reklama

Sierpień 2010

Pajkaa no właśnie ja też poczytałam, że jako dodatek do paliw i farb się go dodaje :szok: to już sobei wyobraziłam jakie to może być szkodliwe, więc lepiej postawić na malinową herbatkę. Ja w dodatku śmigam codziennie na ogród i wcinam prosto z krzaczka malinki mmm pychota ;-)

Ciamajdka
niop cisza okropna :baffled: ...mało nas, mało nas do pieczenia chleba :-D.... Twoja mum chce tabletki anty? :eek: dziwne dziwne.... chyba, że chce zadbać, żebyś zarz drugiego nie miała :-p

milusia83 kochana jak miło widzieć post od Ciebie :-) Buziaki dla Ciebie i Viktora :*

Bombusia oby te Twoje krzyczenie na nas coś dało - jak dla mnie jutro po powrocie mojego niech chlusną wody albo skurcze będą - byle do przodu. Super, że ciągle jesteś tu z nami - aż czasami się zastanawiam czy Alanek napewno jest z boku :-p

Cosya witamy w grupie "kutwa to znowu nie to"

Eska chyba leci na 2 puszczę muzyczkę to może mała rozbuja się i wyskoczy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hmm możliwe, bo rano powiedzili jej na ktg, że może coś ruszy.Aaa nervita też coś cicho. To my byśmy zostały niezrealizowane ehh :baffled: choć brzuch mam tak twardy, że może robić za deskę do krojenia :-p
jestem, jestem w dwupaku ;)
i czytam .............. o fiuufiuu .........................
no to kiedy pijemy olejek ??? ojej (poczytałam o nim) a może lepiej jednak tą herbatkę z malin !!!

Ostatnia edycja:
Witam. U mnie troche lepiej krocze mniej boli:) U malego jestem codziennie od rana do wieczora na brak pokarmu nie narzekam no i Piotrus bardzo ladnie je..W pon ma miec usg glowki we wtorek obejrzy go neurolog i bedzie wiecej wiadomo...Jak narazie trzeba go cewnikowac co 5h bo do konca nie wyproznia pecherza....

Ciamajdka-Na kregoslupie jest to przepuklina oponowo rdzeniowa..wiele dzieci ma
pozniej problemy z chodzeniem ..na szczescie moj synus narazie ma sprawne nozki
ale jak narazie musi byc cewnikowany bo nie wyproznia do konca pecherza
..no i obserwuja cze woda w glowce sie nie zbiera bo to tez nastepstwo przepukliny..
jezeli bedzie ok to moze za tydz wyjdzie a jak bedzie sie zbierac to czeka go
kolejna operacja wsawiania zastawki w glowce:( Mały wyglada dobrze ja normalnie zdrowe
dzieciatko wazy juz 3500. w ciagu 2 dni przytyl 130g wiec duzo:)

Ja chyba bym się bała tak z tym olejkiem. Czekam do jutra, jak nic dalej nie będzie się działo wieczorem dzwonię do gina i zobaczymy co zaproponuje na tą niedzielę kiedy ma dyżur...
Bombusiu - krzycz na nas krzycz, może to coś pomoże ciociu Justynko :-)
Milusiu - fajnie że jesteś już w domku i z nami:tak:, główka do góry, niech smutki idą precz, a ty ciesz się maleństwem
cosya - spokojnie, coś się w końcu ruszy
ciamajdko - hamuje kolejkę :rofl2: dobre :-D:-D:-D przykro mi że też masz paciorka - witaj w klubie
marii79 - monural też miałam, nawet w smaku może być ;-)
luizka - trzymam kciuki za zdrowie twojego maluszka, będzie dobrze, fajnie że ładnie przybiera na wadze, wierzę że nie będzie potrzebował kolejnej operacji i wkrótce wróci do domu i was

Ostatnia edycja:
nosz kurde mać!!!!!

nastepna ekspresówka , Fiuufiuu urodziła-info na gorącej:)))))))))

napisałam jej że tym sposobem-jutro wszystkie leca po olej!!!

ja idę w kapiel i w kimono...

Luizko widzę, że jestes pozytywnie nastawiona, tak trzymaj..:) trzymam kciuki za Twoje małe serduszko:)
Niuunia raczej dla siebie chciała:))

Ostatnia edycja:
nie no nie mogę fiuufiuu - 13-go !!!!!!!! nie wierzyłam, że da radę !!!

luizko życzę bardzo dużo zdrówka dla Twojego maleństwa i dużo sił dla Was rodziców

pozdrawiam wszystkie dwupaczki i mamuśki z dzidziami ;)

Ostatnia edycja:
Może skoro fiuufiuu się dziś rozpakowała, a miała jutro to może reszta jutro się posypię - nadzieja Ty moja mamusiu jak Ty mocno mnie kochasz :-D

nervita no i nasz plan hugo strzelił ehhh :baffled:

Ciamajdka
ja wiem, że to już monotonne ale życzę CI aby w nocy akcja konkretnie się rozkręciła i żebyś wkońcu urodziła, no i nas też pociągła przy okazji :-p

ok uciekam lulu. Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Witam,

jakos brakuje mi czasu, żeby tu z Wami posiedzieć, ale czytam regularnie rano i wieczorem żeby sobie zaległości nie narobić ;o)

navijka witaj z malutką !!! dobrze, że już w jesteście domq ;o)
marulka; skąd Ty masz tyle energi, zdrac sekret skąd ją bierzesz, bo ja sobie dużo planuje z rana ale jakoś sił mi brak żeby to zrealizować ;o(

Cosya Może akcja sie z rana rozxkręci, trzymam kciuki !

madziujka; super że już jesteście w domu, też nie ciekawi jak starsze dziecię reaguje na malucha ;o) Dopki mój szkrab jest w brzuszku to starszy synek sie cieszy, zobaczymy jak bedzie po porodzie ;o)

Ciamajdka; przykro mi z powodu olewającego zachowania lekarza, jak dla mnie to te skurcze były spore ;o) A z mamą niezły numer, może przechodzi drugą młodość, ale żeby córke o te sprawy pytać hihii Przykro mi z powodu paciorka, może zdązysz go jeszcze pogonic, ja przez 6 dni brałam jakieś globulki robione na zamówienie i go wykurzyłam, nie mam jush. chociaż mało czasu Ci zostało....
milusiu 5 Witaj ponownie, przechodzsisz tak zwany baby blues, też to miałam, ryczałam z byle powodu, juz na oddziale około 2 doby mi sie zaczęlo, pogorszyło się jak nha 3 dobę zxabrali mi małego pod lampy, zamiast wypisac nas do domu ;o( na szczęscie po jakimś czasie to przechodzi, trzymaj się i płakusiaj ile potrzebujesz to ten spadek hormonów ;o)
luizka4don; trzymaj sie kochana, oby mały uniknął tej operacji wstawienia zastawki, chociaż powiem Ci ze córeczka mojego kuzyna też miała wstawianą zastawkę "wodogłowie" teraz ma 3 latka i rozwija sie prawidłowo, niczego nawet nie widac. Dziwne jest to że jako matka karmiąca nie jesteś cały czas z nim w szpitalu, ja jak trafilam ze starszym synkiem na patologię noworotka to miałam normalnie miejsce "łóżko" dla siebie....

Małejgoni tez n ie było a juz po terminie, może cos ja ruszyło ...?

Fiufiu nieźle wykąbinowała z tym olejem ;o)

DOBRANOC !!!

reklama
hejka BB-Babeczki.
My w domku już od wczoraj.Dzięki Pjeczko za przekazywanie wieści i cieplutkie sms-ki.
Jestem obolała,zmęczona,totalnie niewyspana,ale szczęsliwa i wzruszona,że mam mojego drugiego skarba przy sobie.
Jak tylko sie ogarnę w domu,odpocznę,nacieszę synkiem,za którym sie stęskniłam,to Was poczytam i napisze jak tam u mnie sytuacja wygladała.

Ogólnie mała to anioł,śpi,je,jak w zegarku i daje mi odpocząc.Kuba zachwycony siostrą,tylko zatyka uszy jak mała płacze,he,he i ciągle,by na nia patrzal.do mnie przyklejony na maksa.

Pa,pa.Zmykam karmic małego pisklaka.
foty dam pózniej,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry