koralowa
Mama swego synka
Fiuufiuu, gratuluje pozbycia sie korka. ;-)

A jeszcze dzis uslyszalam, ze z rzadu chca zabrac becikowe!!! Normalnie ich po*****o!!
Aaa, i jeszcze podatek ma wzrosnac o 1 punkt procentowy. Co prawda niby nie na zywnosc, ale np. na uslugi krawieckie, transportowe, art. budowlane, no ale jak maja przetransportowac do nas banany to myslicie, ze banany na tym nie opjda w gore? Srednio to widze.
Taaaak, tez to slyszalam. Kurwica normalnie bierze.Powiedzieli, ze znów idą upały!!!!!!!! oł noł!!!!

A jeszcze dzis uslyszalam, ze z rzadu chca zabrac becikowe!!! Normalnie ich po*****o!!

Aaa, i jeszcze podatek ma wzrosnac o 1 punkt procentowy. Co prawda niby nie na zywnosc, ale np. na uslugi krawieckie, transportowe, art. budowlane, no ale jak maja przetransportowac do nas banany to myslicie, ze banany na tym nie opjda w gore? Srednio to widze.
To za nią też kciuki w nocy będę ściskać...
Choć w moim stanie nalepszą pocieszycielką nie jestem - te ciągłe oczekiwanie tworzy u mnie rezerwę do wszelkich tekstów typu, lada dzień Pani urodzi...a tym bardziej do akcji w stylu sprzątam - urodzę
Pseplasam
a wagą się nie przejmuj - cwaniara sama się w poniedziałek martwiłam, ale jak dziewczyny mówią jedna dzidziolki ważą tyle drugie mniej, a usg nie pokazuję dokładnej wagi tylko orientacyjną, więc napewno stresujesz się niepotrzebnie. A jak ręka boli?

Ja w szoku bo na pierwszej wizycie 01.07 to wogole nie zauwazylam
a ona mowi ze ma cos z metabolizmem i schudla 4 kg w ciagu miesiaca