to ja sie wredna zrobilam jak sie do Dojczlandii wyprowadzilam taka zgorzkniala ( cza jak sie to tam pisze) , odludek i jeszcze by sie cus znalazlo.
O!! to se pomarudzilam:baffled:

Kobietki... Pajeczka to na tą randkę już w dzień poszła?? Bo ostatni post dotyczył bólu brzuszka i że boi się, że to się znowu szpitalem skończy... Może napisać do niej esa?? Tylko jak na randce jest to głupio przeszkadzać...

Eh.. napisałam do niej. Najwyżej mnie opierniczy :sorry2:

Ostatnia edycja:
rozalka odpoczywaj i dbaj o siebie:))))))) jeszce troche musimy wytrzymac

lea podziwiniam ze dajesz rade zrobic nozki- mnie podczas dluzszego zgiecia bardzo boli brzuch- wole nie ryzykowac. a poza tym i tak nie wchodze w swoje baleriny i japonki:(((((((((((

riba powodzenia przy stopkach. podziwiam

ja wlasnie zjadlam sobie kanapeczki z komfitura z czarnych porzeczek- moj przysmak w ciazy i wywiesilam pierwsza ture ubranek Nikoli. pewnie jutro wezme sie za prasowanie.
dzie na obiad serwuje spagetii- ulubione danie mojego meza ale z okazji dnia ojca nalezy mu sie- zwlaszcza ze nie mam innego prezentu:P

Kasiu, ja też dziś miałam spaghetti w menu :-D

Ciamajdko, ale masz Babcię z charakterkiem... Ale udane jesteście obie :-)

Bogusia... NIE WOLNO AŻ TAK TYRAĆ!!

A mi właśnie przyszła karta DOZ + karta dla Mamy i Maleństwa :-) I zacznie się zamawianie niedługo :-) Ale mam pytanko: zamawiając przez internet i odbierając w aptece jest taniej, czy kupując w samej aptece pokazując kartę??

reklama
Ta karta dla mamy i maleństwa to faktycznie tylko zakupów z katalogu i tylko w aptece stacjonarnej dotyczy :tak: A porównywałam ceny i bardziej opłaca się kupować przez net także ja nawet nie rejestrowałam swojej kart dla mamy i maleństwa ;-)

A kartę DOZ na punkty zawsze warto mieć... teraz tyle wydatków, że na coś tam tych punktów się nazbiera :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry