Bombusia
Fanka BB :)
Cayra gratuluje udanej wizyty, czyli u Ciebie cisza hmmmm tylko cikawe czy nie przed burzą, bo tu teraz na BB to nie znasz dnia, ani godziny, nie wspominając o minutach
.
polianno pewnie, ze niech M przekłada urlop gdyby zaszła taka konieczność i najaki "odpoczynek" on sie szykuje??? musi pomagać przy dzieciach!!!! dobrze, ze te mecze sie skończyły co???
mojego M też sie pytali kiedy na urlop powiedział, ze na razie nie idzie, pójdzie jak żona urodzi, no na szczęscie nie robili problemów:-)
Bogusia007 ochh to smutne, ze mamci nie bedzie, ale jak musi pomóc "słabej" siostrze to siła wyższa....ale sie zmówiłyście z siostrą na te ciąze he he jedna po drugiej prawie rodzi
Monika nie zapomnij po drodze nad jezioro zabrać i mnie z Alankiem to se razem dooope wymoczymy

.polianno pewnie, ze niech M przekłada urlop gdyby zaszła taka konieczność i najaki "odpoczynek" on sie szykuje??? musi pomagać przy dzieciach!!!! dobrze, ze te mecze sie skończyły co???
mojego M też sie pytali kiedy na urlop powiedział, ze na razie nie idzie, pójdzie jak żona urodzi, no na szczęscie nie robili problemów:-)Bogusia007 ochh to smutne, ze mamci nie bedzie, ale jak musi pomóc "słabej" siostrze to siła wyższa....ale sie zmówiłyście z siostrą na te ciąze he he jedna po drugiej prawie rodzi

Monika nie zapomnij po drodze nad jezioro zabrać i mnie z Alankiem to se razem dooope wymoczymy

i bede całkiem sama z dzidziolkiem siedziec ale to ja sobie jakos poradze gorzej z porodem

Pytałam czy opadł mi brzuch to stwierdziła po badaniu, że wszystko jest wysoko a taki urok. Poinformowała także o możliwości deponowania krwi pępowinowej - fajne, ale dość drogo
z tym telefonem to nie fajnie. Ja takie wartościowe rzeczy to staram sie zamawiać za pobraniem. No ale właśnie jeden sprzedawca jest oki (jak ten od podkładów) a inni do d...