andzia1987
Fanka BB :)
bogusiu, kuzynka chodziła 2 tyg z 2,5 cm rozwarciem, także spokojnie...ale mam nadzieję, że już niedługo będziesz tulić malucha 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wspolczuje opuchlizny, ale dobrze ze to nie zatrucie ciazowe!!!
Super ze wyjazd sie udal - wogole niespodzianka extra!!!
A z tesciowa fajnie to ujelas - z tym kopem na ockniecie z meczenstwa i marudzenia (bosh jakbym moja tesciowa widziala
) Dobrze ze Wy z M jestescie szczesliwi, wiem ze to jego rodzice i tesciow sie nie wybiera tak jak meza - dobrze ze masz oparcie w swojej mamie :*
wow pierwsze 3 cm masz juz za soba
a przeciez niejedna z rozwarciem tygodniami chodzily - jak nie leca wody i nie ma skurczow to rzeczywiscie raczej nic sie nie dzieje. Raczej nie liczylabym ze w szpitalu cos przyspiesza...przewaznie po wizytach cos sie i tak rusza po tym jak lekarz grzebal.
lepiej zadzwonic jak kaza nic w te i nazad jezdzic (a czerwonych swiatel niemalo po drodze hehehehe)
) Na poczatku ciazy byla dluga i twarda a teraz wszystko pulchniutkie i taki pyrtek tylko....Wiem, wiem ze durna jestem i nie poiwinnam....w dodatku musialam cos ruszyc bo mnie teraz rwie jakby ja kto kombinerkami ciagnal
masakra w zyciu mnie tak nic nie klulo i nie rwalo tam. Durna pala durna pala durna pala ze mnie....
a Tobie to chyba tak jak i mnie ......tylko jedno na mysli
biedne nasze Mki
Fajnie ze wszystko dobrze przechodzisz - my tez damy rade!!!!
tylko czy sily starczy z ta rwaca szyjka :/