Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
poza tym jestem wku... bo wszystko musze robić sama. Miałam chwilowy kryzys i z tego wszystkiego się popłakałam, bo cały dzień na nogach, a powinnam leżeć spuchły aj
poza tym czekamy na fotki z dzisiejszej dostawy :-)

No Bombusia mialam przygody- w dodatku po 2 dniach wrocilam do szpitala z kolka nerkowa i znow zaleglam na sali porodowej bo dostalm skurczy takich ze nawet lekarze mysleli ze to porod. Jak pozniej sie okazalo przy zabiegach zostalm tak zanieczyszczona- a ze znieczulenie schodzi do kilku godz. to zdrzylo mi to zaatakowac cewke moczowa i doszla do nerek- no i znow lerzalm na obserwacji z niebezpieczenstwem ze bede miec cesarke- jesli dojdzie do zakazenia krwi- ale silna ze mnie kobieta i picie wody i szybka reakcja antybiotykami zachmowala rozwoj zakazenia. I wrocialm na porod dopiero po 3 tyg.AgaS no to niezły horror przeszłaś z tym szewkiem, kurcze w sumie sporo ich zakładają, no ale wszędzie są anomalia, dobrze, ze u Ciebie skończyło sie tylko na strachu no i niestety też na bólu(((
Ja wózek wstawie na odpowiedni wątek to zobacztsz jak wygląda, to jest głęboki z wstawianym koszykiem i spacerówka, ma tez duży plus, koszyk na zakupy jest głęboki i pojemny, dla mnie ważne. Gondolki osobno chyba niet. Ale mnie sie straszliwie podoba i M też ponadto naprawde był tani, a te wózki kosztują ok. 1200
Kolumnea trzymaj sie kobieto jeszcze czas na wyklucie!!!!
Sierpień ja nie miałam jeszcze KTG i nic mi na razie nie mówią
I nie jestem na nikogo zla tylko w sumie na swoja wygodna dupcie- bokidys zanim niemilam prowaka wszedzie
Kasia pogode na kąpiele miałas dziś wymarzoną ssssuper!!!

i był w szoku, bo jestem pierwszą ciężarną która przyszła się upewnic że może rodzić sn!!!! juhuuuuu...
i nawet najbardziej chore stawy, dopóki dają normalnie żyć, są lepsze od protezy... więc będziemy leczyć, patrzeć i czekać na odpowiedni moment