Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Izunia ja też przestałabym mu ufać po takiej wizycie. Wogóle ile kasyale najważniejsze, że nie dba o Twoje zdrowie i nie chce robić cc. A co jak się wcześniej akcja rozkręci wrrr. JA na Twoim miejscu wziełabym wszystkie wyniki i poszła do innego lekarza i powiedziała o co chodzi
Bombusia to jeszcze nie spakowałaś torby?
nic a nic paplasiam

Ja wlansie wrocilam z rossmana humorek poprawiony bo troche sobie z drogeri pokupowalam no i farbe do wlosow gleboki burgun ciekawe jak bede wygladac. No i mila wiadomosc od Mka ze prawdopodobnie wojsko bedzie dawalo nam 730 zl wiecej do pensji bo nie maja mieszkan ale beda placic tym osoba tak jakby na wynajem wiec jestem szczesliwa bo 600zl akurat dajemy tescia wiec wyplata bedzie dla nas dziecko tez wiekszy wydatek wiec wiecej kasy jak znalazl![]()
Bombusiu-Serdecznie gratulujeWlasnie mialam takie przeczucie ze wrocisz i
napiszesz ze zrobil fikolkaCiesze sie tak jak by to u mnie fikolka zrobil heheZobacz załącznik 270412Zobacz załącznik 270413

:-)

Nie mam juz siły na nic. Nawet na siedzenie przy kompie. Kręgosłup juz wysiada i nogi tez
chodze napuchnięta i ciagle czekam na znaki ze to juz.. niestety cisza
mam skurcze nawet bardzo bolesne. Ale co z tego?? Jak przechodza po czasie
jeszcze do tego znów upały. MAM DOŚĆ! Niestety nie dam rady was nadrobic i byc zbytnio aktywną. Mam nadzieje ze zrozumiecie. Az deprecha bierze

Pajko, ale skąd wiesz, ze Sebuś nie bedzie miał rodzeńsrwa??? to nie jest przesądzone kochana, spójrz na mój przykład i wcale tak nie myśl, jesteś młodziutka M też więc jeszcze wieeele przed wami........
Pajko MAruko na przyszłość jak będziecie odmrażały lodówkę to robi sie tak: kołdra na podłogę, na to koc, wszystkie jedzenie wkładam w duze garnki i to wszystko owijam tym kocem i kołdrą, może leżec do późnego wieczora i nic sie nie odmrozi!!!! stary sposób mojej babci, potem mamy i mój, zawsze tak robię, czy lato czy zima.
mona82 bo mężczyźni to PADALCE jak my tu na nich "mówimy" wieć zapamiętaj he he........a kultura wielu Polaków pozostawia wieeele do życzenia.....niestety
Polianno małej zapodaj jak dziewczyny radzą zirtec lub inny podobny lek bez recepty sa np.Alertec, a opryszka na Twoich ustach to nic groźnego, na dole jakbyś miała i to we wczesnej ciązy, koniecznie wypij wapno i posmaruj jakąś maścią, Twoja druga córcia jest już na wylocie więc nic jej nie będzie, a Ty sie zabezpiecz żebyś tego nie rozniosła po buzi
Niuunia jak to u Ciebie jest chłodno??????? jejkuś u nas żar sie leje.... fajnie masz....a doczytałm ze już i u Ciebi duchota buuu.....umyłaś auto.....kobieta wamp
nimue witamy wśród cudownych i marudzących sierpniówek
navijka kurcze nie pomyślałam o jedzeniu po porodzie hmmmm tylko o wodzie, pierwszym razem nie jadłam tak żyłam maluchem, ze nie myślałm o tym, ale myśliwską, kabanosy i jałowcową też uwielbiam pyyycha
Milusiu czyli nadal grzecznie czekasz, no coż wypoczywaj ostatnie chwile przed porodem
Rózyczko powodzenia na wizycie i zdaj relacje
Ehtele masz sie meldować codziennie i codziennie marudzić nakazuje!!!!!!! nooo chyba że pojedziesz rodzić to wybaczam
AgaS jak tam po wizycie????
Bogusiu86 i Wuzelku pozdrawiam Was i dzieciaczki gorąco
luizka mam nadzieję,ze dzis już masz lepszy humorek???
rozalko a u Ciebie nadal cisza, następna ze stalową macicą buziaki śle
brejka witam Mamuska
Izunia kuźwa ale lekarz no pewnie,z ę mógł Ci dac na darmowe badania, a tu tyyle kasy, ale teraz zmieniać hmmm to nie wiem czy jakiś lekarz będzie chciał podważac decyzję innego, a zastrzyki robi sobie Polianka w brzuch
Idę pranie rozwiesic i iiiiiiiiiiiiiiiii jutro pakuje torbę do szpitala, a drugą spakuje dla maluszka, ja mleka nie biore, zobacze jak będzie, ale u mnie chyba nie trzeba brać mleka.
Pajeczko no właśnie mam możliwośc iśc do innego ale przeniosłam sie od niego na prywatnego na poczatku ciązy i teraz nie wiem jak zareaguje jak mnie zobaczy po takim czasie.
Bombusiu chyba zaryzykuje, a nóz inny cos wymysli :-)
Niuunia tak też zrobie, dziękuje
Ide sie ubrac i jade, dam wam znac poźniej, buziaczki
![]()