Hejka mamuski i dzieciaczki
cos tu dzisiaj wieczorem pusto.... pewnie to czas wieczornych kapieli i usypiania
a u nas to czas relaksu gdyz moje dziecie padło o godz 19
ciekawe ile pospi.... ostatnio to mamy nocki nieprzespane:/ min 3-4 pobudki a było juz tak dobrze ze smk wstawał na mleczko tylko raz. Nie wiem co sie z tym moim synkiem dzieje.... bo najgorsze jest w tym wszystkim to ze jak wstaje w nocy to oczekuje mleka a ja mu moge tylko raz w nocy dac jesc a tak to picie i wtedy to sie syrena włącza://////// masakra....
Ale moje dziecie mnie dzies zaskoczyło i dało pospac uwaga do godz 9.30:-) tzn wstał o 7 rano dostał papu i ja go myk do łóżeczka a sama tez dalej w kime. Lezał sobie gadał patrzył i chyba przysnął bo jak sie obudziłam to patrze co on robi a synek taki zaspany... W dzien tez był całkiem grzeczny
i UWAGA moje dziecko podczas wieczornej zabawy przekreciło sie z plecków na brzuszek dwa razy!!!!!!!!!! bez pomocy kogokolwiek!!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!! I po kapieli tez mnie zadziwił bo zazwyczaj to ma mega problemy z zasypianiem wieczorem a dzis ja go myk do łóżeczka zeby pójsc mleczko zrobic wracam i co widze? mały spi
)))) wcale nie jadł tylko spi
Oj fajniusi jest ten moj synek
Acha my tez zamówilismy Pomaranczke pod choinke dla Oluska i czekamy az przyjdzie
niemoge sie doczekac tej jego zaaferowanej minki
Weroneczka głos oddany na przesłodkiego Joachimka
Riba łącze sie w bólu oszukiwania smyka
wiem przez co przechodzicie ale mam tylko nadzieje ze to niedługo minie i nasze dzieciaki znowu beda ładnie w nocy spac
A dzisiaj na obiadek zrobiłam brokuł z makronem i mówie wam pyyyychota!!!!!!!!!!
oki zmykam troche was poczytac bo na razie to tak przejzałam po łebkach.
cos tu dzisiaj wieczorem pusto.... pewnie to czas wieczornych kapieli i usypiania
Ale moje dziecie mnie dzies zaskoczyło i dało pospac uwaga do godz 9.30:-) tzn wstał o 7 rano dostał papu i ja go myk do łóżeczka a sama tez dalej w kime. Lezał sobie gadał patrzył i chyba przysnął bo jak sie obudziłam to patrze co on robi a synek taki zaspany... W dzien tez był całkiem grzeczny
Oj fajniusi jest ten moj synek
Acha my tez zamówilismy Pomaranczke pod choinke dla Oluska i czekamy az przyjdzie
Weroneczka głos oddany na przesłodkiego Joachimka
Riba łącze sie w bólu oszukiwania smyka
A dzisiaj na obiadek zrobiłam brokuł z makronem i mówie wam pyyyychota!!!!!!!!!!
oki zmykam troche was poczytac bo na razie to tak przejzałam po łebkach.
!!!!!!!
no i teraz mamy ciche dni ! w nocy tez jest koszmar wszystko sie posypalo z tym jego spaniem budzi sie w nocy kilka razy z raczkami w buzi i placzem dalam mu o 3 w nocy rumianku to sie uspokil ale do 4tej lazilam z nim po calej chalupie
az zasnol i tak spal do 9tej dzisiaj to samo caly dzien maruda wszystko w buzi ja juz sama nie wiem jak mu pomoc jesli to nie zabki to ja nie wiem kolejny skok rozwojowy czy co???? juz tez mame poprosilam zeby mi ta Camilie na te zabki kupila i przyslala z Polski bo tutaj jest Dentinox zel i homeopatyczne kuleczki ale takiego plynu nie ma , musze jeszcze poszperac w necie ale narazie to nic innego nie znalazlam. w poniedzialek idziemy na szczepienie wiec zapytam jeszcze raz lekarza co moze pomoc ale jak ostatnio bylismy i pytalismy co na zabkowanie poleca to ze te wszystkie zele na zabki dla dzieci to oczywisice mozemy sprobowac ale niby nigdzie naukowo nie jest potwierdzone ze to pomaga hmm
.