reklama

Sierpień 2010

reklama
Jak to chcą Ci go obracać:szok::szok::wściekła/y:, boshe tylko nie to:no:, powariowali???
Ale nie martw sie kochana jeszcze sie moze obróci, nie denerwuj sie, bo mały to odczuwa, a cwiczysz ćwiczenia, aby sie obrócił, chcesz to przesle Ci na priv te ćwiczenia, a nóz widelec pomogą!!!!!!:happy2:

PS: Bogusiu, bo widzisz teściu chce zrobić wesele, bo to będzie na pokaz dla wszystkich jaki jest dobry, a w rzeczywistosci poprostu jest chytrus, nie denerwuj sie, tulę mocno!!!!!

Jenny, ja wlasnie wrocilam od lekarza i mala tez siedzi sobie posladkowo buuuuuuu:(((( Powiedzial, zeby nastawic sie, ze juz raczej tak pozostanie, bo jest scisnieta w srodku i wod tez nie jest zbyt wiele:((( Ehhh to zalapalam dola:((( Kolejna wizyta 30.07 i wtedy ma sie okazac juz bankowo:(((( Kurcze, a tak nie chcialam cesarki....

Bombusiu, ja poprosze te cwiczenia

Ostatnia edycja:
Nie mogę się dogadać z moją córką-lata po całym mieszkaniu i ma w poważaniu swoją matkę, a ja nie mam siły do niej krzyczeć i za nią biegać:sorry2: Jak się znudzi to przyjdzie i będzie marudzić:cool2:
Małgosia wygina dzisiaj swoje ciałko jak szalona-chyba jej ciasno;-)
Bogusia-w którym szpitalu zamierzasz rodzić? Bo pisałaś ostatnio, że się rozmyśliłaś:confused::blink: Teściu jakiś dziwny-dla kogo on więc tą kasę zarabia-nie rozumiem takich ludzi:no:
Jenny-nie martw się-dziecko ma jeszcze czas, żeby się obrócić-dziewczyny opisywały tu takie przypadki, ze dopiero przed samym porodem zanurkowało;-)
Bombusia-też lubię te orzechy z Biedrony:-pTeraz musisz sie wyspać za wszystkie czasu, bo nie wiadomo jak to będzie przy Alanku:tak:
Marulka-ja też pamiętam to leżenie na boku-bolało jak cholera:sorry2:
Duralex-ostatnio była mowa o cc, zobaczymy co powie ginka na wizycie 22.07:tak: Ginka na każdej wizycie mówi mi, ze szyjka ładnie utrzymana, długa-a ja ze śmiechem jej odpowiadam, ze taką szyjkę to ja miałam przez cały mój poród:blink:
Izunia-wątpliwą przyjemność widzę dzisiaj miałaś z naszą służbą zdrowia:wściekła/y: Dobrze, ze już jesteś w domu:tak:
Pajkaa-ja też mam takie samo zdanie o starszych paniach czy też panach:no: Dodatkowo, jak urodziłam Basię, takie babcie chodziły i mówiły-taka młoda, a już ma dziecko (moja wina, że wyglądam młodo:dry:)-nie będę się nikomu tłumaczyć, ile mam lat:no:
Ciamajdko-super prezenty:tak: I to są przyjaciółki:-) Mój M robi takie osłonki na zęby, min przeciw zgrzytaniu, ale musi mieć wycisk szczęki:tak:
Różyczka-trzymam kciuki, zeby Olek jeszcze trochę w brzuszku posiedział:tak:
Milusia-zmywarka-to też moje marzenie, ale do mojej lilipuciej kuchni niestety się nie zmieści:no: Sprawię sobie, jak tylko wybudujemy domek (daleka droga, ale cel jest);-) Super, że M robi bezboleśnie zastrzyki:tak:
Martitka-ginka mi powiedziała, że w moim przypadku bardziej puchnie prawa strona, bo ją bardziej obciążam np śpię na prawym boku:tak:
Andzia-ale wysoka hemoglobina-nigdy takiej nie miałam;-)

Kasiu Ja miałam rodzić na Chałbińskiego, a będę rodziła na Kamińskiego o ile mnie przyjmą, bo jeżeli urodzę w Sierpniu to może być masakra z przyjęciem do szpitala, bo w tym czasie Brochów zamykają....

Oki dziewczyny idę na zakupy i na grilla dzisiaj znajomi przyjeżdżaja więc trzeba wszystko przyszykować :-)

juz po plywaniu:-(:-(:-( bylo super, swietnie, bosko... chociaz jakies chwile lekkosci w ciazy.
rozyczko - dobrze, ze trzymasz sie w dwupaczku jeszcze:tak::tak::tak: i tak trzymaj sie do tego sierpnia. ja tez musialam 2 tyg polezec, az do 36 tc, a teraz juz moge sie poruszac normalnie:tak::tak::tak:
milusia83 - podziwiam Twojego M, ze nie boi sie robic Tobie tych zastrzykow. przekaz mu pelen szacuneczek:-):-):-)
Bombusia - juz rano wyczytalam w internecie. ogolnie niemcy chca ja usmiercic :tak: - po przegranej, no ale decyzja jeszcze nie zapadla.
Marulka - powinnyscie sobie rece z Ciamajdka podac, za barwne opisy systuacji:-):-):-)
Ciamajdko - zazdroszcze takich znajomosci forumowych:tak::tak::tak: wow, ale prezenciki dostalas, kocyk boski;-):-)
jenny - kochana jeszcze wszystko moze sie zmienic. nie smuc sie. a moze znajdziesz kogos kto da Ci pozwolenie na cc??

Bogusiu - no rzeczywiscie brzydko postepuje ten tesciunio. moze on wyznaje zasade, ze od swoich dzieci wymaga sie wiecej?? a zmiana pracy nie wchodzi w gre??
Neftis- przykro mi, ale moze sie jeszcze obroci??

bogusia skąd ja ta sytuację znam:) z mojego własnego gniazda , mamy tak samo! bez komentarza.chociaż co do wesela to sie postawiliśmy i powiedzieliśmy że zrobimy sobie sami, moich rodziców nie było stać na to żeby mi zrobić a nie chciałam słyszeć do końca zycia że mam być wdzięczna bo mi teść wesele zrobił, więc grosza od nich nie wzieliśmy, dali nam w prezencie po ślubie ale tyle samo dostaliśmy od moich więc był luzik!

riba zazdroszczę tego basenu! na początku ciązy chodziłam regularnie 3 razy w tyg a później wyszło jakoś tak że nie miałam z kim chodzić i zaniedbałam:(

Hej dziewczyny
Jest piekne słoneczne lato, aż chce się żyć:-)Wiem że niektórym to bardzo przeszkadza ale ja uwielbiam ciepełko.
Ciamajdko rozumiem te płacze, ja juz tydzień nie ryczałam i czekam jak mnie znowu natchnie.
Milusiu wow zmywarka, marzenie prawie każdej z nas, będziesz miała 2 godz więcej odpoczynku.
Bogusia86 tak jak Bombusia napisała on chce zrobić to wesele na pokaz, ale koleś, normalnie żeby swojemu synowi tak płacić, co z niego za ojciec, ciekawe jakim będzie dziadkiem:szok:
Neftis i jenny83 nie martwcie się, może jeszcze się obrócą, najważniejsze że są zdrowe:-)
riba_1 basen w taki upał to zbawienie i fajna forma relaksu.
izunia23 to jest właśnie polska służba zdrowia, zamiast pomóc to lepiej wysłać do innego i problem z glowy, czy poród tez tak będzie wygladał...a niech pani jedzie tam bo tam jest to czy siamto...brak słów:confused:
marulka opis sytuacji normalnie boki zrywać:-D
Bombusia dzieci wygoniła do kina, chata wysprzątana, chyba cosik będzie się działo;-)
andzia wyniki że hoho, tylko pozazdrościć, tak trzymaj.
Czy my wyglądamy jak ufo że wszyscy się tak na nas gapią? nie rozumiem tych ludzi. Kolejny przyklad bezmyślnego zachowania naszego społeczeństwa. Ja też juz nie chodzę w obrączce tylko w pierścionku zaręczynowym, narazie jest cicho ale czekam jak tylko ktoś wyjedzie do mnie z tekstem.
Biorę się za pieczenie rogaliczków na jutro bo śmigamy nad wodę na grilla, mięsko już przyprawione, chyba jeszcze rybke do tego dołożę, i kaszaneczkę, oczywiście będę siedzieć w cieniu albo pod parasoleczką.

Moniczko8112 - ja tez jezdze zupelnie sama. mam to gdzies, tylko ja nie na taki normalny basen, tylko na specjalne zajecia dla ciezarowek w basenie przyszpitalnym.
Urszulko - zbawienie i relaks na maxa, ale tez niezly wycisk :) bo my tam nie tylko plywamy, ale tez ostro cwiczymy :)

reklama
Bombusiu prosze przeslij mi te cwiczenia.

ja bym sie nie przejmowala gdyby bylo to w Polsce a tutaj panuja inne zasady i to mnie przeraza,obracanie mam miec juz w poniedzialek,tutaj nawet pierwiastki rodza posladkowo jesli dziecko jest ponizej 4 kg a moj napewno jest.Nie wiem co jest gorsze obracanie,porod posladkowy czy cc.Tutaj po porodzie jak jest wszystko ok po 6 godz idziesz do domu a po cc chyba 2-3 dni to mnie przeraza:baffled:.Nie wiem co mam robic i tyle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry