reklama

Sierpień 2010

Pati no nic sie nie ruszylo. Szyjka twarda, wysoko, zamknieta. Lozysko II stopnia, nie oddziela sie. Mala wazy 3900. I wg wymiarow z usg termin na 4.09!!!!!!!!!!!!!!! No jak to uslyszalam to az mi sie oczy zaszklily. Skurcze dochodzily do 50...
Jeden plus - nie ma paciorkowca, wymaz jak najbardziej w porzadku.

reklama
Hahaha Ciamajdko no to nieźle... teraz czekamy na rozwój akcji :-D W razie czego jeszcze ja się na porodówkę nie wybieram więc jak coś to pisz :-)

A co do mycia włosów, golenia itp to ja to teraz robię prawie codziennie :-D W razie W żeby nie było wpadki że niewygolona czy z tłuściochami na głowie pojadę na IP :-D

Ok, a teraz uciekam powoli spać bo jutro o 5.30 pobudka... normalnie przegięcie. No ale M na 7 do roboty więc muszę go podrzucić, a później zabieram mu samochód i na wizytę do ginka. Jak będę po to dam znać.

Miłej nocy kobietki, bez spacerów po kibelkach. No a Ty Ciamajdko a kysz na porodówkę ;-) :-D

Ciamajdko oj ja też trzymam za Ciebie kciuki, a mnie właśnie mówili, że parcie na stolec przyspiesza poród i dostałam nawet dwa czopki, po których super wypróżnienie nastąpiło.

Co do Ehtele dostałam od niej smska, ale niepełnego druga część była pusta.....coś z maluszkiem jest nie tak:(:(:(:no::no::no: Jest w klinice, ma wył. tel.

A jednak.. przeczuwałam że coś jest nie tak u ehtele:-( oby to nie było nic poważnego... co najwyżej przejściowego..

na razie robię sobie herbatę bo jednak ciężko na żołądku mi jest... a tak to nic, tylko burczenie w jelitach...

eschenbach no to piekne wieści na tej wizycie dostałaś... :baffled:

edit: zaczyna się chyba przeczyszczenie, zbiera mnieczyli wiadomo jaki efekt będzie jak na razie...

Ostatnia edycja:
Ciamajdka nie mów hop póki nie przeskoczysz :-P

Anecia to do jutra. Czekamy na info :-)

Esch o w morde jeża ale wieści ehhh. Ja też po ostatnim usg się załamałam, bo ono niby dopiero na ten piątek termin wyznaczało :baffled:

o kurde nasze przeczucia co do ehtele się spełniły ajć :baffled: mam nadzieję, że jednak wszystko będzie oki

Ufff burza! Dziewczyny jaka jestem szczęśliwa! W 9mcu to już nawet deszcz może uszczęśliwić kobietę. Chociaż tak najbardziej uszczęśliwiłby mnie.... poród!
Ale z tej radości posprzątałam trochę w domu, poprzemeblowywałam w sypialni (wiem miałam nie dźwigać, ale tylko pchałam =)))))

Mam nadzieję że z Ehtele i jej Dzidziem będzie dobrze. Trzymam za nich kciuki!

luizka4don kochana jesteśmy z Tobą i maluszkiem. Będzie dobrze, na pewno! Dobrze że to niska przepuklina to Mały powinien wyjść z tego bez szwanku. Tulam mocno!!!

S_A_R_K_A jeśli chcesz to wyślij mi zdjęcie lub skan tego ktg to Ci coś powiem. Nie żebym się super znała, bo ginekologiem nie jestem, ale na studiach miałam te rzeczy!
I błagam kobieto nie strasz tym babyblusem, bo jak mi się to przydarzy to z moim charakterkiem mogę pół oddziału roznieść i się cała rodzina jeszcze poobraża!

Eschenbach nie martw się kochana. U mnie wszystko tak samo na ostatniej wizycie tle że rozwarcie 2cm, ale z taki można chodzić dłuuuuuuugo! No i termin teraz wg lekarza też na 4 wrzesień.Brrrrrrrrrrr

Ciamajdko jestem z Tobą (dopóki nie zasnę=)) jak tylko ten olej zadziała to ja lecę do apteki! Bo ten 9 miesięczny lokator musi opuścić już swój domek, bo domek pęka w szwach!

Idę pod prysznic! Cium

p.s. Dziewczyny czy któraś może mi na priv wysłać swój numer telefonu? Bo nie mam do nikogo a wrazie co chciałabym Wam dać znać. Chyba że nie chcecie =(((

Ostatnia edycja:
weroneczka poszło na priv...

dziewczyny, jesli chcecie sobie wziąć rycynowy to nastawcie sie na mega rewolucję... prawie umarłam w ubikacji i to na pewno jeszcze nie koniec...
co Wam szczegóły będę opowiadać... ale jeśli chodzi o efekt przeczyszczający to ja już podziękuję.. fajnie było, ale mogłoby już przestać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry