Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pochwal się Milusia jaką firmę macie? I czym wogóle się zajmujesz?
Myślałam, że zgodnie z wykształceniem prowadzisz jakiś salon kosmetyczny
A tak w ogóle dziewczęta co robicie w życiu zawodowym, i czy boicie się potem powrotu po dłuższym L4 do pracy??:-):-)
Ja pracuje w banku, generalnie nie obawiam się powrotu do pracy, nawet po dłuższym okresie. Procedury w tej branży zmieniają się stale, więc wystarczą 2 tyg żeby nadrobić zaległości...Tutaj stale trzeba się uczyć, więc myślę, że sobie poradzę...
Pochwal się Milusia jaką firmę macie? I czym wogóle się zajmujesz?
Myślałam, że zgodnie z wykształceniem prowadzisz jakiś salon kosmetyczny
A tak w ogóle dziewczęta co robicie w życiu zawodowym, i czy boicie się potem powrotu po dłuższym L4 do pracy??:-):-)
Ja pracuje w banku, generalnie nie obawiam się powrotu do pracy, nawet po dłuższym okresie. Procedury w tej branży zmieniają się stale, więc wystarczą 2 tyg żeby nadrobić zaległości...Tutaj stale trzeba się uczyć, więc myślę, że sobie poradzę...
ja zamierzam od poczatku 14 - wtedy juz nie daje sobie prawa do mdlosci i czekam na wielki przyplyw energiiTo ja juz nie wiem jak liczyć ;-) a Wy jak zamierzacie? Wg Was 4 miesiąc zaczyna się od 13 tc, 13,5 tc czy może 14 tc ... ? :-)
Kto ma dzisiaj wizytę u gina ?? Może nie bede sama ..
kiedy zobaczę moją dzidziulkę ! To ja juz nie wiem jak liczyć ;-) a Wy jak zamierzacie? Wg Was 4 miesiąc zaczyna się od 13 tc, 13,5 tc czy może 14 tc ... ? :-)