reklama

Sierpień 2010

czesc dziewczyny!!!!!!!!!!
a ja dzis nie do zycia- do 14 w lozku lezalam bo nie mialam sily wstac przez te upaly masakra. potem wybralam sie na zakyupy no i teraz jakos dalej musze funkcjinowac. na szczescie maz zarzyczyl sobie pierogi na obiad- mam zamrozone z biedronku- pyszne z truskawkami polecammmmmmmm takze nie musze stac przy garach.
dzis konczy sie licytacja wozka- trzymajcie kciuki zebym wygrala bo jak znowu ktos mnie przelicytuje to sie zaplacze i zalamie chyba- ale jestem dobrej mysli.

pajkaa sukienka super!!!!!!!!

bombusia super ze szkola zaakceptowana a z tymi zakupami- dobzre ze nie musiaalas sama targac- super masz syna pozazdroscic!!!!!!!!!!

reklama
czesc dziewczyny!!!!!!!!!!
a ja dzis nie do zycia- do 14 w lozku lezalam bo nie mialam sily wstac przez te upaly masakra. potem wybralam sie na zakyupy no i teraz jakos dalej musze funkcjinowac. na szczescie maz zarzyczyl sobie pierogi na obiad- mam zamrozone z biedronku- pyszne z truskawkami polecammmmmmmm takze nie musze stac przy garach.
dzis konczy sie licytacja wozka- trzymajcie kciuki zebym wygrala bo jak znowu ktos mnie przelicytuje to sie zaplacze i zalamie chyba- ale jestem dobrej mysli.

pajkaa sukienka super!!!!!!!!

bombusia super ze szkola zaakceptowana a z tymi zakupami- dobzre ze nie musiaalas sama targac- super masz syna pozazdroscic!!!!!!!!!!
Kasiu czekaj do ostatniej minuty a potem walnij max jaką kwote chcesz dać ja tak zawsze robie jak jest licytacja ponizej minuty to wtedy daje kwotę max jaką chce zapłacic a inni nie widzą jaką dajesz wiec jest duza szansa, ze wygrasz:) ja własnie dzieki takim sposobom zakupiłam w ostatnich sekundach rzeczy :)

ja sloneczka zaraz sie zbieram bo jade do Katowic do mamusi :)

dziewczynki to ja zmykam życzę spokojnego piątku - hmm my jutro podobno idziemy na grilla urodzinowego, ale jakos czarno to widze jak bedzie taka pogoda jak dzisiaj :-p
Kasia trzymam kciuki za wózek :)

hej babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja niedawno wrocilam bylam w tej energi no i wszytko wyjasnione do zaplaty mam 237,01 a prognozowali 624,68 niezle co ??????????/ ale coz chca obracac nasza kasa wiec fajnie place mniejo 387,67 wiec jak dla mnie to ogromna roznica moge co nieco kupic dla malej np ... a tak to jak zwykle pochodzilam jeszcze po sklepach i kupilam sobie pysznego paczusia. ok ide cos porobic moze potem sie odezwe

Melduje sie pol zywa....na szczescie wiecej nie chce mi sie sprzatac:no:
Najgorsze bylo to ze w polowie to mi sie racuchow zachcialo:-Dpo skonczonej harowie poszlam grzecznie pod prysznic potem na szybko zupka, bo az mnie telepalo a pozniej heja z racuchami jeszcze:tak::tak::tak:Oczywiscie zarlam na biezaco podczas smazenia:-)Oj skoncza sie dobre czasy jak mala bedzie cyca ssala....
Pajka - sukienka super, mam identiko spodnice (kolor i wstawki z koronki), tyle ze sie nie mieszcze:zawstydzona/y:szkoda.Motyw w busie super, na pewno kolesiowi bylo glupio na maxa:tak: U mnie wczoraj podobna sytuacja u dentysty w poczekalni. Wchodze, krzeselek 6 - na 2 jakies dwie panienki pomiedzy nimi na jednym fotelik z dzieckiem....Na nastepnych 2, siedzialo 2 gowniarzy, no i na ostatnim babka starsza (ok.55 lat) no i wlasnie ta babka wstala i pyta sie czy usiade:-D reszta to zamarla nie wiedzieli gdzie oczy podziac w tej poczekalni 2x2 m no bo brzuch to z daleeeeka widac:-D
Bombusiu - zaprzyj sie a nie daj sie, ale zakupy w domu sa i juz! Jutro z nowa doza energii poubierasz to lozeczko co da Ci pozytywa na cala reszte dnia. Na razie posylam Ci wirtualne racuchy bo ciasto bedzie jutro. Dzisiaj prad drogi a na ten rower z dynamo sie nie nadaje juz:-D:-D U mnie moj suwak pokazuje skonczone 33 tyg. - jakbym miala rodzic 20.08 - byla juz wersja na 19, na 21 i na 28 Ty chyba mialas podobnie nie? Jakby co to my rodzimy razem hehehe

Kasia2506 - mmm rybka zapiekana ze szpinakiem:-)czy to jakis przepis z piekarnika jak tak to poprosze a jak cos poplatalam to sorki.

Ale mam smaka na mojego bezprocentowego browara!!!!!!!!!Niestety musze poczekac do wieczorka i wtedy to sie ozlopie normalnie:-D

hej kobietki, jak wam mija dzień?
mi dość pracowice, zrobiłam pranie, byłam na zakupach, przebrałam pościel, zrobiłam dwie sałatki na jutrzejszego grila, masło czosnkowe, sos tzatziki, upiekłam chlebek i upiekłam ciasto, w międzyczasie szybki obiad i już nie mam siły na nic... a tu jeszcze pare rzeczy czeka na swoją kolejkę....

milusia83 wow, ty też już się szykujesz.. coś czuję, że za niedługo sierpniówki zaczną się rozpakowywać:)

zielona26 widzę, że przygotowania do przyjecia maluszka idą pełną parą:) wspołczuję tego puchnięcia...

kasia2506 heh skąd ja to znam, dziś też byłam w biedronie, kolejki jak nie wiem co, ale nikt nie widzi mojego wielkiego brzucholka.. no bo i po co...

monika8112 szkoda, zę mąż nie wraca na weekend, ale nie smutaj sie, szybko bedzie sroda, ostatnio ten czas tak szybko leci...

pajkaa sukieneczka bardzo fajna:) no i wygląda na wygodną

Bombusia ty to jesteś jednak szalona:) fajnie,że masz juz wszystkie elementy łożeczka:) no i fajnie, że Adi zadowolony ze szkoły:)

kassia181 u mnie dziś też pierogi, ale z mięsem roboty mojej mamy:) powodzenia z aukcją! 3mam kciuki:)

navijka tak my rodzimy razem, albo 19.08 albo 28.08:-D:-D co do pedałowania na rowerze, to jak uwielbiam mój rower stacjonarny tak za zadne skarby bym teraz nie "ujechała" nawet 10 kalorii:-D:baffled:
Olu no to Ty dziś też dużo zrobiłaś poleż z pół godz. i odsapnij kochana:tak:ja leżę i wiatrak mnie fajnie chłodzi i tak sobie myślę, że niby już nam nie dużo zostało tej ciązy, ale z drugiej strony to całe wakacje może być:szok::szok::no:jeszcze:((((

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem wsciekla jak osa i plakac mi sie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!

wyobrazcie sobie chcialam odslonic rolete i mi spadla bo byla klejona a onni mili czynne do 16 .00 a dopiero beda mieli otwarte w poniedzialek wiec mam nadzieje ze wszytko im wygarne .... ale mam dola jak nic:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry