Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
słoneczko swieci, zesko jest, bardzo przyjemnie:-)\Oł noł Ciamajdka niezła klucha ta Twoja córcia! Normalnie gały wyłażą
Dobrze że jej zrobili cc. Jestem w szokuuuuuuuuuuu
Jeszcze raz miłego dnia dla wszystkich!
Chociaz mamy szanse jeszcze ją pobić ;-) Oczywiście żartuję 
Ale fajnie, gratulacje dla Ciamajdki, duża dziewczynka :-)
czy któraś z Was zażywa może dalej magnez?
Ciamajdka ale duuuża córa!! Całe szczęście, że jej CC jednak zrobili:-)
Ja nadal 2 w 1. Od przedwczoraj mam raz za czas skurcze, ale niebolące i bolą mnie plecy oraz podbrzusze. Jutro idę do lekarza to zobaczymy czy coś się rusza:-)
Urszulka mam nadzieję, że nie uciekłaś na IP bo liczę, że się spotkamy w szpitalu:-)
Miłego dnia wszystkim życzę
oszalalam! co za dziecko wieeeelkiemój lulek to za 2 miesace taką wagę chyba osiągnie! gratulacje dla ciamajdki.
Ja nie mam czasu na siedzenie na bb- mam zarłoka w domu, który śpi calą noc- 5-6-7h bez pobodki, a w dzien wariuje do granic mozliwosci... probowalam go wybudzac na karmienie w nocy ale w ogole na niego nie dziala nic i nie ciamka w nocy wiec sobie to odpuscilam.
trzymajcie sie dwupaki

Serdeczne gratulacje i szybkiego dojścia do siebie. Aż mi łezka stanęła w oku, bo nareszcie się doczekałaś.
anten zapach i wogóle takie kruche ciałko, i te minki jakie robi.. bosko
lekarz kazał mi brać tylko elevit, bo ma żelazo i nic poza tym, ale ja w swej galopującej inteligencji myślałam, że magnez to na skurcze w łydkach miał pomóc, więc łykałam dalej
dopiero później dotarło do mnie, że macica musi się skurczyć coby małego wypchnąć, więc te tabsy to raczej szkodzą niż pomagają