andzia1987
Fanka BB :)
qrde, własnie zauwazylam, że do tej płytki nie ma linka do sciagniecia :/ chyba juz usuneli. Ale polecam jeszcze serię Muzyka Bobasa, to na pewno można sciagnac 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja byłam taka zdenerwowana jak mi mówili ale chyba przyjmą już na oddział tylko że u mnie to sobota czy niedziela,już sama nie wiem.Monika no u nas też każą czekać 10 dni. A nie wiesz czy później od razu kładą na oddział czy każą po prostu codziennie jeździć na badania aż dobije się do 2 tygodni? Ja mam jutro kolejne KTG, więc spróbuję się dopytać co i jak
I tak się zastanawiam czy z Marcinkiem wszystko w porządku bo on ciągle postękuję. Jest najedzony, ma sucho, odkładam go a on stęka, wierci się i nie chce spać.Po tym stekaniu zazwyczaj zaczyna płakać. I tak ciągle. Czy u Was tez dzieciaczki tak mają?