Ufff burza! Dziewczyny jaka jestem szczęśliwa! W 9mcu to już nawet deszcz może uszczęśliwić kobietę. Chociaż tak najbardziej uszczęśliwiłby mnie.... poród!
Ale z tej radości posprzątałam trochę w domu, poprzemeblowywałam w sypialni (wiem miałam nie dźwigać, ale tylko pchałam =)))))
Mam nadzieję że z Ehtele i jej Dzidziem będzie dobrze. Trzymam za nich kciuki!
luizka4don kochana jesteśmy z Tobą i maluszkiem. Będzie dobrze, na pewno! Dobrze że to niska przepuklina to Mały powinien wyjść z tego bez szwanku. Tulam mocno!!!
S_A_R_K_A jeśli chcesz to wyślij mi zdjęcie lub skan tego ktg to Ci coś powiem. Nie żebym się super znała, bo ginekologiem nie jestem, ale na studiach miałam te rzeczy!
I błagam kobieto nie strasz tym babyblusem, bo jak mi się to przydarzy to z moim charakterkiem mogę pół oddziału roznieść i się cała rodzina jeszcze poobraża!
Eschenbach nie martw się kochana. U mnie wszystko tak samo na ostatniej wizycie tle że rozwarcie 2cm, ale z taki można chodzić dłuuuuuuugo! No i termin teraz wg lekarza też na 4 wrzesień.Brrrrrrrrrrr
Ciamajdko jestem z Tobą (dopóki nie zasnę=)) jak tylko ten olej zadziała to ja lecę do apteki! Bo ten 9 miesięczny lokator musi opuścić już swój domek, bo domek pęka w szwach!
Idę pod prysznic! Cium
p.s. Dziewczyny czy któraś może mi na priv wysłać swój numer telefonu? Bo nie mam do nikogo a wrazie co chciałabym Wam dać znać. Chyba że nie chcecie =(((