Boże, co tu się dzieje! Świeci pustkami... pamiętam w ciąży, to przerabiałysmy od kilku do kilkanastu stron dziennie
już nie mówię, że ja, ale czasami trafił się dzień to nie potrafiłam się od rozmów z Wami oderwać... a teraz? No ale się rozumie, obowiązki się ma...
Jednak apeluję kochane Mamy sierpniowe! Nie zapominajcie o forum... ja wróciłam, tak się staram zaglądać a Wy co?
Roseann ja również witam Cię serdecznie, miałam dodać w moim poprzednim poście ale jakoś już chyba pora zadziałała i zapomniałam... także WITAJ WŚRÓD NAS! Mam nadzieję, że będziesz aktywniejsza

Jednak apeluję kochane Mamy sierpniowe! Nie zapominajcie o forum... ja wróciłam, tak się staram zaglądać a Wy co?
Roseann ja również witam Cię serdecznie, miałam dodać w moim poprzednim poście ale jakoś już chyba pora zadziałała i zapomniałam... także WITAJ WŚRÓD NAS! Mam nadzieję, że będziesz aktywniejsza
oby się Tobie z eMkiem ułożyło!!!! chociaż jeśli cokolwiek ma być na siłe to lepiej nie trzymać tego tylko sobie odpuścić bo po męczyć się w toskycznym związku. ale to tylko moje zdanie! no i oczywiście z całego serducha życze Tobie zeby się jednak ułożyło! Co do problemów to mój tez potrafi budzić się po kilka-kilanaście razy w nocy.... sama już nie wiem jaki tego powód i po prostu wzięłam na przeczekanie... może jak skończy 3 lata to wreszcie się wyśpię hehe. Co do chodzenia to niby fajnie ale jednak teraz już wszedzie wejdzie... A na zabkowanie ja akurat nic nie uzywam ale mały w sumie nie marudzi, nie mpłacze itp więc nie mam potrzeby.