reklama

Sierpień 2010

Bombusia wiesz co nie mam jakoś zaufania do tego olejku. Jak mała będzie chciała wyjść to wyjdzie. Maluszkowi krzywdy nie robisz - jest z mamusią, więc spokojny :-)

pati jakoś nie mogę się przemóc. A co Ty się skusisz?

ooo ehtele dostała esa - ufff włączyła tel

reklama
leżę i myślę..
trzeba umyc włosy w razie czego, ogolic sie:-D

mała na razie ma wieczór szaleństw.. poczeka któraś ze mną? nie idźcie spać:rofl2:

Luizka jejku... na pewno wyjdzie z tego...miej siłę a on na pewno będzie czerpał ją z Ciebie..

wszystkie telefony mam do dziewczyn które albo urodziły albo są w szpitalu... Niuunia możesz mi przesłac swój na priv?

Pati ja się powstrzymywałam z 3 powodów:
1. mój tata wyrwał dzisiaj 4 zęby- robi sobie przed wyjazdem do Holandii wielką rewolucje w ustach.. i jak dziadek w szpitalu będzie wyglądał.. ale kij tam, mus to mus:)
2. jednak boję się bólu...
3. pada deszcz-choć nie wiem co to ma do rzeczy:D

za:
-już chcę urodzić
-dzisiaj 16, uwielbiam tą liczbę ale nawet gdyby to sie nie wyrobię na pewno
-skurcze mnie juz dobijają, więc może pójda teraz po bandzie...

Ostatnia edycja:
Tak Ehtele właczyła telefon, ale nie dopisuje buuuu:((((((((((
Ciamajdko koniecznie mi też smsa ślij ja napisze na BB chocby sie paliło i waliło!!!!!!!!!

Dobra uciekam już bo M wrócił i ssak chce źryć!!!!!!!pa

Ciamajdka u mnie nie zapowiada się, żebym szybko poszła spać, więc będę Ci tu dopingować i czekać na rezultaty :-) No właśnie ja też zastanawiam się czyj tu nr mieć w razie W - jakbym wkońcu w szpitalu wylądowała. Ale Bombusia się tu udziela, więc mam nadzieję, że nie pogniewa się jak naskrobie do niej :-)

Ostatnia edycja:
Niuuuniaaaaaa bosko:))) dzięki...

idę do wanny...
pisze na olejku że efekt przeczyszczający może nastąpić o 2 do 6 h po podaniu...

dzięki dziewczyny:*

będę jak wyjdę z czeluści wodnistych:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry