• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2010

reklama
Kurcze nie wiem, napisłabym do Kiniusi, ale moze śpi cały czas po cesarce np. i sie wstrzymuję!!!!!...........ale kurcze napisze, bo nie wyrabiam z ciekawości, już biore telef. do łapki:))))
Niuunia nie pływaj już kochana :))))))

napisałam...czekamy!!!!

Ostatnia edycja:
zanetka905 super że z mężule już zgoda:tak: i oczywiście wizyty udanej gratuluję:-D A powiedziała coś o szyjce? Czy rozwarta, zamknięta, czy czop jest???
niestety moja doktor nigdy w czasie ciazy nie badała mnie " wewnetrznie" ...yh wiec to dla mnie tajemnica jak wygląda moja szyjka...

Ale sliczna córeczka Bogusi...:-) normalnie rozpływam sie przy takich zdjęciach

Jak ja bym chciała juz miec swoje malenstwo przy sobie...kurka wodna znowu sie nastawiam noo ! :zawstydzona/y:ale wiecie chyba o co chodzi...
Ja jestem wlasnie po 2-godzinnej drzemce ;-), i normalnie obudziły mnie lekkie skurczyki :szok:, ale niezbyt reguralne, bo tak co 20-15 min... hmm a moze jednak cos sie dzis zacznie :-), fajnie by było :tak:

Wszytskim Mamusion Gratuluje Dzisiejszych wizyt :tak:!

reklama
KOBITY CO ZA PRODUKCJA:szok::szok::szok::szok:

Ja ciągle przy kompie a nie wyrabiam hihihiih
Mieszkanie doprowadzone do błysku - tylko podłogi sobie schną - czekam na męża żeby obiadek wstawić...

Może dziś skoczę na lody w MacDonaldzie - ostatnie dni kiedy można wszamać czekoladę:-D

Starlet - ja również się z Wami zgadzam:tak::tak: I widzę, że jakieś zaminy w suwaczju nastąpiły...:-p

Milusia jesteś dowodem, że każda kobieta to wielka indywidualność - Twoje skurcze są dla mnie na prawdę zagadką, z taką regularnością i to nie porodowe:sorry2::sorry2: Ehhh musisz się szykować bo to musi się rozkręcić...U mnie totalna cisza... pewnie wszystko nastąpi z zaskoczenia:tak:

cyra gratuluję wizyty:-) I słuchaj wiesz jak jest, my tu z rozwarciami będziemy latać a Ty z zaskoczenia możesz wszystkie złapać i urodzić:-D Więc reguły nie ma, ale dobrze, że lekarz tak Ci powiedział, nie nastawiasz się więc poród będzie miłą niespodzianką:-p

marulko na prawdę mnie wzruszyłaś - aż mi oczy zmokły:zawstydzona/y: Dziękuję, za na prawdę z serca rady... nie będę się tu rozklejać po prostu dziękuję:tak: Nie dam się smutkom...:-)

milusiu - no teraz płaczę jeszcze bardziej:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dziękuję - oj chyba mnie melancholia jakaś dopadła - jeszcze raz dziękuję:tak:

Bogusiu007 przykro mi, że Twojej mamusi nie będzie - ale pamiętaj, że pozostaje mąż:tak:

moniczko8112 dzidzia się rozruszała? Skopała mamusię?:tak:

Różczko no to mam nadzieję, że mama Cię wesprze - bo nie powinnaś na początku byś sama...No ale fajnie, że małżon ma pracę...to też jest teraz ważne, zeby móc dzieciątko utrzymać....gorzej by było gdyby teraz szukał...

jenny83 - kobitko no to teraz wio po piłkę gimnastyczną i skaczesz!!!! Zresztą jest dużo ćwiczeń, które pomagają dzieciątku wstawić się w kanał - poszukaj na necie:tak: Powodzenia - będzie dobrze:-D

niunia gratuluję wizyty:-)

BOGUSIU - PIĘKNA TWOJA WIKTORIA:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry