kasia2506
Mama Basi i Małgosi
Witam!
I u nas dobra nocka-w końcu:-):-):-) Co prawda mała wczoraj spała mało w dzień, ale była spokojna, za to wieczorem nie mogła usnąć-udało jej się to dopiero o 22, ale spała do 2, później pobudka o 4.30 i spinanie się na kupkę i już rano o 7.30
I jakby brzuszek ją mniej bolał-nie wiem, czy to nie przez to odstawienie nabiału
Zostawiłam ją na brzuszku w nocy, skoro tak jej lepiej i przespała ciągiem 4 godziny, co jej się nigdy nie zdarzało
Chyba zaopatrzę się w monitor oddechu i tak ją będę kłaść
Alaa-Małgosia śpi na brzuchu w dzień, a jak widzisz w nocy też mam dylemat
Na spacerze zawsze na pleckach
Marulka-moja Basia wróciła ostatnio z przedszkola z limem pod okiem-zderzyła się z kolegą na podwórku
Bombusia, Pati-super, że i u Was się normuje
Fiuu, Rozalka-zdrówka dla Waszych maluchów
Pajkaa-ja też słyszałam o tym autyzmie w powiązaniu z tą konkretną szczepionką-zdania na ten temat wśród fachowców są podzielone
I u nas dobra nocka-w końcu:-):-):-) Co prawda mała wczoraj spała mało w dzień, ale była spokojna, za to wieczorem nie mogła usnąć-udało jej się to dopiero o 22, ale spała do 2, później pobudka o 4.30 i spinanie się na kupkę i już rano o 7.30
I jakby brzuszek ją mniej bolał-nie wiem, czy to nie przez to odstawienie nabiału
Zostawiłam ją na brzuszku w nocy, skoro tak jej lepiej i przespała ciągiem 4 godziny, co jej się nigdy nie zdarzało
Chyba zaopatrzę się w monitor oddechu i tak ją będę kłaść
Alaa-Małgosia śpi na brzuchu w dzień, a jak widzisz w nocy też mam dylemat
Na spacerze zawsze na pleckach
Marulka-moja Basia wróciła ostatnio z przedszkola z limem pod okiem-zderzyła się z kolegą na podwórku

Bombusia, Pati-super, że i u Was się normuje

Fiuu, Rozalka-zdrówka dla Waszych maluchów

Pajkaa-ja też słyszałam o tym autyzmie w powiązaniu z tą konkretną szczepionką-zdania na ten temat wśród fachowców są podzielone

no schizy mam heh
....zauwazyłam, ze jak spi na brzuchu to ten sen ma "twardy", a w dzień na pleckach to czasami tak "płytko" spi i sie kreci i wydobywa z siebie "zwierzyniec" (jak to nazwał mój M) czyli najrózniejsze dzwięki zwierząt począwszy od małych ptaszków skończywszy na groźnych lwach
:-)czy Wasze szkraby tez tak mają???