reklama

Sierpień 2010

w pewnym momencie po prostu się lało (jezuu sorry no ale...) i juź nie wiem co to było...
i poczułam autentycznie jak mała opadła na dół... na razie ściska mi jelita ale to chyba nie to...czekam i pije herbatkę układajac pasjansa...:)

reklama
dziewczyny, jesli chcecie sobie wziąć rycynowy to nastawcie sie na mega rewolucję... prawie umarłam w ubikacji i to na pewno jeszcze nie koniec...
co Wam szczegóły będę opowiadać... ale jeśli chodzi o efekt przeczyszczający to ja już podziękuję.. fajnie było, ale mogłoby już przestać...

no zobaczymy Ciamajdka jak tam dalej postępy ;) - życzę 100 % rozwoju akcji !
w sumie ja nie mogę doczekać się lewatywki - mam meeeega zaparcia ! - więc to dla mnie taki gratisik do porodu ;)
ale sama jestem niezmiernie ciekawa co tam u Ciebie zadziała dalej ................... hmmmm no ...... poczekamy i zobaczymy odblokowanie zastoju sierpniówek
zapewne ;)! tylko która pierwsza Ty czy Pajkaa -heh

kurde no ciekawe co z ehtele i Olkiem !?

milusia83 dziękuję za takie rewelacje z porodówki - choć to drugi mój poród -trzęsę dupką jak nie wiem cooooo !!!!!! trochę się uspokoiłam no i zapamiętam te wskazówki- he tylko ciekawe czy moje usta zechcą się uśmiechnąć -hmmm

Anecia1111 powodzenia na jutrzejszej wizycie

Niuunia jak tam po wizycie na KTG ?

eschenbach gdybym wierzyła w ostatnie usg mojego gin. to małą o wadze 4 kg tuliłabym już od 9 dni ! a u mnie na chwilę obecną 2 cm rozwarcia - mała szaleje jak zwariowana - czyli "0" chęci wyjścia z jej strony !
także nie przejmuj się zbytnio kochana jego mówieniem ;)

pozdrawiam Wszystkie i życzę miłej i spokojnej nocy ;)

ale chyba sama w to nie wierzę, że usnę !!! ......... tak jestem ciekawa dalszych wydarzeń dzisiejszej nocy !!!

Ciamajdko - Oj współczuję rewolucji ale pomyśl że jak coś to już ci lewatywy nie będą musieli w szpitalu robić :tak:
Esch - faktycznie taka wizyta może podłamać, sama wiem coś o tym... no cóż nasze dzieciaki wybitnie uparte

Ciamajdko - trzymam kciuki, i chyba nie zasnę i będę odświerzała wątek :)

koleżanka u mnie była i mówiła, że jej kumpeli w Niemczech właśnie olejkiem indukowli poród.

Mój M juz mnie okrzanił, że zaraz mi zabierze lapka, że za dużo czytam o tych porodach itp, zamiast spokojnie czekać. ( jaki mądry) I się boi, że zaraz ja polecę po olejek. Już nic mu nie mówię. Ale ileż można się męczyć.

ja w czwartek (skończę 40 tydz.) mam wizytę u Ginki, biorę skierowanie do szpitala, pojadę na IP i się zapytam jak oni ten poród widzą. Czy SN, czy CC? niech sprawdzą grubość blizny na macicy i wagę dziecka oraz KTG.

Ciamajdko trzymam kciuki za rozkręcenie akcji ! Ja zmykam spać, jutro rano zajrzę czy coś po za czyszczeniem Cię ruszyło, a pisałaś, że nie miało z czego czyścić hiiihi a jednak cos sie znalazło :-p:-D Czytałam o tej rycynie w necie i faktycznie to działa, na różne kobitki w różnym czasie, Pajka wypiła wczoraj wieczorem a dzisiaj na IP . Ciekawe jak u Ciebie będzie...

jak by co to trzymaj się kochana na tej porodówce, jak to mówią jak dzidzia weszła to i wyjść musi ...:tak:;-)

DOBRANOC

nervita nie byłam, bo mój już nie miał czasu :-( ja też cierpnie na zaparcia. Choć na ostatnich kilka dni nie mogę narzekać :-P też jestem ciekawa dalszego rozwoju akcji i nie mogę odejść od kompa hi hi :-p

Ciamajdka no to lany temat :-p

Moja mała w brzuchu szaleje. Wogóle momentami mam dziwne wrażenie puszczania bąbelków ( w zasadzie to nawet słyszę) :baffled:

Mój M juz mnie okrzanił, że zaraz mi zabierze lapka, że za dużo czytam o tych porodach itp, zamiast spokojnie czekać. ( jaki mądry) I się boi, że zaraz ja polecę po olejek. Już nic mu nie mówię. Ale ileż można się męczyć.

ja w czwartek (skończę 40 tydz.) mam wizytę u Ginki, biorę skierowanie do szpitala, pojadę na IP i się zapytam jak oni ten poród widzą. Czy SN, czy CC? niech sprawdzą grubość blizny na macicy i wagę dziecka oraz KTG.

no mi moja mama suszy głowę za forum i że karze M. mi kompa odłączyć ;) -hihi

a co do SN i CC : byłam w sobotę w odwiedzinach u noworodka urodzonego przez CC, gdyż mamusi odeszły wody ale nie miała skurczy a bali się w szpitalu dać oksy - bo wcześniej - 8 lat temu rodziła przez CC i 4 lata temu SN /wtedy miała skurcze/ i tak po 8 latach bali się dać oksy ! więc podejrzewam, że również będą obawiali się o Twoją macicę ;) ale trzeba być dobrej myśli, że super skurcze będziesz miała - życzę Ci tego i wielu innym również ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry