Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pokłóciłam się z M-wczoraj o jego powrót z pracy-poszedł o 5 rano, a wrócił o 20 (ja już prawie mdlałam na ławce na placu zabaw-ale jego chyba to nie interesuje
)-ryczałam pół wieczoru, że nie mam od niego pomocy... A dzisiaj z rana o graty, które namiętnie kolekcjonuje-kiedy w końcu uda mi się go wyrzucić z czymś z domu-to ląduje to w samochodzie (w bagażniku), do którego ja później nic nie mogę włożyć (chociażby wózek czy zakupy)

Ale ma to niestety po rodzicach-dobrze, ze nie widziałyście ich piwnicy

Ja też ostatnio jestem sierotka i wszystko wywalam
Ja mam skurcz jeden, dwa dziennie, więc u mnie się chyba w najbliższym czasie nie zapowiada na poród... 

A basenik - super....
Super
2 okna, wow :-)

Ja tez chcę..... 
W Poznaniu ma dziś być burza z deszczem, czekam na nią jak ślimak ;-)
efektem tego jest to,z e poszlismy późno spac mąż niewyspany na 7 do pracy a ja mam zalwegłosci w BB
ale wczoraj musiałam sobie zaaplikować krem i juz nie bedziemy mogli sie seksic do porodu pewnie
Pajkaa odnosnie twojego pytania, ja do tej pory nie puchlam i mam nadzieje ze sie tak utrzyma...pije duzo wody (zalezy od dnia 2-3 litry) i jak jestem zmeczona to wieczorem trzymam nozki do gory
A mnie tak ten upał wqur.. że poszłam i umyłam dwa okna![]()

Pajko- a ten dalacin z aplikatorem tez używałam w ciąży, chyba na gronkowca jakiegos i ten zniknął a pojawił sie inny![]()
Mi dziś lekarz powiedział, że jeśli wszystko z dziewczynkami będzie postępować tak jak teraz i nie będzie żadnych problemów oraz jeśli załapią karmienie, to za 2 tygodnie powinny być w domu. Oczy zaszkliły mi się ze szczęścia.
Witam po kilku dniach nieobecnosci.Nie dam rady nadrobic na raz wiec napisze tylko,ze bylismy wczoraj w szpitaluna obracaniu.Wiem brzmi strasznie ale zanim poszliszmy odbylam mase rozmow z dziewczynami,ktore mialy to robione,wyszytalam chyba caly internet i powiem tak.Polska to chyba jedyny kraj,w ktorym taki zabieg nie jest wykonywany acz kolwiek nie wiem dlaczeg
czywiscie moje przerazenie wynikalo z tego co wyczytalam w polskim internecie,kiedy zaglebilam sie w artykuly obcojezyczne przekolanal sie,ze jest to opisywane jako cos naturalnego majace na celu uchronic przed cc.Wiadomo zawsze jest jakies ryzyko ale podczas cc rowniez a chyba nawet wieksze.Nie wiem mam nadzieje,ze wszystko jest i bedzie w porzadku.Miłoszek leży juz głowka do dołu i mam nadzieje,ze juz tak pozostanie bo niestety zawsze jest ryzyko,ze dziecko powroci do poprzedniej pozycji
.
Wygladalo to tak na dzien dobry KTG ok.40 min nastepnie usg w celu potwierdzenia pozycji dziecka,lek zwioczajacy miescie macicy i po 15 min lekarz przez powloki brzuszne obrocil malego trwalo to moze 5 min.Podczas obracania polozna caly czas monitorowala serduszko.Po obroceniu znowu KTG ponad godzine i to wszystko.Wiem,ze dla wielu moze byc to kontrowersyjny temat ale ja poprawde chcialam uniknac cc albo co gorsza porodu posladkowego...
![]()
Witajcie...
u mnie katastrofa, tak jak przewidziałam, chyba za dobrze nie pamiętam daty ostatniej miesiączki, bo dziecię od poczatku o 2 tyg starsze a termin 25 sierpień wynika z OM. poza tym miałam nieregularne. lekarz od poczatku sugerował sie datą miesiączki która podałam.
więc jeśli tak, to wychodziłoby że jestem teraz w 37 tyg ciazy... a o czym to świadczy?
od 3 dni mocne (naprawdę bolące) przepowiadające, skurcze na dole brzucha ale pojedyncze albo bardzo nieregularne, kilkanaście razy dziennie kłucie w szyjce, do tego dziś rano doszły wymioty... dobrze że dziś wizyta bo bardzo się boję już. boże, dziewczyny... jak ja się boję że pomyliłam date miesiączki listopadowej z październikową.. ja po prostu nie zapisywałam dat... a miałam tyle spraw na głowie w tym okresie że mogło mi sie popieprzyć.
Shiraa, sierpień8 równiez życzę Wam powodzenia na dzisiejszych wizytach, ja jadę na 16.00.
Bogusia86 ale ludzie sa dobrzy, przekonuje się na sobie.. a widzę że Tobie naprawdę trafiła się świetna osoba...
jenny83 ja myślałam że oni Ci kazali żebys przyszła na to obracanie, a Ty poszłaś sama..? nie wiem czy to kontrowersyjny temat.. obrócili i gites majonez
Aga_Natalia juz niedługo;-):-)
ja chyba z psychą nie wyrobię...