reklama

Sierpień 2010

reklama
bede.mama- no to zycze rozkrecenia akcji na całego:)

No nareszcie troche czasu mam maly juz spi 2 h a w dzien to u niego rzadkosc;p 10 min temu obudzil sie na cycolka i dalej kimka::) Ehh coraz wiekszy stres mam przed jutrzejszym dniem::( Boze daj mu zdrowko niech juz nie musi miec nastepnej operacji tak mi go zal....

Witam! Dawno tu nie zaglądałam, ale pojechaliśmy z mężem na 2tygodnie nad jezioro ;)
U nas już silniejsze skurcze i upławy z krwią. Mam nadzieję, że niedługo się zacznie :)
Tylko czekam kiedy zaczną się regularne skurcze i odejdą wody. :)
Przy każdym skurczu zerkam na zegarek, ale niestety jest duży odstęp między nimi ;(

Widze po suwaczku że też tylko 4 dni do terminu :-D Ciekawe czy utrafimy ;-)

problem niestety się nie rozwiązał, mały nie był w ogołe zaiteresowany moim mlekiem.. już sie przyzwyczaił do modyfikowanego niestety.. a ja odpusciłam, nie umiałam patrzeć jak moje dziecko sie męczy

Twój mąż dobry gest uczynił.. super..

to szkoda :( ja jak na razie nie mam problemu chociaz Sebek w ogóle nie chciał ssac z lewej piersi tylko prawą tolerował. Połozna mi tez mowiła w szpitalu, ze w takim razie da modyfikowane. Ja sie nie zgodziłam i przystawiałam uparciucha tylko do lewej. A Sebkowi powiedziałam : Trafił uparciuch na upARCIUCHA:) teraz ssie na szczescie z obu piersi ładnie, ale niestety brodawki miałam tak popękane, ze bolało straznie - terz juz jest lepiej bo podleczone a w kapturkach mały ssac nie chce wiec nie miałam wyjscia jak zacisnąć zęby przy ssaku:)

he trudno bedzie sie znowu przyzwyczaic do miesiaczki :P 9miesiecy bez a teraz znowu te bole brzucha napiecie przedmiesiaczkowe ehh

no dokładnie, ale podobno po porodzie mogą być łagodniejsze bóle miesiączkowe.

A czemu nie karmisz?? co sie stało bo widziałam, ze wczesniej pisałas, ze masz z tym problem.
no tak fajnie było bez @:)

ale powiem Wam, ze juz chce miec drugie dziecko :P

no i mąż zrobił niespodzianke kupił kwiaty i podziekował za synka:) aż mi sie lezka w oku zakręciła
gratuluję, pierwszy raz spotkałam się by Ktoś po tak krótkim czasie od pierwszego dziecka mówił że chce drugie :-) super!!!

bede.mama- no to zycze rozkrecenia akcji na całego:)

No nareszcie troche czasu mam maly juz spi 2 h a w dzien to u niego rzadkosc;p 10 min temu obudzil sie na cycolka i dalej kimka::) Ehh coraz wiekszy stres mam przed jutrzejszym dniem::( Boze daj mu zdrowko niech juz nie musi miec nastepnej operacji tak mi go zal....
będzie dobrze, my tu wszystkie na bb będziemy trzymać mocno kciuki! :-)

Ja tez chce drugie dzieciatko i to juz mowilam zaraz po porodzie chodz porod bardzo ciezki dziecko wynagradza wszystko:) Napewno nie teraz ale za jakies 3 lata bedziemy starac sie o drugiego bobaska zeby Piotruś sam nie był

Witam Mamusie :)
Brakuje mi bardzo czasu zeby do Was zaglądac :( Mały jest bardzo wymagający....
U Nas wszytsko wporządku, Mały rosnie przytył w ciągu 4 tygodni 1,4 kg :O i wazy teraz 4,5 kg :) , ale niestety karmie sztucznym mleczkiem...Maly w ogole nie chce ssac piersi, spija tylko te poczatkowe mleczko, a dalej jest tylko krzyk...nie moge patrzec jak maly sie meczy...ale staram sie przystawiac Synka do piersi i mam taka cicha nadzieje ze moze jednak uda nam sie porzadnie zassac cycucha...

Ciamajdko- Kochana serdeczne gratulacje :) !
Luizko- Kochana ja takze zaciskam kciuki za operacje Twojego Syneczka :)

widze ze jest poruszany temat @, musze Wam powiedziec, ze ja przedwczoraj dostałam juz taki zwykły okres, wrrr tyle miesiecy bez a tu nagle leci z Ciebie, no coz bedzie sie trzeba znowu przyzywyczaic :)

Buziaczki dla Was wszytskich :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry