milusia83
Podwójna mamuśka:)
Obudziłam się i dalej parnooooo, ratunku, macica się stawia, ale co z tego, nieregularnie, beznadziejnie, nudzi mi się to, ja chcę tą pełnięęęę
wiem, że noszę małego draculę, bo w nocy aktywny to i może w pełnie się uaktywni
Łączę się w duchu z kobietkami, co mimo burzy dalej upał

a miało być tak pięknie
Niuunia ach tak dostałam dziękuję kochana:*:*:*:* teraz tylko jeszcze grzmi tak z daleka
A to teraz Twój brzuch musi po ciąży przestać boleć bo ileż można?...
Bogusia007 ja obiecałam mojemu naleśniki i muszę się za nie wziąć
Pati nigdy nie jadłam ryżu z malinami? dobra ta potrawa? Jadłam tylko ze śmietaną, cynamonem i cukrem no i chińszczyzna
Ehtele no właśnie też liczyłam na coś fajnego, a tu tylko pół godzinki i znowu upał...Słońce, a ten termin z USG to z którego - genetycznego czy ostatniego? Ja według OM mam urodzić 31 lipca, według USG 26 lipca, a według mnie 8 sierpnia
Marulka z moim jest tak samo, naprawdę
Tylko czasem jak idziemy do sklepu to on pół dnia coś wybiera, bo a to patrzy na cenę, a to na skład, a to na jakość. Wczoraj w sklepie kupował aparat dla mojego taty i uwaga w sklepie opuścili mu 180 zł

telewizor jak kupował w Neonecie też o 200 zł taniej

taki z niego troche żebrak, cwaniak, ale dzięki temu firma istnieje i podejrzewam, że u was jest tak samo, że chyba życie go tego nauczyło
Kasiu2506 to chyba przez tą pogodę większość z nas ma jakieś duchoto słaboto parnoty....i jejciu czemu nikt nie przepuścił Cię w kolejce, chamstwo polskie po raz n-ty.
Zielona26 Boziu ja chyba też chcę na tą pełnię, a mój M się śmieje, że lepiej, aby w pełnie nie, bo każdy zły chodzi i pielęgniarki też będą złe
ale człowieka zmotywował, ja np. w pełnię jestem straszna, spać nie mogę, marudzę i mam koszmary

Martitko jejciu, ale wam cudownie....razem.....kochana, a Ty to chyba tylko 11 kg przytyłaś?
Cieszę się, że małe słoneczko wam się dobrze chowa
całuski od cioci Karolinki
Koralowa chciałam dmuchnąć ją słońce do Ciebie, ale nim zdażyłam dmuchnąć to gdzieś spierniczyła

i dalej upał
Bombusia u mnie też dalej wali tym gorącem, podziel się kochana cudownym mężem, też muszę poobgarniać
Pajeczko no to super, że choć trochę CI ulżyło
Kochana, a może wrzuć swój brzunio to zobaczymy jak nisko, być może i ja zrobię swój to porównamy co tam się kluje...
Martuśka no pewnie, że tak

Podobno porodówki pękają w szwach w pełnię
ja mam termin wg USG na pełnię
ciekawe ciekawe

Niuunia ach tak dostałam dziękuję kochana:*:*:*:* teraz tylko jeszcze grzmi tak z daleka
Bogusia007 ja obiecałam mojemu naleśniki i muszę się za nie wziąć
Pati nigdy nie jadłam ryżu z malinami? dobra ta potrawa? Jadłam tylko ze śmietaną, cynamonem i cukrem no i chińszczyzna
Ehtele no właśnie też liczyłam na coś fajnego, a tu tylko pół godzinki i znowu upał...Słońce, a ten termin z USG to z którego - genetycznego czy ostatniego? Ja według OM mam urodzić 31 lipca, według USG 26 lipca, a według mnie 8 sierpnia
Marulka z moim jest tak samo, naprawdę
Kasiu2506 to chyba przez tą pogodę większość z nas ma jakieś duchoto słaboto parnoty....i jejciu czemu nikt nie przepuścił Cię w kolejce, chamstwo polskie po raz n-ty.
Zielona26 Boziu ja chyba też chcę na tą pełnię, a mój M się śmieje, że lepiej, aby w pełnie nie, bo każdy zły chodzi i pielęgniarki też będą złe
Martitko jejciu, ale wam cudownie....razem.....kochana, a Ty to chyba tylko 11 kg przytyłaś?
Koralowa chciałam dmuchnąć ją słońce do Ciebie, ale nim zdażyłam dmuchnąć to gdzieś spierniczyła
Bombusia u mnie też dalej wali tym gorącem, podziel się kochana cudownym mężem, też muszę poobgarniać
Pajeczko no to super, że choć trochę CI ulżyło
Martuśka no pewnie, że tak