Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ehtele tulam mocno. Kurcze przeczytałam "lunęło" i już pomyślałam, że wody CI odeszły a tu dooopa blada chodziło o deszcz ehh
"muszla"
a kiedyś była muszelka

Oooo następna mamusia :-) mls - gratuluję córeczki !!!!!!!!!!!!!
Pajka - ale nawet jak nie będziesz miała karty ciąży to przecież lekarz ma tam twoją kartę w której każda wizyta jest odnotowana więc też powinno wystarczyć
marulka - jesień średniowieczano nie mogę
![]()
Byłam w laboratorium, o 15 wyniki..
potem podjechałam odebrać zamówienie z DOZ..
a później do babci zawieźć jej chleb..
teraz weszłam do domu... wpiszę dziewczyny na listę rozpakowanych...
pozmywam i biorę się za kugiel ziemniaczany...
o 15 pojade po wyniki i jednak dzis jade do gina, jeden dzień mnie nie zbawi, a przynajmniej może coś się dowiem..
marciamaja powodzenia na CC!!!
Bombusia nic nie biorę, ani nospy ani aspargamninu.. ide na żywioł...powodzenia w szpitalu na zdjęciu szewka!! i wracaj szybciutko:-)
Polianno życzę Ci i Twojemu M abyście w tym dniu przypomnieli sobie co Was złączyło, byście na nowo siebie odnaleźli, zrozumieli i szanowali... miłości!!!!:-) Neftis miała mieć CC dzisiaj..
mona bardzo proszę- edytuj swojego poprzedniego posta kiedy coś dopisujesz, aby był jeden a nie jeden pod drugim"muszla"
a kiedyś była muszelka
Niuunia no to po Twoim spotkaniu z położną nie ma dla mnie nadziei.. musze się chyba męczyć.. pewnie gin mi nic nie powie, oleje mnie..
pogubiłam się!!! kto w końcu urodził dzisiaj???
Cayra, Starlet, mls... Neftis tez juz pewnie ale żadnej wiadomości nie mam jeszcze...
szok
dziewczyny gratuluję!!!
Ehtele oj tak, ja po ostatnich sensacjach też się zastanawiam jak dam radę bez znieczulenia...
przeczytałam wsio, ale nie mam czasu żeby do wszystkich sie odnieść...
zostały mi niecałe 2 godzinki, a musze zrobic kilka rzeczy zanim wyjdę, między innym golenie, obiad, zmywanie..