Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No nie moge.. Siedze i sie smieje a domownicy patrza na mnie jak na głupią 
Zacznę od początku-a więc przytyłam 1,6 kg w miesiąc czyli 8 do przodu od początku
Ciśnienie dobre, Hemoglobina się podniosła-11,5
Moja mała kruszynka waży niecałe 2,5 kg, no i ginka mówi, że do gigantów na pewno należeć nie będzie-za to ma długie nogi
Martwiłaby się dopiero wtedy, gdyby nie urosła nic od poprzedniej wizyty, a tak ma w 3 tygodnie 0,5 kg do przodu
Ginka powiedziała, że do 3 kg powinna "dobić"
Co do szyjki-długa, twarda nic się z nią nie dzieje-najprawdopodobniej mam dystocję szyjki-nie reaguje na skurcze macicy i to jest kolejne wskazanie do cesarki
Ginka obserwowała też bliznę w macicy, bo jeżeli coś by się działo to cesarka musiałaby być wcześniej... Wizyta za tydzień i wtedy dokładnie umówimy się co do porodu-najprawdopodobniej nie nastąpi on jednak przed 12.08-więc mam jeszcze trochę czasu
Z gorszych wieści-ginka ma urlop w szpitalu i na pewno jej nie będzie podczas mojego porodu, ale obiecała, że przekaże "mnie" swojemu koledze
Na Wasze posty poodpisuję później, bo muszę budzić Basię, która zasnęła nam w samochodzie

Moj jak przyjezdza i sie kładzie to jestem troche zła. Bo wolałabym zeby sie mną "zajął" szczególnie za zadko sie widujemy
[Żanetko905 jak to Twoja lekarka nie badała Cię w ciązy nigdy wewnętrznie??? To co, ona tylko na Ciebie patrzy? Jak to możliwe, że nie „zagląda do Ciebie”? Przecież obserwacja szyjki to jest priorytet pod koniec ciąży…