Hej dziewczyny
Jest piekne słoneczne lato, aż chce się żyć:-)Wiem że niektórym to bardzo przeszkadza ale ja uwielbiam ciepełko.
Ciamajdko rozumiem te płacze, ja juz tydzień nie ryczałam i czekam jak mnie znowu natchnie.
Milusiu wow zmywarka, marzenie prawie każdej z nas, będziesz miała 2 godz więcej odpoczynku.
Bogusia86 tak jak Bombusia napisała on chce zrobić to wesele na pokaz, ale koleś, normalnie żeby swojemu synowi tak płacić, co z niego za ojciec, ciekawe jakim będzie dziadkiem
Neftis i jenny83 nie martwcie się, może jeszcze się obrócą, najważniejsze że są zdrowe:-)
riba_1 basen w taki upał to zbawienie i fajna forma relaksu.
izunia23 to jest właśnie polska służba zdrowia, zamiast pomóc to lepiej wysłać do innego i problem z glowy, czy poród tez tak będzie wygladał...a niech pani jedzie tam bo tam jest to czy siamto...brak słów
marulka opis sytuacji normalnie boki zrywać
Bombusia dzieci wygoniła do kina, chata wysprzątana, chyba cosik będzie się działo;-)
andzia wyniki że hoho, tylko pozazdrościć, tak trzymaj.
Czy my wyglądamy jak ufo że wszyscy się tak na nas gapią? nie rozumiem tych ludzi. Kolejny przyklad bezmyślnego zachowania naszego społeczeństwa. Ja też juz nie chodzę w obrączce tylko w pierścionku zaręczynowym, narazie jest cicho ale czekam jak tylko ktoś wyjedzie do mnie z tekstem.
Biorę się za pieczenie rogaliczków na jutro bo śmigamy nad wodę na grilla, mięsko już przyprawione, chyba jeszcze rybke do tego dołożę, i kaszaneczkę, oczywiście będę siedzieć w cieniu albo pod parasoleczką.